Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (233)
Raspunsuri - Pagina 4
cosmi1975 spune:
TIOANA MERSI DE INTREBARESTEFAN e ok acum dar buba e cam urata dar dr a zis ca usor usor se va vindeca , sa l tinem fara pansament si peste 1 saptamana sa incepem sa ungem cu lioton gel si i am luat si un unguent special, offff era ce ne lipsea , insemnatu mamii , nu tb sa se intample asta mai ales ca el e un bun si un cuminte
Denisam spune:
Cosmi- ce face Stef?Pusi!
Ioana-pupicei si voua!
Cata- cum a fost cu refluxul la Bia?Bafta la invatzat!
Ieri am umblat la greu, dar am rezolvat tot- pasaport Alex-poze,cadouri pt vizite,pijamale,body si incaltzari la copii, gheteDragos de iarna,mie 2 bluzite vara-erau prea reduse sa nu le iau
Azi e zi busy iara-gatit peste cu mamaliga si usturoi si placinta ca vin nasii lui Alex- face 3 luni azi,bagaje pt maine,hartzoage si de mers la un magazin,plus Alex-toate pina la 4 de rezolvat-deci am fugit.Va pupam si weekend placut!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by d_melli
PSP = PLAYSTATION PORTABLE...adica o consola de joc.
dupa cum vezi Irino, ti-ai gasit oameni "cunoscatori" carora sa le ceri sfatul. Eu sa fiu sincera ma gandeam ca-i ceva computer de bord pentru masina sau sistem de localizare gen GPS si cand colo madam vrea sa-i ia jocuri sotului......si dupa aia va si certati pe el, nu?!!.....
Tare sunt curioasa daca stie cineva sa te sfatuiasca (poate Maraki ca si ea avea ceva obsesie cu o consola de jocuri)....desi am eu asa, o vaga banuiala ca mai e cineva!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Bee spune:
PSP Irina, ce-i aia?
Ioana, evzi si cu cine aplici metoda indiferentei. Cand esti intre cunoscuti e ok, dar cand esti si cu altii.......Pe mine ma scot din minti femeile indiferente. Nu zic, e vorba de alea de au copii agresivi, obraznici, foarte egoisti, etc. Ana mea nu plange never, nu se smiorcaie daca nu i se da ceva. Se uita doar foarte uimita. La fel de uimita e si in fata agresorilor. Nu stie ce-i aia agresiune si ca atare nu stie sa planga, sa rada ca o fi joaca? Ea da tot ce are la toata lumea si ca atare are senzatia ca i se cuvine totul (orice jucarie lasata de izbeliste in parc, pe nisip, trebuie incercata). Cam complicat.
Moni, zii cum e cu pediatra aia? Ce zise?
Cata spor la invatat! Las-o mai moale, ca ce-i mult strica. EU zic de sala ca-i usoara.
Mie mi s-a imbolnavit copilul de la infofolit! . In general, o las dezbracata, fara caciula, fara probleme. Saptamana trecuta am fost in spital si cand m-am intors, gasesc una bucata copil transpirat, cu body scurt+ bluza, cu strampi+ pantaloni subtiri. Si apoi a racit. Bine, nesemnificativa raceala, chiar e pe trecute. Dimineata cand o duc la kineto si sunt cam 10 grade o imbrac in maneca scurta+ maneca lunga subtiere+ hanorac subtire+ blugi, raiati sau ce-or fi. Mama mai are tendinta sa-i dea si strampi si o cam opresc. Dar pe mama o inteleg, ca la kineto tb sa dau jos pantalonii copilului si arata cam dezgolita in picioarele goale. Caciula nu. Nu simte nevoia, nu cred ca e cazul.
CE-am mai facut azi? Am fost cu mashina la kineto, apoi la cumparaturi intr-un supermarket de unde am venit (evident) cu un alt set de "Maca", identic cu restul de le are acasa. . Bine ca nu-i pretentioasa. Si la iesire, am lasat-o la un centru de joaca, unde au si tobogane gonflabile si piscine cu bile si platforme gonflabile de sarit. A fost mortala! Cuminte foc, a sarit unde se sarea (si chitaia ca un soricel, de placere), s-a catarat pe un tobogan maaaare, de-mi ramanea inima-n loc, si apoi si-a dat drumul la vale. Era cea mai micuta din zona. Cand am plecat dupa vreo 40 de minute, n-a prea comentat! Acasa in schimb, a lovit-o isteria, cred ca de obo.
Bee 38+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
d_melli spune:
Ioana...ce ai tu cu consola mea? E de aia bengoasa pe care te joci , vezi filme, bagi net, asculti muzica si naiba stie ce se mai face pe ea.Si e no cablu...deci taman buna pt deplasari . Asa ca stiind cat de mult si-o doreste m-am gandit eu la ea...ca pe restul le aveam adica ps1 si ps2.Insa nu as vrea sa aleg cien stie ce model pe care nu poti sa il piratezi sau cu memorie zero sau naiba stie.Deci vroiam sfaturi de la vreun sot mai jucarit...ca in domeniul asta ma pricep destuld e putin.
Giova spune:
Irino bine ca m-ai luminat frate ca nu stiam ce e aia PSP. eu mi-as lua un DVD portabil. poate ii fac cadou lui Clau de craciun. la drumuri lungi...ma uit cu marco la filme/desene, tati sa conduca linistit.
nu te pot ajuta, nu avem asemenea hobby.
Ioana bravo, ma bucur de atitudinea pe care ai adoptat-o. e friguros razvan de-l imbraci asa de gros?
Ralu weekend placut.
Moni bine ca nu are Dia nimic, sa pui poza cu caciula, ca m-ai facut curioasa. deja imi si imaginez...
Denisa spor la treburi.
Cosmi lasa ca se vindeca frumos cicatricea.acum m-am uitat la Marco...nu se mai vee aproape deloc. lor li se reface foarte repede tesutul.
Aana de france . ma bucur ca totul e ok la voi. ati batut recordul...cel mai dezbracat bspiridus e Alex.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Moni cred ca mi-ai dat si mie raceala. iau si eu un Coldrex, ca ma doare capul de nu-i adevarat. de ieri ma tot incearca ceva...
Irina se pare ca nu te poate ajuta nimeni.
merg sa-mi dezbrac baiatul, sunt 28 grade si el e in camasa cu maneca lunga. Mi-a zis o pritena ca e frig azi si l-am imbracat.
pe diseara,.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
SALUTI! N-am putut dormi,ca bausem cafea inainte,am stat doar in pat ...
ANDI ma bucur ca ti-ai intins in sfarsit cearceaful Mama da' asa zbenguit e si Alexandre ?
BEE am scris pe pagina trecuta de pediatra.
Sunt o idioataaaaaaaaaa Am uitat sa o intreb de rahitismu' ala si calciu
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
Bee spune:
MOni, Irina, sorry de intrebarile aiurea, eu vazuse doar 2 pagini si nu am bagat de seama ca s-a mai scris.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia