ceaiuri pt.igiena intima?
buna fetelor,mamicilor....va rog care stiti,in urma cu 2 luni am fost operatata de apendicita,si stiti voi cati microbi sunt de luat de pe acolo.cred ca nam scapat nici eu pt.ca ar fi fost tare frumos. sa fi scapat tocmai eu.mi-am cumparat un irigator si nu prea stiu ce ceai sa folosesc.citeam de galbenele amestecat cu alte ceaiuri dar care sunt celelalte am uitat .poate ma ajutati voi?astept sfaturi.ceea ce ma face sa cred ca sigur am luat ceva e faptul ca am o scurgere galbena [parca]si cam deranjeaza si la miros,de asa ceva nu am avut parte inainte.
Raspunsuri
bb_yasmi spune:
eu stiu ca e bun ceaiul de galbenele, de musetel.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!

capra cu trei iezi spune:
eu stiam de ceaiul de pelin.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
romana spune:
Du-te la doctor. Pe linga ceaiuri, care sint bune, e nevoie si de un medicament potrivit, pe care in mod sigur medicul ti-l va recomanda.
Sanatate.
mcm spune:
Si eu cred ca trebuie mai intai sa afli de ce natura e scurgerea si apoi sa incepi sa o tratezi cu medicamente sau ceaiuri.
www.articoledepetrecere.ro
allisi spune:
multumesc fetelor
o sa merg cat de repede sa-mi fac o secretie.ati facut careva si cu ceai,, marul lupului ,,?am auzit ca e foarte bun numai ca trebuie sa sti cum ti-l faci deoarece e foarte tare.![]()
Graviduta spune:
Pelinul e bun cicatrizant, stiu ca e indicat mamicilor care au nascu normal. Eu mai stiam si de coada soricelului. Dar vezi ca exista pe piata o mixtura numita Ginosept. Eu am facut spalaturi in timpul sarcinii si a fost foarte bine.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
Sheannamp spune:
Eu nu prea vad nici o legatura intre operatie de apendicita si scurgerea vaginala galbena.
Nu prea exista infectii localizate vaginal care sa poata fi luate asa usor din mediul spitalicesc sau de pe lenjeria murdara (e mai mult o legenda menita sa ofere o explicatie onorabila in cazul unor situatii mai delicate).
Mai curand pare sa fie o infectie transmisa pe cale sexuala (asta daca scurgerea este vaginala).
Mergi la un ginecolog, lasa ceaiurile si spalaturile (numai sunt demult indicate pentru ca fac mai mult rau decat bine florei microbiene vaginale normale) si nu uita ca in caz de infectie transmisa pe cale sexuala trebuie sa iti tratezi si partenerul.
Graviduta spune:
Spalaturile intravafinal nu sunt indicate, intr-adevar, decat in anumite cazuri. Dar sunt bune baile de sezut, pe romaneste iti pui ceaiul in lighean si te asezi cu.. popoul acolo si stai vreo 5-10 min.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
allisi spune:
SHEANNAMO cred ca nu ai inteles sau nu mam facut inteleasa.in urma operatiei sti ,sau cel putin asa mi sa intamplat mie ,mi s-a facut tot felul de perfuzi ,iar la un moment dat a trebuit si sa fac pipi si culmea inca fffoarte des imi trebuia,iar de dat jos din pat nu aveam cum?inca.iar domnele infirmiere iti aduce acel vas in care sa faci pi..,iar cand am pus mana pe el era mai putin curat,nu cred ca cineva sta sa ti-l dezinfecteze nu?de vasul de wc.nu mai vorbesc.deci nu e posibil sa iei ceva microbi?