Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
Noi cu pregatitul bagajelor si imediat ne imersam amandoua in Am fost cu mami si cu Diana sa ii luam haine si ne-am ales cu niste ghete-adidasi ce se inchid cu scai si au mai multe culori deci se asorteaza si la rosu si la roz .I-am mai luat niste pantaloni raiati smecherosi un fel de roz-rosu (daca va puteti imagina ca se asorteaza la amandoua culorile ) si o bluza roz mai cu sclipici - ca doar mergem la nunta .Iar am o sacosa de haine pentru ea de carat Da' in principiu i-am pus doua rochii una vaporoasa una de blugi si o fusta de blugi. Apropo, la ghete i-am luat marimea 23 si-s buni,usor lejeri.Toate i-au ramas mici , in afara de ultimele sandale cumparate.Si ce mai avem bune sunt mai jafuri asa,second
Nu prea progresez cu bagajele,ca ce bag eu,scoate ea
Hai ca merg sa ne degresam,sa o culcam si revin,daca mai e careva.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
maraki spune:
Hello,
Am fost sa-mi iau salariul si m-am enervat cu italianul de nu se poate E zi de salariu si tot facea figuri ca nu are bani deloc off ca daca nu aveam atat de mare nevoie de sv. asta, scoteam cheile de la rest. si-l salutam din mers !
Andiaroro cred ca faci confuzie, Razvanel nu are sindromul Down ( la aceasta boala copiii au figura mongoloida )
Ana de Spania, e misto receptioner la hotel
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Anasebe pai sa incerce ei, ca mie mi-e lene. pune si tu bona sa-l invete pe Tibi, are rabdare si sta mai mult cu el. asa te-ai scapat si tu de-o grija.
Moni spor la facut bagaje si drum bun pe maine. distractie faina!!!
sa poarte sanatoasa Dia hainele cumparate.
Maraki nu-ti poti gasi in alta parte? la niste nemti, ca tare afurisiti sunt macaronarii astia.
eu nu ma simt bine, marco cu chef de joaca. noroc ca l-a preluat Clau si acum se prostesc si se distreaza amandoi.
eu m-as duce la somn.... partea proasta e ca ma cheama si pe mine sa ma joc cu ei.
daca nu mai intru sa stiti ca .
si pe maine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Buna seara
Semnez si eu condica pt azi .
In rest suntem bine, toti, maine plecam la nasi la Sovata...macar mai iesim din casa prin straini ca tare bine e .
Nu sunt genul de om care sa ma ascund . Un sut in ...e un pas inainte cum s-ar spune.
Numai bine tuturor
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Fetelor,
Multumesc mult pentru gandurile frumoase, celor care ati scris aici si pe messul meu, precum si celor care m-au sunat.
Si eu stiu ca va fi bine, indiferent cum. Trebuie.
Aseara a fost de cosmar: a plans copilul nostru toaaaaaata noaptea, in final l-am luat langa noi, ca nu se mai putea, si fleashca de transpiratie, si rece ca gheata... de cosmar, credeti-ma, in special ca NU suntem obisnuiti cu plansete noaptea si chestii de genul asta.
Ne-am hotarat s-o contactam pe d-ra Sanda Magureanu, care ne va spune ce vom face.
Febra n-a mai facut azi.
O raza de lumina avem cu cresa, unde piticul se simte tare bine, cel putin din ce ne spune Mica (tipa din poze care face pe "calul").
Duminica la 11 vom face un EEG.
Cosmi, pupam buba lui Stef si sarumana, daca voi avea nevoie, te contactez pt. ajutor. Multumesc mult.
Ma bucur ca SECTA este pe cale de reintregire.
Va pup si cred ca incerc sa dorm, ma simt groaznica cu insomniile astea...
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
ASTERY sper sa ai o noapte muult mai buna.Eu sunt convinsa ca n-are Razvan ce-a zis aia! O sa vezi ca asa e!
MARAKI ti-au trecut nervii? Asa-s astia scartzari ,vorba Giovei,dar deocamdata depindem - unele - de ei .Poate ar trebui sa incepi sa cauti altceva,poti mult mai mult.De ce nu o receptionera sexy? Angelo creste si n-o sa mai fie nevoie sa stai non stop cu el,o sa vrea la socri,sau o sa mearga la gradi ...
Eu am pregatit majoritatea bagajelor,as mai avea, da-s ca un caine batut,n-am energie ... Mi-a facut careva vooodoo?
asteryaro spune:
Moni, fa-te bine si distractie placuta la nunmta, sa ai ce ne povesti.
Maraki, da' chiar fata, gaseste si tu altceva
de munca, sa moara ala de necaz ca nu te-a apreciat cum trebuia.
gata, noapte buna mamici, bebeici, burtici!
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
irinatunza spune:
Buna seara!
Cristina, multa sanatate lui Razvanel! E un copil extrem de norocos ca te are pe tine ca mamica.
Daca mi-e permis sa-mi dau cu parerea, si eu sunt sceptica in ce priveste opinia doctoritei de 70 de ani. Cam batrina, as spune eu, si posibil sa se fi grabit cu diagnosticul asta. Oricum, sper sa se fi inselat si sa nu fie nici o problema cu Razvan.
Sunt vreo 3 saptamini de cind fata mea s-a tranformat in duracell adevarat. D fapt cred ca sunt ascunsi doi duracell in Sabina. Are o energie de speriat. Deci cum spuneam, de vreo 3 saptamini nu mai vrea sa doarma ziua, abia reusesc cu chiu cu vai s-o culc pe la 4 dupa-amiaza cu suspine. Ma termina , nu stiu ce sa-i mai fac sa doarma si ea. N-as vrea sa renunte la somnul de prinz de pe-acu. Sunt zile cind nu se culca deloc ziua si tot pe la 9.30-10 seara se culca.
daca se trezeste la 8 dimineata am sanse sa se culce pe la 13, dara se trezeste la 9... adio somn de prinz.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
ASTERY mersi! L-am vazut pe Razvan ce halea la pufuleti! Si cu caruciorul - e fix la fel ca Vladimir,Mark si restul baieteilor pe care i-am vazut cum manevrau carucioarele de papusi
ANA chiar asa ,pune bona sa se ocupe de Tibi la capitolul olitza.La cat e de cuminte,cred ca ar merge urgent treaba cu el!