*Bucurii de sept-oct 2006 - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 15
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by GETY
Alexutza, inainte de supa a mancat ceva de genul: un rand de cartofi, un rand de carne tocata pe care am fiert-o inainte cu un pic de ulei de masline, apa si cu un pic de ceapa, un rand de rosii, un rand de conopida, un rand de dovlecel, toate date la cuptor. Dar au iesit bucatile prea mari si le-am pasat cu blenderul.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
Suna foarte interesant, i-a placut Mariei?
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
kriss79 spune:
Buna dimineata
scuzati ca dau buzna ..dar stiu ca sunt multe mamici iesence aici..
O viitoare mamica este in pretravaliu la maternit. in Iasi si doreste sa stie cat sa ii dea anestezistului pt. epidurala? Stie cineva cam care e pretul?
va multumesc!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 37+ cu Alessia Stefana
AMR 10 ZILE!!
CristinaGoji spune:
kriss - nu-s din Iasi, dar ma gandesc ca 50 euro ar fi suficient, sau 2 mln.
Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza
beatrix spune:
kriss, nici eu nu-s din Iasi! o cunostiinta de a mea a nascut luna trecuta in craiova si zicea ca intre 1 mil 500-2 mil se da anestezistului pt epidurala in mod normal!
nastere usoara viitoarei mamici si tie de asemenea!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
MamiLili spune:
La multi ani
Maria Diana
Ana Isabela
Gety, sa-ti traiasca fetita si sa aveti o petrecere minunata cand se va intoarce tati acasa!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
xandrutza_76 spune:
Lili, abia la 19.30 am programarea la doctor
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
tanima_i2002 spune:
Mai fetelor, desi mi-este tare dor sa stau cu voi la taclale pur si simplu nu reusesc. Acum tot citesc ce ati scris voi, ce mai fac bebeii si il regasesc si pe Rares in descrierile voastre. Cred ca este vorba aici de copilul universal: care prefera oalele sau sertarele in loc de jucarii, care nu doarme noaptea, de muci noi am scapat si acum suntem bine, deci sanatate puiutilor bolnaviori (Nu este nimic mai rau pe lume decat sa vezi ca puiul tau este bolnav si nu poti sa faci nimic, eu cand il vad ca sufera de ceva as vrea sa ii iau eu toata durerea dar din pacate nu se poate). Aaaa, si sa nu uit si noi rearanjam lucrurile din casa zilnic si cand avem voie de cate ceva cautam de ne sar capacele ca nu mai stim pe unde le-am pus pe fiecare.
Momentan fi-miu are o mare distractie: se urca pe o masa cu rotile (are un compartiment jos) si se plimba cu ea prin casa dand cu mana pe jos sa isi faca avant). Doamne cat sunt de ingeniosi copii astia!!!
Aaaa si da, si noi tzipam fie fara motiv, fie unul la altul ca ne certam parte in parte, bine ca sub mine sta numai o doamna dr care este mai tot tiplul plecata si cat este acasa nu a zis nimic saraca de dzupaiturile noastre si scandal pana acum.
Noi suntem iar intr-o forma de cacao: iar se trezeste noaptea de 5-6 ori, noroc ca nu mai suge decat o data pe noapte, nu mai papa mai nimic decat tzatza si iaurt seara, in rest ma chinui sa gatesc zilnic ca am zis ca poate nu ii place copilului mancarica tinuta la frigider de pe o zi pe alta... degeaba incerc sa fac zeci de combinatii ca nu vrea mai nimic, fructele care le papa bine sunt cam cah de cateva zile (ce este drept piersicile si nectarinele s-au dus iar banana suntem la inceput cu ea si intr-o saptamana nu s-a acomodat cu ea). Inca o nemultumire ptr mine este faptul ca de cand merge mai bine in picioare nu mai face caca la oala, poate este doar o potrivire a celor doua evenimente si de fapt nu au legatura una cu alta, nu stiu, dar face si doar o data pe zi, rar de doua ori fata de alte dati cand presta la oala 3 bucati pe zi.
Cristina, uau ce repede trec saptamanile. Mi-aduc aminte cum asteptam si eu ecografele sa vad cat a crescut samburelul care mai apoi a devenit o galusca si mai tarziu gogosica.
Cu pregatirile ptr ziua bazdacului stam tare prost, adica stau ca taxu e toata ziua la scarbici si vineri mai si pleaca din tara asa ca voi fi singurica acasa dar nu-i bai, eu tot sunt convinsa ca va fi o zi tare frumoasa. Momentan m-am apucat de curatenie mai generala (un fel de curatenie de toamna cu spalat geamuri, spalat paturi, bagat haine subtiri la naftalina, ales hainute de bebelusi si pus in cutii ptr un eventual bebe2 sau pentru alti bebelusi (eu mai vreau un bebe strumf dar sotul nu si nu, sa vedem care este mai tare). Asa ca sunt tare ocupata si copilul tare marait cred ca ii da o maseluta care aproape ca a iesit numai ca nu trece de gingie si cred ca il va chinui la fel de tare ca cei 4 dintzisori din dotare.
Hai ca m-am intins ca o zi de post si fi-miu face numai nebunii pe langa mine, pe langa faptul ca se invarte pe langa calculator sa mi-l stinga.
Si apropos de sarbatorit, eu am luat si sampanie ptr pitici, dar nu stiu daca sa o scot ptr ca nu prea mi se pare ok nici macar ptr cei mai marisori. Inca nu stim exact ce copii vor veni si cati, dar stiu ca vor fi si de 12 ani si de 10 si de 7 si de 5 si de 3.....Astia sunt cei care sunt siguri momentan.
Si sa nu uitam ptr sarbatoritele de azi:
Maria Diana
Ana Isabela
Si in avans si ptr Ruxandra si Andrei ca maine am fff multa treaba si sigur nu voi apuca sa intru.
Si sa nu uit: Cristina, 18 grade in casa? Pai eu daca nu sunt cel putin 22 mor de frig, nu ma pot misca, fi-miu cred ca nu ar avea nimic ca el este calit, dar eu????
Gata fug ca am casa intoarsa cu ...in sus de fi-miu. Va pup pe toate si toti puiutii scumpi si dragi, sa se faca repede bine cei bolnaviori.
Era sa uit, La multi ani si ptr Alesio, ca si el este al nostru, nu? Sa cresti mare gandacel si sa ai grija de fratiorul tau.
Pupici la toata lumeaaaaaaa!!!!!!
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
pufymic spune:
fetelor!
Va multumesc din suflet de urarile adresate mie pentru Alesio.....chiar daca nu e bucurie de sept-oct 2006(Bucurie clar e.....pentru noi)!
Ne-am chefuit sa ne ajunga.....avem si poze in albumul gandacii de la semnatura(pozele noi sunt in sept si oct)!
Urez si eu din suflet sarbatoritilor de azi si celor care se sarbatoresc zilele urmatoare....ca nu mai apuc sa intru
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
alexutza_26 spune:
Pufy - am vazut acum pozicile..Doamne ce de torturi, unul mai frumos ca altul...iar poza cu 2 bebeloi in brate amandoi - e superrr!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
CristinaGoji spune:
Xandrutza - tu ce ai patit? Adica pentru ce te duci la medic? Mi-a scapat cumva mie vreo postare de-a ta?
Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza