Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (231)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Am vazut-o si eu pe ANdreea Marin sambata la TV si mi s-a parut mare fata de cat era. Dar mai conteaza? E si foarte inalta si-a dorit mult sarcina asta, cred ca greutatea o fi cea mai mare problema a ei. Io ce sa spun, cu chiu cu vai m-am agatat de greutatea la care am nascut-o pe Anutza si mananc toata ziulica numai mere. M-am anemiat considerabil, dar grasa sunt cat incape. Soarta, predispozitia. Consolarea mea e ca l-am trecut si pe Radu de 90 kg. Deci vom slabi impreuna candva. SI ne-am ingrasat amandoi ca niste pepeni in conditiile in care alergam mult, dormim putin si mancam prost. . Numai Anuka mea a slabit. MI s-a parut mie cam subtire si dimineata am invitat-o sa calareasca cantarul. 11.800 imbracata si nekk-ta. CAm nasol. Nu prea e ea carnivora si nu stiu ce sa-i fac (de parca eu ash fi). Ieri ce a mancat niste sunca, asta fiindca nu i-am mai dat de multa vreme.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Vai, Ali, ce nasol. Pupa Iarinutza care a tras atat de mult.
Irina, incearca Eurespal, e super pentru tuse din aia nasoala, la noi are efect imediat, doar ca are un gust mai nasol.
Anca, pesiajele si salbaticia locului sunt neschimbate. oamenii mi s-au parut mai reci si mai rai, probabil am avut eu bibilici. Dar in schimb plin de familii cu tzacani mici pentru ca acolo nu ai unde ii pierde si e locul ideal pt copii sa alerge in libertate.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

V-am pupat, azi ma duc prin sedinte toata ziua si la 4 plec home.

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Off mai Ali...mi s-a rupt inima cind am facut-o pe Iarina cu firele alea pe cap!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioana deja i-a dat la 10 prima tura.Eu ma iau dupa medic...ma mai iau si dupa mine din cand in cand insa acum nu mi-a placut deloc horcaiala asa ca i-am explicat omului care o sa vina sa il si vada ( suntem prieteni buni) deci emrgem pe mana lui.Personal nu vad ce ar putea fi rau in ideea ca nu are ce sa ii faca rau mai ales caq nu a luat antibiotic decat o data sau de doua ori , nu mai stiu exact. In fine, merg pe mana lui.
Am un pic de treaba .De o ora scriu mesajul.
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, tu inca-ti faci iluzii s-o vezi pe Diana jucandu-se singura? . Si tu la PC pe net sau cu conta? Eu mi-am luat gandul de mult. Puzzele-ul de care spun ca e pasionata, e o tabla de lemn de pe care-s decupate bucati frumos vopsite. Tema e o ferma. Si are fata mea de plantat: o pisica, un baiat care da la pui, o fetitza cu iepuras in brate, oaie, caine, porc, vaca, cocos. Si se joaca de cele mai multe ori cu mine, dar am mai surprins-o si singura. Stie sa-l faca, dar ti-am zis, fara mine nu-i interesant. Eu o intreb "ce-i asta?". SI ea-mi zice "pisi". SI unde o pui....."atitea" (aicea). Imi arata, dar vrea sa pun eu piesa. . Ce sa fac? Imi trebuie muuulta rabdare. Noroc ca am rezerve. Cu formele e cam la fel. Ea-mi arata eu le bag.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ali .Ma bucur ca Iarina e bine acum, Doamne cred ca te-ai speriat...Tu te simti bine in rest?Burtica e ok? Ai fost la dr? Sarumana de urari.
Moni , dupa toata aventura noastra pe la Zizi , cred si eu ca sta lumea cu ochii pe noi.Deci asa ai vrut tu sa-ti reseteze mesajele...
Cata merci de raspuns, dar Ale are dermatita atopica.De aia o intrebam pe Ana ca stiu ca si Clara are .Cel mai nasol e faptul ca toata vara a fost ok si acum de vreo 2 saptamani a aparut bubita pe piciorus si nu trece cu nimic.I-a dat cu trixera.emolient in apa de baie , detergent special de rufe..si tot degeaba, parca are tendinta de a se mari .
Bee ce ideea buna mi-ai dat cu salteluta aia puzzle.Uite la asta nu m-am gandit.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE faina chestia aia ,unde ai gasit asa ceva? La fel e si la noi cu puzzle cu animale,impreuna ne jucam,le-ar mai baga si ea ,dar e greu cu alea din burete,nu prea poate.Si ea cum nu poate ceva,cum se enerveaza si striga nu pot ... nu poot - e leita taica-su,numa' ca ala nu striga,da' bombane alte cele cand nu-i iese ceva.Pai eu mai stau la PC si uneori mai incearca sa faca ceva cu jucariile sau alte lucruri,dar cum ziceam cum nu-i iese, cum striga si iar trebuie sa merg sa o ajut
Cel mai mult ma dispera ca imi fura de prin sertarele biroului,stampile,carioci,cioco etc. si ajung sa ma ciondanesc cu husbandu' ca cica de ce i le-am dat .Io???

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

offffffffff ALI mi s a ridicat parul pe mine, vai de voi ....stiu prin ce ai trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ralu ma bucur ca pana la urma v-ati distrat la Portita, dar am si eu o intrebare...Cum ai tinut strumfa potolita pe salupa?

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput