Stie cineva cum repar sarmalele prea sarate. Compozitia era in regula dar frunzele au fost prea sarate. Nu le-am lasat deloc la desarat, doar le-am spalat de cateva ori de zeama in care au stat. Se mai poate face ceva sau tre sa arunc sarmalele?
Multumesc
POZE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULETZ
daca se mai poate fierbe-le din nou cu 2-3 cartofi cruzi curatati de coaja.au capacitatea de a absorbi sarea din mancaruri,dar sa nu fie f multa.
dana
Cand le incalzesti pe portii pt. mancat, da-lu in clocot in mai multa apa, eu asa am facut si am reusit sa le salvez.
Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Multumesc pentru idei, chiar voi incerca acum si va spun ce am rezolvat.
POZE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULETZ
Elyda, le-am fiert din nou cu alta apa si cativa cartofi curatati de coaja. Le-a mai iesit sarea dar inca nu sunt in regula. Le-am mancat "dezbracate" caci frunzele sunt criminale....Asa ca, daca veti cumpara vreodata frunze de vita la borcan de la Kaufland sa le desarati inainte de utilizare
POZE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULETZ