Liv 52?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by babyyy

lapte vrea,,, 400 ml in 24 h
Am innebunit iar el a prins ura pe lingurita.nici nu vrea sa o vada.
multa sanatate

Fa-i mancarea bucatele in farfurie si lasa-l sa manance cu mana, de exemplu babana taie-o bucatele mici si lasa-l pe el sa o ia din farfurie cu mana chiar daca se mozoleste. La fel cu chifteaua.

Daca ai niste castroane ale lui in care ii dadeai mancare, renunta la ele, da-i in farfurii obisnuite sau in niste farfurii pe care nu le-a mai vazut. Al meu plangea de nervi numai cand vedea un anume castron. Da-i cu lingurita obisnuita, pune mai multe lingurite pemasa si lasa-l sa se joace cu ele in timp ce incerci sa ii dai. Daca ai o anume lingurita pentru el... renunta la ea.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Andries mersi pt sfaturi dar tot ce mi-ai scris tu am pus in practica,,, azi spre ex i-am facut chiftelute a mankt jumate,,ii fac:ciorba,,spaghete,,, stevie cu carne,,, mamaliga cu smanata si branza,,,piure de cartofi,,, ii combin si cu cate un galbenus,,, i-am dat ficatei fierti in lapte dar si inabusiti,,ufff si lista continua,,, deci nu il tin numai pe ciorba si iaurt,,gris cu lapte,,,etc
Am schimbat linguritele , locul de luat masa,,castronelele,, i-am dat in fata farfuria cu bucatele(diverse) le ia si le sfarama in mana,,, le arunca,,,se amuza cum i se "lipesc" mainile de la mancare,,, e innebunit cand vede mankrea deschide gura pana la 3-4lingurite pe urma da din cap ca nu...
de obicei ii gatesc lui separat dar cu sare,ulei de masline,,, i-o fac gustoasa,,, incerc si il pun cu noi la masa ii dau din farfuria noastra aceeasi poveste: primii dumicati pe urma pauza!
Are 2 mese de lapte-formula(dimin &seara la culcare) prima masa e de fructe a2a :mancare gatita a3a-seara- iaurt ,branza,,lapte cu gris,,,macaroane cu branza,,,, cele 3 mese au interval mare de ore intre ele,,, dc nu vrea nu ii dau completare lapte doar ca sa i se faca foame pt urmatoarea.Il mai pacalesc si ii bag cand are gura deschisa si ghici ce face?baga mana si scoate tot afara sau o scuipa!Ce sa-i mai fac?Am tampit!
Am recurs la :peritol,infant formula,,immuno baby, pikovit(parc) , polivital, bonisan,,
pana la 2 luni era ff mancacios,,, la 2 luni a facut pneumonie,,10 zile internat in spital,,, l-am scos cu scaune multe,,, diaree,,practic laptele era nedigerat,,papa lapte si imediat scaunul!
De atunci ne chinuim cu el,, de atunci i-a pierit pofta de mancare:(((((

Va doresc sanatate si copii papaciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Deoarece discutia a deviat de la tema initiala o sa inchid acest topic si o sa va rog sa continuati discutiile despre imbunatatirea apetitului copiilor la subiectul dedicat, adica aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65557

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput