Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (231)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Ali of doamne prin ce ati trecut....bine ca acum e totul ok, dar cred ca iarina i-a transmis si lui Marco febra.
Irina cum asa ...antibiotic pt. o simpla tuse? pai si Marco tuseste la fel si i-am luat doat Ambroxol, caci la Humex expectorant nu reactioneaza. si eu zic ca si fetele sa nu bagi inca antibiotic in el, nu a facut nici macar febra. tu faci cum crezi.
Moni chiar mai ce stelutza misto ai!!!!
Ioana pai eu le fac dupa cum imi debiteaza mintea pe moment. pun putin usturoi pisat si-l calesc cu coditele ciupercilor, impreuna cu ceva sunca/salam, ce am prin frigi. le amestec cu 2 lg. smantana si umplu ciupercile. alta data pun doar branza in ele, depinde ce am in frigider.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Ioano am scris de acu' 2 ore ca i-am dat deja prima doza de antibiotic...dc asa a zis medicul...nu intelegi ca tuseste ca un mic tbc-ist? Nici mie nu imi place chestia cu antibioticul dar nici nu ma dau in laturi in ideea ca " vai nu e bien sa dai antibiotic de dragul stiintei"...cand trebuie bine cand nu trebuie iara bine.
loren@ spune:
Yammy, Yammy vreau ciupercile tale!
Mi-am adus aminte, daca vreti sa va schimbati lookul provizoriu
, incercati de la Londa Color o vopsea semipermanenta care rezista la 4-6 spalari...eu am incercat un castaniu si mi-a placut, mai am rosu foc si grena..sa vad cind ma fac!
Bia
monica70 spune:
quote:
Originally posted by maraki
Moni ai o steluta mare galbena
Monica
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
[
veteran??? de razboi? de ce nu ma mir oare? 

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
Giova spune:
Irino acum am terminat de citit tot.tu sti ce e mai bine pt. copilul tau. sper sa-i treaca repede!!!
Cata felicitari nasei tale(am tot uitat sa-ti spun), sarcina usoara si un bb sanatos!!! stiu cat isi dorea sa ramana
.
Eu de A. Marin citisem ca si-a inregistrat toata emisiunile. asa ca ce ati vazut la Tv sambata nu era in direct, cine stie cum o arata acum. lasa ca si M. radulesc a fost cat China si uite la ea.au astea grija sa slabeasca si bani sa se intretina.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Bai ai 2 stele ..una sus si una jos...mai trebe una pe mijloc
, ca o frunza ( dar in fata) si te-ai aranjat!![]()
Bia
Giova spune:
Bee lasa mami ca le dai tu kg jos, sa fiti fsanatosi tu si bb, asta conteaza. si Marco a slabit, avea 12 kg si gol pusca avea 11.800
.
Ralu spor la munca. E groaznic Eurospalul(sau cum se numeste) si lui marco nu i-a trecut. singurul Ambroxolul...
Ali am vazut pozicile, of draga mea...ce cuminte a fost.
Puzzle din lemn si eu vreau sa-i cumpar, am vazut ca l-a atras in Turcia.
Acina tu ai comandat de la LR pe baza CEC-urilor?sau ai facut chargeback la banca? ca nu mai tin minte.
Marco baleste la greu...parca nu a salivat asa de mult la nici un dintisor/maseluta. ma tot uit in guritza lui si nu se vede inca gingia inflamata. dar cred ca ne trezim cat de curand cu vreo maseluta.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
Rad de nebuna de una singura si se flendura italienii p-aci prin birou pe la telefoane intr-o veselie ca-s trei cu negru cu tot 
Auziti,da' oare daca ma fac vanata imi asorteaza si steaua de la rasarit? Pardon,de la apus
M-o pus dracu' sa ma bag singura in seama
desi cred ca Marakina e de vina ca a facut valuri
Mai, sa vedeti ce de reclamatii o sa am luna asta cu greseli la salarii
Maine o sa am numai de corectat 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
loren@ spune:
Giova are toti caninii Marco? Eu cred ca i-a mai iesit si Biei 1 jos, dar nu sunt sigura...o sa verific!Mercic de urarile pentru nasa..e cam in 6 sapt. si citeva zile!
Bia
d_melli spune:
GIOVA de ce e groaznic Eurespalul ca eu i-am dat cand a avut laringita si i-a mers perfect si nu e nici rau la gust si stiu ca e cel mai indicat de medici petrnu asa ceva?