Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

prezent la datorie :)
donia.. ma bucur ca ti-a placut atmosfera mea bucatareasca :) deci am facut bine ca n-am mentionat kilul de vase din chiuveta, tona de jucarii de pe jos si evident, cocul care-mi sta stramb... kiddin, ca n-am coc, da' daca aveam..turnu' din pisa scria pe el :)) oricum, ca tot ai deschis subiectu', io-mi imaginez un very merry christmas, ca eu sunt super fan al evenimentului, fie el cat de comercial a devenit cu timpul, ba chiar as putea zic..cu cat mai comercial si mai kitsch (in sensu' decoratiuni, beculete, lumanarele, etc etc..) cu atat mai bine.. asta e, nu puteam fi perfecta .. deci, dupa cum spuneam, un very merry christmas, cu colinde de-alea faine, vechi si americanesti, cu tarta de mere cu scortisoara bagata la cuptor, cu' motanu' urcandu-se in/tragand de brad, cu noi toti asteptand mosu'.. bla bla.. ti-ai facut o idee, da? :))
ehh.. lasand reveria la o parte, a meritat efortu' gatitului, a mancat copchilu' un castron cu varf si io m-am simtit cea mai supermum din lume :) dayanara, legumele le-am pasat cu furculita, ca oricum erau zob dupa aproape doua ore de cuptoreala, cu un strop de zeama de-a lor adunata de prin ol :) iar langa legume a servit una bucata ficatel, facut tot la cuptor (terciuit tot cu furculita), care-a iesit o minunatie!! (peste legume am pus iaurt, apa, un strop de ulei si putin cimbru iar peste ficat doar apa si putin cimbru!! super truper!!). nici eric nu manca neblenduit, dar s-a mai dat pe brazda in anglia (acolo toate borcanasele de la 7 luni in sus erau cu bucatele inauntru...).
in rest.. ziua a fost super frumoasa, am vizitat mihaiul pe domeniul muncitoresc, am plecat repede ca se adunase atata lume pe langa noi de zici ca era globusu'-n turneu, si-am tras o tura de plimbareala prin buricu' shientrului, pe sub castanii fara sot, afara era cald si soare.. super, ce sa zic :)

cu paracetamolu'... eu i-am dat motanului 7 ml de panadol de 3 ori pe zi cand am fost in razboi cu liliecii... pt ca asa scrie in prospect la kilele corespunzatoare copilului (desi dupa varsta ar fi trebuit doar 5 ml). oricum, i-am dat si fluimucil in fiecare zi, deci se pare ca am facut o chestie buna, desi habar n-aveam ca e bine sa le dai impreuna :)). pe de alta parte, la niciun alt astfel de siropel (calpol sau nurofen) nu am vazut sa existe un tabel cu mililitrii corespunzatori numarului de kilograme... drept urmare, nurofenul l-am executat tot timpul dupa cum scria pe cutie, calpolul idem...

si nu in ultimul rand, ne laudam si noi cu no 5 si no 6 care, dupa lupte seculare, au strapuns gingia :) de-aici probabil si copilul cuminte, si ma-sa calma :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by a_deju
in bucatarie miroase super bine, motanu' doarme

Asa o atmosfera tihnita mi-ai inspirat... bucataria miroase frumos, copilul doarme, liniste si pace... Mi-e dor de Craciun!
ce optimista esti...tu chiar asa iti imaginezi craciunul asta? mai vb pe 28

Pai cand era Roxana mica a fost bine de Craciun, liniste si pace... uneori... cateodata...
Nici cu bradul n-am avut incidente, pomul era ancorat suplimentar cu o sfoara, iar globurile erau toate de plastic si n-am avut nici o problema. Acum avem si globuri de sticla si ornamente de ceramica, anul asta nu le pun in brad.
O sa fie frumos, las' ca vedeti voi cum o sa va mai topiti, care mai de care...

Edit:

a_deju a inceput deja sa se topeasca... si eu, si eu!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

pt laura, si in general, pt natiune, care mai doreste, care mai pofteste :)) id-ul meu de mess este...mare atentie mare...n-o sa va vina sa credeti...a_deju. :)))) deci va rog sa-l tineti bine minte, notati pe o hartiuta daca trebuie, ca a doua oara nu mai zic :)))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

donia, dap, inteleg perfect ce vrei tu sa zici cu cartulitu' acolo... eu mi-am permis un astfel de relache anul acesta, cand n-am miscat, n-am respirat, harry potter am prestat :)) ca de... eram la tara lui muma, ultimu' volum, avea cine sa se ocupeze de copchil... breee, si ce bine-a fost :) bine.. in timpurile tineretii mele zglobii, citeam si eu carti de oameni mari, si prin asta nu vreau sa zic ca mr potterila ar fi cumva mai prejos (harry potter rulz :)) ), dar de cand am aflat ca am burtica, nu stiu..am vrut sa-mi aduc aminte cum era cand eram mica, cand nimic nimic nimic pe lume nu era mai fain decat sa stau sa citesc o carte de povesti, si totul prindea viata la mine in capusor, si citeam, dar in acelasi timp vedeam si simteam din tot sufletul ce se intampla in paginile alea... nu stiu cum altfel sa descriu... asa ca am incercat sa-mi refac biblioteca pierduta (cand am plecat eu din galati, mama s-a mutat, si-a facut vant tuturor carticelelor mele de suflet pe la toti verii, nepotii, finii si alte rubedenii de-astea..) si cred ca am reusit intr-o oarecare masura (doamne ajuta ca exista si anticariate on-line..) si in ultimele luni de sarcina..cam asta am facut.. am citit si-am ras-citit cam tot ceea citeam cand eram mica :)) si tare bine a fost :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, fetele!
Pe scurt, ca sunt obosita moarta si de-abia astept sa ma bag la somnic:
azi am fost la spital, ne-au facut externarea, dr mi-a spus ca Alexia are stomacul usor orizontalizat (din nastere, dar va fi ok), cu un mic grad de reflux gastro-esofagian. Facem tratament cu Motilium, 1/4 de pastiluta, de 4 ori pe zi, administrat cu un sfert de ora inainte de masa. Recomandarile dr gastro-enterolog: mese mai mici, dar mai dese si ingrosate, deci nu lapte simplu (cam 7-8 mese pe zi, de maxim 100 gr. fiecare), ridicarea patului de la un capat (pus carti sub picioarele patului), ca sa aiba o inclinatie de aprox 30 de grade, tinuta pitica la verticala dupa fiecare masa pana eructeaza bine, bine, sa nu o mai las sa-si bage degetele in gura, pt ca isi poate declansa voma si asa. Mi-a mai spus sa nu-i mai dau fier, pt ca nu are anemie deloc si, in plus, fierul poate provoca si el varsaturi, regurgitari etc.

