PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Simona super poza. Mara ta e o scumpa. Din pacate nici noi nu avem coditze cu toate ca e fetitza are parul f scurt nici macar de un motz acolo in frunte nu are asa ca noi nu putem participa la album.
Dariana tinem pumnii sa fie bine multa sanatate si refacere rapida! Pupici si curaj mamico ca va fi bine.
Julax, Bysko chiar asta vroiam eu sa va intreb cum stati cu olitza? Ca la noi degeaba am incercat sa o pun pe olitza, am inceput la 6 luni cand putea sta in funduletz nu a vrut nici in ruptul capului tipa ca din gura de sarpe am lasat-o sa se joace cu ea si apoi am mai incercat la diferite luni, dar nu am avut nici un succes. Nu vrea pe olitza si pace atunci am adoptat o alta metoda mergeam eu la toaleta si ii ziceam mami face pishu asculta etc ea se uita interesata la mine si acum cand ma vede ca merg la toaleta zice pssss si am inceput sa o pun pe toaleta dim la pranz si seara si ii zic tre sa facem pishu pss pss etc si pana acum nu a facut deloc dar azi dupa amiaza surpriza am stat ce am stat si exact cand ma pregateam sa o ridic ea face psss si face pishu o sterg ii spun bravo Arianna si ea incepe sa bata din palme si bavo bavo. Deci se pare ca e mai bine la toaleta decat la olitza pt noi. Acuma nu stiu ce sa zic daca azi am avut eu noroc si a facut sau cum, dar mai incercam pana reusim oricum stie ce trebuie facut la toaleta daca trecem pe langa toaleta sau merg eu zice imediat pss pss si se pune asa pe vine deci stie despre ce e vb. Acuma mai exersam.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Buna de dimi!
Nu stiu daca suntem neaparat avansati cu olita, ca si Luca are mom cand nu are kef deloc sa stea acolo...dar in general el face de 2 ori pe zi de pe la 10 luni...il pun dimineata imediat ce se scoala, de regula face si kk si pp si inca o data dupa-amiaza cand se trezeste. Bineinteles ca mai face kk si pe el, dar insist de fiecare data si ii fac de lucru acolo si sta pana la urma. Ce ma amuza foarte tare este ca imediat ce face ceva se ridica si pleaca in kuru gol prin casa...adica nu sta acolo mai mult decat e nevoie

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Mai avem si momentele cand isi pune toate jucariile in olitza, painica sau biscuitul
Si am uitat sa va pove faza zilei, cand se juca aseara cu tacsu' si i-a aruncat discret tel in WC...da, tel foarte scump si la care tacsu' tinea mult, desi el nu prea pune pretz pe lucruri...dar tel ala era chiar misto... normal ca l-a facut varza, era ecranul in mii de culori am sarit repede sa salvam SIM-ul, sa il uscam cu foenul...si uite-asa acum Lucu are si el propriul lui tel mobil cu care se joaca, ca ala pentru altceva nu mai e bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Cristino sa va pregatiti sufleteste pentru mai tarziu, ca vad ca are multe idei Zarzarelu' mic.
Zilele trecute vorbeam de muscat? Ieri m-a capsat Busra de mi-a dat sangele. Si era asa de amuzata de ce a facut. Eu cu lacrimi in ochi. Cand i-am explicat ca m-a durut si i-am aratat degetul, m-a strans in brate si m-a pupat. Mi-a trecut durerea instantaneu.

Mergi la inceput

Bysko, ce sa mai zic, e inventiv rau fimiu' asta si parca e intors cu cheitza mai, adica si daca il vezi nu prea apuci sa i-o iei inaintea boacanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cristina_Ioanava tine in priza Luca
Ei,oricum e super daca face ceva la olitza.Felicitari!Macar stie despre ce e e vorba.Si lui Alex daca ii spun de kk sau pipi se uita la olitza ,stie unde e ,dar cam atat.a,mai zice si "ssshhhh"si pune mana la cuculetzM-am gandit si eu la varianta cu toaleta,ca Mada_mxm.Ma gandeam ca numai al meu e speriat de olitza,dar se pare ca nu e chiar asa.
Cat Vigantol le mai dati?Ca noi vara i-am dat mai putin,dar acum e toamna si tre sa merg la dr.sa vad ce zice,dar tot aman ca mi-e sa nu ia ceva de pe acolo(suntem patiti,ca ne duceam la control de rutina si ne intorceam cu raceala)Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Noi cu olita nu suntem nicicum. Adica dimineata sta pe ea si face pipi sau caca sau amandoua. Pe oala sta cuminte pentru ca ii dau o jucarie si o carte deobicei. Cand termina de citit se ridica indiferent ca a facut ceva sau nu. Daca face eu il laud de fiecare data daca nu nu zic nimic.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Asa ca uitai, cum zice Miruna, si eu il laud imediat ce face ceva acolo si el rade.
Julax, Vigantol nu i-am dat deloc Jun-jul-aug-sep si acum de la 1 oct mi-a zis sa ii dau 2 picaturi. Adica in lunile cu 'r' .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Eu cred ca voi incerca faza cu olita abia spre 2 anisori, pt ca atunci cred eu ca va intelege perfect care e treaba si ce vreau eu de la ea cand o asez pe olita. Ma gandesc ca daca incep de pe acum, cand e totusi mititica, o sa dureze cca un an sa scapam de Pampers (asa am auzit peste tot mamicile, ca pe la 2 ani scapa de ei). Iar daca incep pe la 2 ani, e maricica, intelege mai repede si deci tot atunci scapam de ei. Deci tot acolo ajung si nu are rost sa o chinui acum. Se poate intampla sa se nimereasca sa faca un pipi sau un kk cat o tin eu pe olita, dar cred ca e numai nimereala, nu o face constient. In fine, asa cred eu. E bine daca bebeii vostri fac deja. Succese va urez!
In alta ordine de idei, suntem bine, dormim bine (de la 21 la 7-8), papam bine dar numai cu jucarii pe masa (asta ma enerveaza, dar asta e...), stim de toate, vorbim etc. Burtica creste, e greu la urcatul scarilor, in rest nu ma plang, inca ma descurc usurel.
M-am lungit prea mult, dar asa e cand scriu rar. Va pupicesc!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor

POZE

Mergi la inceput

Fetelooooor, ce e linistea asta draga???

Mergi la inceput