Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 (50)
Raspunsuri - Pagina 17
crinuta spune:
Deci cine mai vine?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
lbelciug spune:
Multumesc pt complimente, fetelor.
Toata lumea zice ca M seamana cu tati si ca B seamana cu mine. Adevarul e ca ambii copii au trasaturi de la ambii parinti. M de ex are culorile lui tati, dar capul rotund e de la mine. B are ochii si gura de la mine, dar genele si forma capului de la tati.
Ieri am fost in parc o ora ca sa le inghete un pic nasul la pici si apoi la Mall. La Plaza Romania insa a fost f aglomerat. Partea buna a fost ca ne-am intalnit cu niste cunoscuti si in final am petrecut o seara f agreabila.
Crinuta, M este si la propriu smecheras. Bafta multa la noul job! Pe ce pozitie lucrezi acum?
BUBU, eu am pus la BR cu mama mea zarzavat pt. ciorba cu rosii pe care am dat 30.000 lei kg. M-am gandit ca desi sunt scumpe conservele sunt necesare iarna pt ciorba iar cele din comert nu sunt la fel de bune. Am mai pus gogsari la rece, castraveti, gogonele, am compoturi si ceva gemuri.
Adita, merci si te rog nu ma uita cu info despre Palatul Copiilor.
Patricia, imi plac tare mult pozele voastre! Sunteti 2 frumoase!
Megg, tu ce ai in burtica: baiat sau fata caci nu mai retin? De ce nu intri in prenatal caci e f greu in luna a 8-a?
Tomasa, please, scrie-ne ceva despre voi.
Imi e dor de o intalnire cu voi, insa la ora 18 nu pot caci la 7 imi vin baietii acasa si trebuie sa ma ocup de ei.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
crinuta spune:
Liviana, deocamdata sunt Consultant Retail Department.
Crinuta si Rayan
lbelciug spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Liviana, deocamdata sunt Consultant Retail Department.
Crinuta si Rayan
Bravo! Sa ai parte de succese!
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
Megg spune:
Liviana, incerc sa mai vin 2-3 saptamani, sa-mi las in ordine niste chestii... si sa mai prind o inchidere de luna.
Crinuta, bafta!
Am fost si eu la locul d ejoaca in plazza, cu Mara, sambata dimineata. ii place acolo si-i plac si scarile rulante. ma puen s-o plimb aiurea
monalac spune:
CRINUTA,mult succes cu noul job!mai exact,in ce consta munca prestata?
MEGG,sarcina usoara pana la sfarsit si un bebe sanatos si mancacios!
ADITA,sanatate puiutilor bolnavi!
LIVIANA,ai 2 copii tare dulci si imi dau lacrimile numai cand ma gandesc ca s ar putea,daca dumnezeu ma ajuta,sa am si eu parte de o bucurie atat de mare.
Mami de Cris
Poze Cris
monalac spune:
fetelor,cris de aproape 2 saptamani e deranjat la stomac.alte simptome nu are,nu a facut febra,nu a varsat,are pofta de mancare.eu suspectez ca totul s a intamplat pt ca i am schimbat laptele,am incercat sa i dau din cel la punga.ideea e ca i am dat hydrasec,i am dat ercefuryl,ceai de menta,am incercat cat de cat sa i dau mancare de regim,i am dat si biotics,insa degeaba.adica nu face 2 zile si pe urma,cand face,face aproape apa.stiu ca acum ceva tp,una dintre voi recomanda un medicament naturist imp diareei.imi puteti spune despre ce e vb,ca sa l incerc?in plus,cris imi tot cere lapte si nu pot sa i dau,iar el alte branzeturi nu mananca.nici nu mai stiu ce sa i dau de mancare,s a saturat de atatea banane,pui la gratar si supa de pui.i am luat lapte nan fara lactoza,dar nu l suporta.ce sa fac?
Mami de Cris
Poze Cris
lbelciug spune:
Mona, sa te ajute D-zeu sa-ti indeplinesti dorinta cu bb2!
Uite ce scria cineva pe forum:
"Daca ai probleme cu kk moale la bb, iti recomand decoct de coaja de stejar, face minuni, este mai eficient decat menta, smecta etc.
La 1/2 l apa pui 1 lingurita de coaja de stejar (se gaseste la plafar) si fierbi pana ramane 1/2 din apa pusa. La copil 1 - 2 lingurite pe zi ii sunt suficiente."
Eu nu am incercat dar am retinut reteta ca sa o aplic in caz de diaree.
Alina Maria spune:
Buna fetelor , ma bucur ca mai reveniti .
Megg eu inca nu sunt sigura daca sunt insarcinata , la sf. acestei saptamani voi sti cu siguranta .
Mona sper si eu sa tina Doamne Doamne cu noi sa mergem pan la capat .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie
adita spune:
monalac, noi pt diaree folosim afine (tinctura, pt copii sirop sau chiar dulceata). la noi a functionat intotdeauna.
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)