Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (230)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

offf al meu da pup la toata lumea...azi a venit tata de la peste si printre alti pesti era unul de 3 kg , iar baiatul meu il pupa de zor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ano, vorba Andei, macar va luati alta masina, nou-noutza! Mai nashpa e ca probabil trebuie sa asteptati dupa ea, nu?
A, dupa ce-l duc pe Razvan la cresa ma apuc si eu de scoala de soferi (daca ma mai crede cineva, ca m-am tot apucat de vreo 3 ori)ca cica ne luam si noi masina nouuuuaaaa!!!!!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDA eeei pai sa vedem atunci

Sa vedeti cum papa Diana.I-am pus intr-o farfurioara niste porumb boabe dintr-o cutie si i l-am adus in camera cu linguritza cu tot.Si eu la PC.Dupa doua minute apare husbanu' strigand."De ce i-ai dat aiaaaaaa? ce-i aici?" Cand ma uit ... farfurioara plina cu varf de porumb si Diana razalea ultimele boabe de porumb din cutia de tabla ca sa umple si mai cu varf farfuria Nu am observat pur si simplu, cand s-a dus si s-a autoservit cu cutia aia ,de pe bufet din bucatarie Nu stiu cat a mancat din el,dar e de groaza de cand ajunge peste tot

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

Mergi la inceput

DOAMNA BEBEIANFEB...eu is nascuta pe 22 nu pe 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata am copil imbaiat, sper sa si adoarma acum.....
cata e mortala Bia cu palaria aia in cap!!!
Anasebe bine ca era noua masina si primiti contravaloarea ei. e naspa gata asteptati pana va vine alta. dar mai bine asa, caci o masina noua...reparata...isi pierdea mult din valoare.
Ioana bafta cu scoala de soferi.
In orasele mici se poate si fara masina. eu m-am descurcat super in Alba Iulia, a stat mai mult in parcare. In schimb in Sibiu, Timisoara si celelalate orase mari, e jale....
eu pana la gradinita lui Marco nu am nici un mijl. de transport in comun. asa ca ori pe jos, ori cu taxi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

si mai e si MICIO pe 12 , sau daca nu scrie n o trecem???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

oi fi sarit-o din greseala.
o trec pe lista mea, oricum cea de pe prima pag. e varza murata.
hai ca te schimb si pe tine....sa nu faci urat. am gresit...mia culpa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

o sa o rog sa mai scrie si ea din cand in cand despre frumos....superb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Giova ai dreptate, dar tot imi prinde bine sa am permis...de multe ori ma uit la Cristi ca mergem la o nunta sau chef in alata localitate si nu poate bea absolut nimik....si eu de cele mai multe ori nu am pofta sa beau nimik
alcolizat, asa ca as putea conduce eu si el sa stea cu prietenii la o bere.
Pana sa vindem Dacia statea saraca DEGEABA in parcare, Cristi face naveta cu masina de serviciu si Dacia o foloseam in WE, cam 1 data la 2 saptamani........se decolorase capota de la soare, cum nu era mutata!
Oricum, si daca imi iau permisul nu cred ca voi avea curajul sa conduc....acum as avea si stresul ca poate lovesc masina noua dar e bine sa am patalamaua!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutec curatzel

Mergi la inceput