Nou stil de viatza (152)
Raspunsuri - Pagina 8
ina C spune:
Buna dimineata la cafea!
Sunt pe baricade!
doroty, e anul nasterii...:))
buuuna strategia!
spor la slabit, dar mai ales un car de vointa va doresc!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
gusta spune:
Lasa Cornelia ca ai sa vezi ce bine iti prinde concursul si ce slabe o sa fim in iarna.
Hai Carmen ca te astept sa bem cafea impreuna.
Tzuni si eu ieri am bagat toate prostiile in mine dar am refuzat cartofi prajiti si ma mir cum ca ei sunt preferati mei.
Anky felicitari si bafta in continuare.
Criss am dat un link unde poti citi dieta.http://www.avantaje.ro/index.php?a=210
Bafta la toate fetele la concurs si sper ca la sfarsitul lui sa fim cat mai slabe.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Neatza, dragutelor!
Pregatite sufleteste?
Meniul:
-cafea, paine prajita, 2 felii
-2 mere
-pui cu legume
-vreo doua felii branza cu rosie
Ca regim, ma gandesc la Monti, fara sa depasesc 1200 calorii/zi.
Gusta, buna cafeaua! Am avut o noapte de pomina, ii ies dintisorii lui Teodor....
Ina, merge superdieta?
Diana, te pup si ma bucur ca ti-ai facut timp sa scrii si pe subiectul nostru. Pozele sunt superbe, ti-am spus-o si dincolo, ai doi copii minunati si tu arati tare bine!
Cornelia, hai, mai mult optimism!
M-am gandit sa fac si putina miscare acasa (abdomene si sarit coarda), vad ca nu mai ajung la sala.
Revin dupa o tura de abdomene
ina C spune:
am uitat de meniu...
eu il voi posta dimineata pentru ziua care a trecut.
sper sa o ascult pe doroty!
pentru astazi mi-am propus fructe, cafea, lapte batut dietetic, piine graham, salata de rosii, gogosar si brinza rasa.
o saptamina insorita!
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C spune:
mephala, dupa cunoscutul meu obicei, am renuntat in ziua in care am inceput...Cred ca nu e de mine...
ina C
mephala30 spune:
Ina, de ce sa nu mananci ce-ti place? Doar sa ai grija cum le combini si sa nu depasesti un nr. de calorii?
Celelalte fete, participante la concurs, v-ati cantarit?
cornelia_laura spune:
Carmen, cu tine si gusta in echipa nu am cum sa nu fiu increzatoare. Oricum sunt cea mai MARE din concurs...
...pana la Craciun mi-am propus sa scad sub 80 kg.....
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
dordia2000 spune:
BUna fetelor...
Eu m-am cantarit dimineatza...si...surpriza ca in ultima sapt nu am pus mai nik pe mine deci....am ramas cu 3 kg puse pana acum. Sper ca sa ma mentin macar inca o luna cu astea 3 ...pt ca mi-am propus sa pun doar 1 kg pe luna...dar om trai si om vedea!!!
Meniul de azi:::
MD: 2 felii paine cu Branza telemea si o rosie
Gustare: mere (2 pana acum)
P: Branzica telemea cu rosii si castraveti si 3 felii sunca
Gustare: mere (inca 2-3)
C: Sper....ceva usor...gen iaurt light.
Stiu ca painea e in plus...dar e singura care imi tine de foame....offf....ca imi e foame continuu...
Multa bafta concurentelor...si spor la slabit fetelor!!!
Diana
9+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
gusta spune:
Dordia eu zic sa stai un pic mai linistita cu kg ca dupa bebe le dai jos.Uite eu iti zic din experienta mea inainte de a ramane insarcinata 61kg ultima zi cu bebe la pachet 73kg am nascut dupa o luna 63,5kg iar dupa am inceput sa pun pe mine fara opreleste pana la 78kg.Asa ca eu zic sa stai linistita si papa mancare normala si sanatoasa sa primeasca bebe de toate si dupa ce vede el lumina zilei sa vezi ca ai sa timp de 1000 de cure si ai sa dai si kg jos.
Carmen gata abdomenele .
Marilena si Mara Augusta