Multumim mult tuturor celor care s-au gandit la noi si ne-au trimis energia lor pozitiva!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Danutz-imi pare tare pt prietenul vostru D-zeu sa-l ierte
cat despre cumnata
uite sa treaca supararea

Dandusa-pe unde umblati?

Laura-cadoul de la bunici

Donia-ce frumos va jucati voi

A_deju-si eu sunt fan nr 1 abia astept

Teutz-bine ca nu e nimic grav,Alexia

fug ca Antonia ma trage de pantaloni
n buna

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by a_deju

donia, dap, inteleg perfect ce vrei tu sa zici cu cartulitu' acolo... eu mi-am permis un astfel de relache anul acesta, cand n-am miscat, n-am respirat, harry potter am prestat :)) ca de... eram la tara lui muma, ultimu' volum, avea cine sa se ocupeze de copchil... breee, si ce bine-a fost :) bine.. in timpurile tineretii mele zglobii, citeam si eu carti de oameni mari, si prin asta nu vreau sa zic ca mr potterila ar fi cumva mai prejos (harry potter rulz :)) ), dar de cand am aflat ca am burtica, nu stiu..am vrut sa-mi aduc aminte cum era cand eram mica, cand nimic nimic nimic pe lume nu era mai fain decat sa stau sa citesc o carte de povesti, si totul prindea viata la mine in capusor, si citeam, dar in acelasi timp vedeam si simteam din tot sufletul ce se intampla in paginile alea... nu stiu cum altfel sa descriu... asa ca am incercat sa-mi refac biblioteca pierduta (cand am plecat eu din galati, mama s-a mutat, si-a facut vant tuturor carticelelor mele de suflet pe la toti verii, nepotii, finii si alte rubedenii de-astea..) si cred ca am reusit intr-o oarecare masura (doamne ajuta ca exista si anticariate on-line..) si in ultimele luni de sarcina..cam asta am facut.. am citit si-am ras-citit cam tot ceea citeam cand eram mica :)) si tare bine a fost :)

mi-ai trezit un mare chef de citit ...
foarte frumos spus...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Teutz ma bucur ca nu e ceva grav cu stomacelul Alexutei. pupici pe burtici .
Bambo am vazut pozele. e dulcica tare Antonia in rondul cu flori. nu mai zic de tine ca arati super bine.
Donia si Dianarus multumesc mult pentru raspuns. chiar ma gandeam ca nu a citit nimeni. i-am dat orez cu morcov la pranz. ma gandeam sa se stranga la burtica. oricum n-a mai facut kk azi. iar maine sper nu sa faca gloante. suntem tot cu muci. ii dau cu sterimar pt. nasuc. ce altceva as putea folosi?
tipa, ma duc sa o culc.

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Yagmur bilele luate de la tanti din germania - uite ici.
desiree masa - tot de la tanti din link-ul anterior - kk maca - acelasi lucru cu cel luat de la quelle dar la juma de pret - asa ca bagati un ochi la quelle.

mami n-d e din Iasi - pentru ca Lory s-a nimerit sa faca lista de sarbatoriti in momentul cand adminii umblau la fezele cu judetul si orasul.

mama cate teme ale zilei/zilelor au trecut pe langa mine ....

revin cu povesti din spital

Miro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aka

Teutz ma bucur ca nu e ceva grav cu stomacelul Alexutei. pupici pe burtici .
Bambo am vazut pozele. e dulcica tare Antonia in rondul cu flori. nu mai zic de tine ca arati super bine.
Donia si Dianarus multumesc mult pentru raspuns. chiar ma gandeam ca nu a citit nimeni. i-am dat orez cu morcov la pranz. ma gandeam sa se stranga la burtica. oricum n-a mai facut kk azi. iar maine sper nu sa faca gloante. suntem tot cu muci. ii dau cu sterimar pt. nasuc. ce altceva as putea folosi?
tipa, ma duc sa o culc.

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru inima Soniei

dianocica a zis ca sterimaru' e super ok, eventual iti mai da ea detalii cand intra. eu i-am mai dat si nazomer, dar a fost frectie la lilieci de lemn, tot cu serul fiziologic simplu-simplut am scos-o la capat (..ma rog.. fiole de ser de-alea de plastic, speciale de bebei, cumparate la cutie a cate 20 fiole, de la real.. am vazut si la carrefour.. dar ideea e ca tot ser fiziologic e).

Mergi la inceput