Fondul de ten, intre mit si realitate
Raspunsuri - Pagina 4
anyella spune:
quote:
Originally posted by addiana
intrebarea mea: dupa fondul de ten aplicati si pudra? eu folosesc doar fondul de ten (l'oreal infaillible) si daca vorbesc la telefon ramane pe acesta, se ia si pe haine...sunt dezamagita. apoi am auzit la o emisiune ca fondul de ten se ia daca nu este aplicata si pudra....
e mai bine cu pudra sau fara?
diana, denisa si raisa
poze
Depinde de fondul de ten,daca mai aplici si pudra,de exemplu(daca tot folosesti L'oreal-ul poti folosi cashmere perfect,care dupa aplicare se transforma in pudra)eu personal am renuntat la el in favoarea accord parfait pt ca are cea mai mare putere de acoperire(parerea mea) de la firma amintita...si intradevar deasupra eu aplic pudra, dar pudra bronzanta
aniela
stefiuta spune:
fetelor, ce stiti despre produsele de la Deborah? e ceva de capul lor, ati folosit vreun produs? ce parere aveti?
leuta
Carrye spune:
fetelor, eu m-am decis, vreau un fond de ten de la Max Factor, dar care???????? din experienta voastra, care ma sfatuiti?
Eu folosesc cu mare placere Max Factor, mi se pare incredibil de bun. Eu il am pe cel Lasting Performance. Este pentru toate tipurile de ten, au foarte multe nuante, eu folosesc honey beige si natural beige. Ti-l recomand cu placere. Acopera foarte bine si are o consistenta foarte misto.
Nu stiu ce sa spun despre cele Deborah, nu am folosit nimic de la ei. Si eu sunt foarte dezamagita de produsele L'oreal...am incercat toate tipurile lor de fond de ten.
Foarte buna varianta cu amestecatul cremei cu fondul de ten, si eu ma folosesc de trucul asta.
Pudra mie nu imi place in mod exeptional, nu mi se pare ca ar fixa fondul de tel.
Eu am luat apa termala si imi place cum mi se face pielea dupa ce pun fondul de ten, chiar are efect desi nu aveam multa incredere in niste apa pulverizata pe fata :)
danat spune:
Buna fetelor! Si eu folosesc zilnic fond de ten pt ca am un ten obraznic, care se irita de la orice: praf, caldura, frig, nervi, incat nu-mi "permit" sa nu port. As vrea si eu in unele zile (we mai ales) sa ies din casa fara fond macar, dar nu imi place cum se comporta tenul lasat fara fond de ten.
De ceva vreme folosesc Facefinity Compact Foundation de la MaxFactor si sunt f multumita (arata ca o pudra si se umezeste buretele aplicator, efectul final pe fatza fiind ca de pudra, deci nu ramine unsuros sau gen masca (eu am ten mixt si mi-e tare dificil sa gasesc un fond de ten potrivit). Dar acesta pe care-l folosesc se termina ingrozitor de repede (3 saptamani) si tot incerc sa gasesc un inlocuitor de acelasi gen (compact care sa se transforme pe fata in pudra). Am folosit de-a lungul timpului si fonduri din gama Bourjois (era unul intr-un recipient de sticla cu pulverizator, dar in timp nu mi-a mai placut), de la L'Oreal am incercat vreo 2 tipuri dar nu se intindeau ca lumea, peste 3 ore de purtare se vedea masca pe fata.
Comentariu putin off topic: Nu stiu cum si unde sunt facute produsele MaxFactor care se gasesc in Ro, caci aceeasi gama am vazut-o asta vara la Viena cu numele "Ellen Betrix - Max Factor" (probabil se fac dupa retete 'speciale" ca orice produs pt tarile din est
) nu mai zic ca fondul de ten era mai ieftin acolo cu aprox 5 euro!!!
Asa ca, si eu sunt interesata de un fond de ten ok, pentru tenuri cu probleme (sensibile, iritate, cu pori destul de evidenti) si care sa lase aspect mat, de pudra.
Cer prea mult??? ![]()
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
ellinia spune:
Am constatat ca fondul de ten imi ingrasa tenul si capata aspect lucios - total dizgratios! Daca mai pun si pudra ii da aspect mat dar deja mi se pare prea incarcat enul, am senzatia ca nu poate respira.
Am sa incerc varianta cu crema de fata, poate merge. Deocamdata am renuntat si aplic din nou doar pudra. Am avut in perioada sarcinii (cand arata tenul meu nasol-nasol), o pudra lichida, primita cadou. Si m-am inteles super bine cu ea. Din pacate, nu mai tin minte de la ce firma era, ca mi-as lua din nou!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
ooana spune:
...si eu sunt de punctul de a achizitiona un fond de ten...cel vechi care tocmai mi se termina, Chanel...e bun dar nu se explica pretul (42 euro)daca il raportam la calitate!
Fondurile de ten L'O m-au dezamagit...am si 2 farduri de ochi care dupa cate ore se strang in pliurile ochilor
....ma gandeam ca poate mi se intampla numai mie auzind persoamne foarte multumite de ele...
Cred ca pana la urma am sa aleg un MF...inca nu stiu de care...
pentru cele care vor un fond de ten lejer...recomand cu toata increderea Vichy crema coloranta, o crema hidratanta nuantatoare...textura fluida, miros placut, usor de intins cu degetele pe fata.
Eu il folosesc vara cand nu imi place sa folosesc fond de ten dar pentru iarna mi se pare cam putin...
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.flickr.com/photos/10138152@N02/sets/" target="_blank">...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Carrye spune:
Ooana, eu il am pe acela Lasting Performance si mi se pare foarte bun.
Azi am fost pe la Beauty Shop si ma tot bate gandul sa incerc fondurile de ten de pe acolo, cred ca de la Sephora. Sunt in jur de 70 lei, le stie cineva?