Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
Donia spune:
Kokorina, dupa definitia mea zmeoaica e aceea care s-a impiedicat, a cazut, s-a ridicat si a plecat zambind (razand, chiuind , in pasi de dans, scuturand din plete ca rockerii, etc) mai departe. Pe aelita si pe tine va vad si chiuind. Si pe dandusa. Sigur ar mai chiui si altele cu voi...
Deci nu trebuie sa demonstrezi nimic, trebuie doar sa vrei sa fii
Da' eu trebuie sa ma autoexclud azi, sau sa pun emoticonul ala cu ochiul vanat... ca am plecat de la scoala fara carucior... am bagat copiii in masina, dar caruciorul ba. M-au sunat de la scoala sa-mi spuna ca l-a bagat cineva in scoala si pot sa-l iau maine, ce oameni milostivi... cred ca se vedea pe mine ca sunt buimaca azi, intr-o clipa zmeoiaica, intr-o clipa testoasa...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Donia
Kokorina, dupa definitia mea zmeoaica e aceea care s-a impiedicat, a cazut, s-a ridicat si a plecat zambind (razand, chiuind , in pasi de dans, scuturand din plete ca rockerii, etc) mai departe. Pe aelita si pe tine va vad si chiuind. Si pe dandusa. Sigur ar mai chiui si altele cu voi...
Deci nu trebuie sa demonstrezi nimic, trebuie doar sa vrei sa fii
Da' eu trebuie sa ma autoexclud azi, sau sa pun emoticonul ala cu ochiul vanat... ca am plecat de la scoala fara carucior... am bagat copiii in masina, dar caruciorul ba. M-au sunat de la scoala sa-mi spuna ca l-a bagat cineva in scoala si pot sa-l iau maine, ce oameni milostivi... cred ca se vedea pe mine ca sunt buimaca azi, intr-o clipa zmeoiaica, intr-o clipa testoasa...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ieeee,sint zmeoaica...,ieeee,vreau,vreau...,asta ma ajuta sa merg mai departe...,zau...dar rectifc putin...,pai dupa ce ma impiedic,zimbesc intr-adevar dar nu ianinte sa-l injur pe ala de mi-a pus piedica...
iar la faza cu caruciorul...,stii ca la noi de-l uitai...,ii si gaseau proprietar...si nu se mai deranjau sa te sune sa-ti spuna...,nuuu...,pai de ce sa te mai oftice?!?...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dandusa spune:
nu pot sa merg la nani,inainte sa-ti spun draga Koko,daca-mi permiti......,fata...ESTI BELEAAAAAA!!!!
daca te mai aud vreodata comentind,ceva de genul "sint cit casa alba"...,te ciufulesc in silul-mi propriu...si nu,nuuu,sa nu crezi ca te tund modern...,nici gind...,te tund cheala...,pai ce puii mei mai ai de comentat?...,pozele spun totul...,asa ca mai bine taci...,ssssshhhhhhh,musca,sa n-aud....
deci, ESTI BELEAAAAAA!!!si nesimtita de mine...,dupa ce mi-am clatit ochii cu incaltarile,pantaloni si bluzele tale...,mi-am adus aminte sa admir si copii...,stiu...,sa-mi fie rusine...,dar ai niste copii...,bai nene mari si frumosiiiiiiiii,mor de ei...,zimbesc in toate pozele...cu toata gura...,sint mortali...
si binenteles ca am admirat si falcute de D,frumosul...,care mi s-a parut(si sigur e...),mai frumos ca niciodata...
pozele sint altfel...tren,bunici,slatina...,locuri pe care nu le-am mai vazut pe la voi prin poze,sint superrrrr
asta este cea mai frumoasa dintre ele...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dianocica spune:
kokorinoo esti enervanta . m am uitat la poze cu tine inainte si dupa. aveai un burtoi incredibil (si frumos rau de tot ). nu se mai vede nimic
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelorrrrrrrrr!!!!!
Mama da ati scris nu gluma....am avut ce citi...!
M-am uitat la poze....le-am savurat pe toate...nu-mi vine sa cred ce mari sunt fulguletii....si frumosi foc...!
Poze de la nunta si dovada ca am papat si eu sarmale...nu am...am plecat la nunta cu aparatu si a stat frumos in geanta...ca nu am avut baterie...am uitat sa-l incarcam!
Duminica am fost la "Sarbatoarea Castanelor"....a fost foarte fain...!
Asiza...scumpul de Denis... manuta aia mica a lui...eu sper ca pana la urma sa fie totul ok ...sunt alaturi de voi...!
Dandusa...wowwwwwww....felicitari...cat imi iei pentru o tunsoare la domiciliu???
Teutz...iti sta super tare...ce mamica frumoasa...Alexia e o scumpa!
Lavinia_p...mersi pentru PM...pana la urma am deslusit misterul si am luat revista si intradevar Mark era acolo...!
Kokorina... tot familionu...ma bucur ca mama ta vine la tine...cine o sa pape borsulet...!Te rog da-mi si mie linkul cu pozele voastre...eu nu le gasesc!
Am vrut sa spun atatea si nu mai stiu...cred ca ora tarzie e de vina!
Ma duc sa pun niste poze cu noi si revin!
Dandusa...da-mi si mie linkul unde ai vazut pozele Korinei!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
dianocica spune:
o veste suuuuper:
Buna fetele. Vin cu vesti de la Jojo_MIha!Am vb cu ea sambata la telefon. A nascut prin cezariana pe Theodora Natalia, apgar 8,2800, 48 cm. Sunt bine amandoua!Miha chiar spunea ca nu are durerile postoperatorii asa de mari si ca Tony(sotul ei)este cel mai fericit tatic de pe fata pamantului. Cum a putut i-a facut poza imediat si a inceput sa se laude cu ce fata are tata pe la vecini, neamuri, prieteni. A ramas sa ma sune ea sa imi spuna la ce salon si etaj este ca sa mergem sa o vizitam (bineinteles cine doreste). Vad ca azi nu a dat nici un semn dar o sa o sun eu maine din nou ca o fi fost greu si pentru ea saracuta si pana se reface e mai greu.
diana si david 03.12.06
danita spune:
Exercitiu de inspiratie
Manastirea de pe malul raului Piedra este înconjurata de o vegetatie splendida - este o adevarata oaza în mijlocul campurilor sterpe din acea zona a Spaniei. Acolo micul rau devine un curent magnific si se împarte într-o multime de cascade.
Calatorul se plimba prin împrejurimi ascultand muzica apelor. Pe neasteptate, o grota din spatele unei cascade îi atrage atentia. Studiaza pietrele roase de vreme si studiaza cu atentie formele placute create cu rabdare de natura. Si gaseste un vers al lui R. Tagore scris pe o placa: "Nu un ciocan a facut pietrele atat de perfecte, ci apa - cu dulceata sa, cu dansul si sunetul sau."
Acolo unde forta poate doar sa distruga, delicatetea poate sculpta.
(Paulo Coelho)
preluat din Raspandacul
noapte frumoasa
D
dianocica spune:
flore m a terminat poza asta
gata, bantui de nebuna...canada nu vine cu un semn...katrinelaaa hai cu povestiri din prima zi
diana si david 03.12.06
Teutz spune:
Ma bucur ca v-a placut freza mea!
De vreo doua saptamani Alexia imita calul. Mai intai ii spun eu cum face si ea... repede dupa mine. E dulce de mor cand o vad cum se chinuie cu limbuta sa scoata sunetele alea. De o saptamana spune "pa" si da din manuta. Are o voce asa de pitigaiata... e haioasa foc!
Roxanica, Alexia n-a mai avut niciodata mucisori, rosu in gat a avut acum doua saptamani. Nu mi-am imaginat ca un bebe poate avea atatia muci, mai frate!
Dolores, imi pare tare rau ca si David e bolnavior! Fir-ar mama lor de muci nenorociti, ca tare ii mai chinuie pe micuti si nu pot dormi din cauza lor! Sanatate multa!
Dianarus, chiar ieri ii spuneam lui Cezar de voi, de cat te-ai bucurat zilele trecute ca Marc a ramas doar cu mucisorii si ca s-au rezolvat celelalte probleme. M-am simtit norocoasa totusi ca Alexia are doar muci, fara alte nebunii. O sa treaca si asta. Multa sanatate si voua! La multi ani mamei tale! Sa te bucuri de ea inca 100 de ani de acum incolo! Ce scumpi sunt Marc si Ianis in tarc, cum se harjonesc si se joaca impreuna! Abia astept sa am si eu bb2!
Asiza, sper din tot sufletul ca problema sa se rezolve de la sine, sa nu fie nevoie de nici un fel de interventie! Felicitari pentru realizarile puiutului scump!
Yagmur, multi, multi -ici!
Madaluta, foarte bine ca ai gasit pe cineva sa te ajute.
Desiree, bine ai revenit! Sanatate multa flacaului cu ochi superbi si felicitari pentru progrese! Felicitari si pentru dintisor!
Flore, eu as incerca lapte praf, poate vrea. Referitor la muscat, e nasol, nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Danutz, foarte triste vestile despre prietenul de familie!
Laura, sanatate multa lui Dani! Noi avem umidificator cu aer cald de la Giordani si e ok.
Kokorina, eu sunt slaba de cand ma stiu si cred ca asa o sa raman toata viata. Orice as face nu se pune carnea pe mine si pace, desi mi-as dori cateva kg in plus. Da, asta e culoarea mea naturala la par. sandokanii dulce, dulce! Ooo, iti vin ajutoare! Bravo!
Bambo, am admirat fetele frumoasele! Mi-a placut mult rochita Antoniei! La prima intrebare nu stiu sa-ti raspund, iaurtul il combin cu cereale sau cu fructe. La masa de la ora 18 ii dau iaurt combinat cu ceva sau cereale cu foarte putine fructe. Am incercat mamaliguta cu iaurt si n-a fost prea incantata.
Ruxandra, vineri cand erau afara 29 de grade am vazut copilasi imbracati ca de toamna ultrafriguroasa! Le plangeai de mila, saracutii! Bineinteles ca mamele erau la maneca scurta! Zilele astea... la fel! Probabil se gandesc ca e octombrie si, teoretic, trebuie sa fie frig, asa ca hop cu maldarul de haine pe copii!
Mirona, of, of, of, ce nasoala e treaba asta cu vomitatul! Si noi mergem maine la un gastroenterolog, sa vedem daca e totul ok. N-a mai regurgitat de o saptamana si ceva, dar tot mi-e teama ca ar putea sa inceapa din nou. Felicitari frumoasei Kara pentru progrese!
Dbunny, felicitari pentru prima zi la gradinita!
Donia, mi-a mers la suflet melodia! ma inscriu si eu in clubul zmeoaicelor!
Dia, felicitari Oanei pentru dintisor!
Dianocica, in poza asta are d o mutrita de-mi vine sa-l mananc!
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Crina de Dandusa
Antonia de Bamboletta
Bianca de Madana
Georgia de Cristina
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Teutz spune:
Jojo_Miha, sa-ti traiasca bebelusa, sa fie sanatoasa si papacioasa, iar tu sa te refaci rapid!
Marani, i-am cumparat si eu Alexiei carticele din alea cartonate cu animale, fructe si povesti. Povesti nu are rabdare sa asculte, dar la animale se uita, le mangaie, eu ii explic care e treaba cu fiecare... ea pare destul de interesata.
Noapte buna, minunatelor!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)