Mamica de 11 ani? A nascut o fetita de 3,9 kg

Mamica de 11 ani? A nascut o fetita de 3,9 kg | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

off, ce-mi auzira urechile dimineata la radio : o fetita dintr-o comuna, parca valceana, a nascut la varsta de 11 ani o fetita de 3,9 kg perfect sanatoasa, prin nastere NATURALA...politia si protectia copilului au demarat o ancheta, in care inclusiv medicul care a urmarit sarcina ar fi in culpa medicala ca ar fi ascuns varsta mamei...desi sincer, ma indoiesc, o sa declare sigur ca nu a mers la medic deloc pana acum, cand a nascut ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

da, am auzit la stiri ieri seara.
mama are 11 ani
bunica 26 ani
strabunica 40 si ceva

sunt de etnie roma iar copilul e sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

www.monitorulvn.ro/articol.php?hsc=90bb66d7&crtid=EBwEWAcAFR0GHAVKCBcEAxUACBkPAAAOFlJfXExaTA==" target="_blank">mamica la 11 ani ... astea sunt exceptii, cazuri rare. "Recordul" pana acum (si s-a mai discutat despre asta) il detine o fetita de 5 ani Lina Medina.

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. aseara la TV, presedinta nu stiu carei organizatii a romilor:

"Cu cat e mamica mai tanara, cu atat e copilul mai sanatos!".

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sa fie sanatoase si mama si fetita!

Totusi ce m-a socat e ca nu stie cati ani are si nici cati ani are tatal copilului. N-a mers deloc la scoala pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonamea spune:

Am stat de cateva ori de vorba cu cadre medicale din ginecologie in decursul anilor,care povesteau despre fel si fel de cazuri si probleme de sanatate in acest domeniu(infantil),s-ar putea prezenta zilnic cate unul in mass media din toata tara.Si nu numai cazuri de rromi,asta e problema.Pe strada unde am copilarit,eu aveam cam 11 ani si in grupul nostru de jucausi era o fata de 13 ani juma,care se lauda(in inconstienta sa)ca mama o marita cu un tip cu bani,si cu serviciu bun.Nu era legal,s-a facut "la negru".Si erau oameni de la tara stabiliti la oras.O fetita firava unita cu un zdrahon.S-a zvonit la un moment dat ca si mama avea relatii cu tipul,caci sotul muncea cu saptamana in alta localitate.Casnicia nu a durat prea mult,si mama i-a tot schimbat partenerii pana intr-o zi cand fiica a spus stop-eu raman cu acesta,nu mai sunt copilul tau,trecuse de 30 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Pesupun ca acestea sunt urmarile lipsei de educatie in acest sens. In scoli se facea educatie sexuala ( ha ha) dar era considerat ceva rusinos sa mergi la acele ore, ce sa mai spun ca asistentelor le era rusine sa ne povesteasca despre ce era vorba. Cred ca acesta educatie ar trebui facuta acasa, de parinti, care trebuie sa lase rusinea la o parte si sa vorbeasca sincer si deschis cu odraslele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am vrut sa scriu multe, dar nu-si au rostul...:) ca oricum degeaba as scrie ...
Tot la fel de grav e cat de rpede le vin acum fetitelor ciclul menstrual (cica din cauza hormonilor introdusi in alimentatie )....offf, offf

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Am vrut sa scriu multe, dar nu-si au rostul...:) ca oricum degeaba as scrie ...
Tot la fel de grav e cat de rpede le vin acum fetitelor ciclul menstrual (cica din cauza hormonilor introdusi in alimentatie )....offf, offf

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Ciclul ca ciclul dar sa faci sex la 11 ani......WOW!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

.. aseara la TV, presedinta nu stiu carei organizatii a romilor:

"Cu cat e mamica mai tanara, cu atat e copilul mai sanatos!".

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

La cap, sigur nu.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Eu la 11 ani ma jucam cu papusile..
Au mai fost si alte cazuri nu e prima da nici ultima n-o sa fie!!
Astia-s rromii...

off topic...
Cand eram mica eram cu copii afara,si la un moment dat auzim chioteli de nunta.Nah si noi repede sa vedem mireasa.Mi-a cazut fata era o copila mica si un baietzel....chiar si atunci fiind copil am realizat ce dezastru...!
Astia nu or sa se schimbe nici in veci,habar nu au cand s-au nascut,cum ii cheama,unde stau...s.a.m.d!De scris si de citit raritati sa fie!

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput