Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (87)
Raspunsuri - Pagina 4
dianocica spune:
prezent! vizitat bunic pt editie aniversara, drum cu trenul ca masina huruie plus ca a fost muuult mai comod. si acum prima pe lista : cine si cui a trimis muci pe tren? ca s-au lipit de mine imediat sunt la a treia doza de oscilo si e deja simtitor mai bine, daca luam mai din timp acum eram gata. am citit tot, am vazut o caruta de poze dar nu am avut timp deloc, desi e mama la mine pt 2 zile...incerc din amintiri
asiza pupici multi pt denis
dandusa i ai dat periuta cu peri crinutei? eu inca nu am indraznit sa trec la nr2 (ca o baga pe gat..), dar 3 am impresia ca e peste 2 ani...
tema cu enervatul ma enervez mult cand mai e cineva cu mine. adica daca sunt doar eu cu d, nu mi s a intamplat niciodata sa nu mai pot de nervi. ma gandesc ca e mic, ca nu face intentionat, ca lui ii e mai rau decat mie..si gata..pupat bine, ne linistim amandoi. si o gura mare de aer. daca mai e cineva acasa, alex de ex...mama...zici ca s nebuna...plec pe balcon sa pipez cu nervi...ma duc in baie si plang..istericale din astea ieftine...de unde deduc ca problema e undeva la cap . daca am cui ma plange, o fac, cateodata excesiv. dar daca n am cui...trece chiar mai usor, de la sine...
iaurtul mancam cu drag in orice combinatie (eu mananc cam orice cu branza. orice adica putinele chestii pe care le mananc...).d mananca iaurt cu fructe, orice fruce. iaurt cu legume, iaurt cu legume si carne (ganditi va ca e un dressing de iaurt , sau un sos pt paste...). iaurt cu biscuiti, iaurt cu fructee si biscuiti, iaurt cu paste. doar in orez n am pus
vad ca nu sunt vesti despre jojo miha nici la gravidute de cta, o sa caut la mamici de sept-oct.
d este intr o exploizie de chestii...cu premergatorul ala, ma rog, stiti voi, ala de impins, nu se joaca. in sch se deplaseaza cu toate cutiile de prin casa. face brum la masinuta, bzzz la albina, un fel de miau si un fel de ham, si este indragostit de maica mea. la slatina a ras de s a prapadit de toate manechinele din atelierul ei si am castigat timp pretios pt imbogatit garderoba . 3 perechi de pantaloni noi + una de fata , toate pt d. (nu stiu cum pisici scriu, nu se intelege nimic..)poveste simpatica, va spun altadata/.... cel mai nasol a fost ca era atat de incantat de TOT ce era la slatina incat nu se putea opri. i a luat o ora sa adoarma seara, tot vedea perdeaua, intrerupatorul, lustra, veioza, tablia patului...a fost infiorator, la fiecare somn la fel, nu se putea linisti, dar era rupt. voia sa plece de a busilea si uita sa puna mainile, sau cadea in nas...(in pat)
revin ca mai am multe de povestit..
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
tema cu enervatul ma enervez mult cand mai e cineva cu mine.
Suflet de artist... are nevoie de audienta ca sa se exprime
Yagmur, e radio4net, nu radio2net... hai sa zicem radiointre2si4net si nimerim noi cumva...
Eu cred ca azi mi-o caut cu lumanarea... de fapt intrasem pe fuga sa vad daca a aparut marani sa ma paruiasca. Deloc n-am chef sa fiu serioasa azi... Hai sa incerc totusi ceva constructiv.
Dbunny, felicitari pentru prima zi de gradinita! Se pare ca a mers binisor, cred ca de fapt ai plans mai mult tu decat Dani .
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
In acelasi ton...
Beeeey, alioooo, Mircea Vintila o canta pe aia cu mielul... Ca-l mai lasau si pe Pittis uneori... o fi si asta o chestie, dar de la mama ei e a lu' Vintila (care nu-mi place mai deloc, ma rog)
Hai la culturalizare neamule, va pun aici o piesa de suflet de-a mea, daca n-o ascultati ma supar pe voi rau de tot!
http://library.radio3net.ro/playme.php?id=816&m=pif&pp=
Si aveti tema, cine o canta? Sa nu-mi veniti cu Pasarea Colibri...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mamaana spune:
salutare,
multumesc de raspunsuri, am apucat sa ma uit in diagonala pana sambata dimineata, dar de atunci nu am mai citit nimic
nu mai pot pleca de langa ele de loc; Isabelle urca cele 7 trepte de la family room la bucatarie si apoi se joaca 'intre scari' (urmeaza cred ca mai mult de 10 trepte in sus spre dormitoare); Stephanie urca cele 7 trepte (si le si coboara de vreo doua ori pana ajunge sus - face exercitii) si apoi se joaca amandoua
tema cu enervatul: nu-mi vine nici mie sa cred ce calma pot fi cand sunt numai eu cu ele; problema apare mai ales cand vine fi-miu de la scoala si de fapt ma enervez pe el, nu pe ele, ca le face sa planga si ele sunt dornice sa se joace cu el... ei, azi cred ca o sa fie cuminte ca si-a sucit glezna aseara la alergat
imi vine sa el mananc de dragi ce imi sunt: au venit la mine, Isabelle se joaca cu telefonul, iar Stephanie e in picioare si rade la mine
fug sa le pregatesc pranzul ca e aproape 2
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Donia
In acelasi ton...
Beeeey, alioooo, Mircea Vintila o canta pe aia cu mielul... Ca-l mai lasau si pe Pittis uneori... o fi si asta o chestie, dar de la mama ei e a lu' Vintila (care nu-mi place mai deloc, ma rog)
Hai la culturalizare neamule, va pun aici o piesa de suflet de-a mea, daca n-o ascultati ma supar pe voi rau de tot!
http://library.radio3net.ro/playme.php?id=816&m=pif&pp=
Si aveti tema, cine o canta? Sa nu-mi veniti cu Pasarea Colibri...
pai daca nu-i vintilul si nici pasaroiu', zic si io rapid asa ca e baniciu :))
editez: da' nu inteleg ce ne pui capcane de-astea, cand acolo scrie clar "esarfa in dar, interpretata vocalo-artistic de pasarea colibri.." :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
ruxandra_sb spune:
Mircea Baniciu.
Preferata mea e "Miruna".
Edit: vaz ca-s nr.2 Da la mine nu scrie nimica..
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
a_deju spune:
sorry ruxandra, da' la muzici, ma infig.. :))) la de-alea cu teoreme, axiome , oxiuri si brontozauri...nu ma cautati, ca n-am semnal :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Laura13 spune:
dia vreau si eu masa muzicala. nu stiu exact cum e ( o poza ar fi cool), dar chiar si fara vreau si eu. daca se poate si mai are sotul loc in bagaje! PLS!PLS!PLS!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
cat din batista bag in nasuc? bag ceva sau numai la baza narilor????
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Si uite asa s-a facut saptamana de cand astept sa puna cineva o poezie frumoasa, de suflet... Ala eu, ala eu...
Eu trebuie sa va spun ca trecem printr-o perioada incerta, tot asteptam sa se aseze lucrurile, vestile bune se lasa asteptate, se prevad niste schimbari mari, eu nu prea am chef de schimbari... dar azi am avut o revelatie... viata e faina! Pe bune!
Si deodata simt ca am chef de schimbari, ca lucruri frumoase inca se mai intampla si ca ma asteapta pe mine, ca viata asta poate sa fie o aventura continua si ca are intotdeauna ceva bun de oferit... trebuie doar sa fii dispus sa intinzi mana.
Daca aveti pofta de o portie de optimism si putere impartasesc cu voi secretul... va dau cateva versuri si inca un cantec:
http://library.radio3net.ro/playme.php?id=815&m=pif&pp=
HANUL ULCIORULUI NESECAT
Vin din zarea-ndepartata,
Vin ca norii fara pata,
Bucurosi de cale lunga,
Abia asteptānd s-ajunga.
Cu pieptare īnflorate,
Si cu straie colorate,
Peste zi si peste noapte
Au trecut, fructele-s coapte.
Īncotro se tot grabesc ei,
Aprigi, īnsetatii zmei?
Colb prin barbi si praf prin plete,
Hohote vin pe-ndelete.
Refren 1:
Hei! Ei se duc la hanul,
Hanul ulciorului nesecat,
Hei! Ca s-a-mplinit anul,
De cānd pe-acasa n-au mai dat.
Mese-astern, ulcioarele curg,
Aspre cānturi pāna-namurg.
Piepturi rosii ce mustesc de vin,
Rāsete, glume, nici un suspin.
Soarele din nou rasare,
Peste han si peste-ogoare
Si-n lumina diminetii,
Īsi iau zborul iar, baietii.
Īnc-un an de pribegie
Īn goana timpului, pustie,
Bānd cu gāndul īnsetat
Din ulciorul nesecat.
De-unde vin, pe unde-au fost ei,
Aprigi, īnsetatii zmei?
Colb prin barbi si praf prin plete,
Hohote vin sa ne-mbete.
Refren 2:
Hei! Ei vin de la hanul,
Hanul ulciorului nesecat,
Hei! Ca s-a-mplinit anul,
De cānd pe acasa n-au mai dat.
Mese-astern, ulcioarele curg,
Aspre cānturi, vin din belsug.
Piepturi rosii ce mustesc de vin,
Rāsete, glume, nici un suspin.
Nota: secretul meu nu e secretul lui Bachus ... nu va imping sa cadeti in patima alcoolului, ci sa va simtiti ca niste aprigi, neinfricati zmei... ei, ce ziceti minunatele mele? aelita? pe tine te simt zmeoaica... punem de un club al zmeoaicelor? Cine mai doreste, cine mai pofteste? Haideti la "rasete, glume, nici un suspin"...
Puteti sa fiti zmeoaice si numai cu ziua, nu neaparat pe viata... avem declaratii de adeziune, de sustinere...
Hei, ei se duc la hanul, hanul ulciorului nesecat...