Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri. m-am mai relaxat cu fontanela.

Shoshika nu ai activat PM sa iti scriu mailul meu.trimite mie pe PM cartea lui capraru scanata. sau activeaza-ti PM si iti trimit un mail.

Asiza, te rog nu fii trista, sigur denis e bine, va fii totul oK fara operatie. Ma gandesc la voi mult si sper sa fie bine.

Pupam fulguletii bolnaviori si mamicile lor.
Alex plange in somnic. se vad toti dintii, forma asa umflata. cat mai dureaza sa iasa odata? ca il chinuie rau si ma doare sufletul cand il vad. nu ma lasa sa il ating il dau cu calgel foarte greu si tot cu urlete.

va pupicim pe toatele.
ma intorc la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pana la 2 a fost numai in brate, am pus karvol, a fost ceva mai bine. la 6 avea 39. pus paracetamol, scazut in juma de h la 38,1. acum iar a facut 39 am mai bagat un paracetamol. dr are tel inchis . a mancat un pic de mar cu mango, nu stiu cum a reusit ca la cat zti a bagat toata noaptea..am sfarcurile ca in prima sapt, ma dor de mor, suge cu dintii...dar asta sa fie problema...ma sperie febra asta...acum se joaca dar ii sare tandara din orice. imi pare atat de rau de el :((( daca aveti sfaturi...sunt deschisa la orice

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by Mirona
Ingerasa si pareri de rau pentru pierderea ta.
Intrebarea ta - cred ca poate fi si de ordinul zilelor, dar si de ordinul saptamanilor. In cate saptamani erai? Daca ti-e greu - nu-mi raspunde. si fii tare in continuare.
Cu fontanela - eu stiu ca nu e bine sa se inchida inainte de 1 an ... poate mai apar si alte pareri.
Miro

Miro, ieri as fi intrat in 7 saptamani, dar se pare ca sarc era oprita de ceva timp, adica nu s-a dezvoltat placenta, nici embrion, a ramas la stadiul de sac de 3.3mm, deci probabil de-asta a zis ca se a intampla natural.
Oricum, am inteles ca in jur de 10 zile dupa ce am oprit Pregnyul si Utrogestanul ar trebui sa-mi vina...dupa ce-mi trece sigur ca ma duc la eco, nici nu se pune pb.
Ref fontanela, nu este inchisa de tot, este aproape inchisa, dar Maya a avut-o ff mica de cand s-a nascut, asa ca este normal sa fie mai inchisa acum.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

am absentat din motive de soare si vantulet placut de octombrie si norisori razleti pe cer...
bea si-a distrus singura pereche de incaltari tropaind pe marginea lacului si tipand dupa magaritele de lebede care ii intorceau si anume fundul...a gustat o frunza, a urmarit cu ochii cat cepele copchii care se fugareau, a purtat o mica discutie cu o cioara si cu doi caini..a reusit de asemenea performata sa se trezeasca in fiecare ora azi noapte...dar o iert ca a ciuruit-o un nemernic de tzantar...

buna dimineata.
marani multumesc pentru revista presei, e chiar fain, serios!!
ingerasa imi pare rau ca treci prin asa ceva, vorba doniei insa , e bine ca vezi partea pozitiva a situatie. pup-o pe maya!..si spune-i ca nici bea nu are dinti..
dia stai sa caut....stii tu de ce...
oana are un dintisor!! bravoo!!
flore ti-a trecut capul? DE TOT??
ktrinel face pauza pe canapele sorbind alene dintr-un suc de morcovi cu telina...parca asa era,sau?? cafa e voie? ca in rest zau de nu pare oaza zen..
asizule hai hopa sus...ce cauti in fundul butoiului (asa-i ca-l cauti de o eticheta numa' buna de ros?) cand iaca vine craciunul mai, vine craciunul!!!!
bea o cafa,duhane o tziga si o sa fie mai bine. serios.
mirona multa sanatate karei!

va parasesc, in speranta ca matei e bine, ca d mic nu mai mucaie si cristinel nu mai maraie..

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

telegrama:
f.busy. suntem mai bine dar tot nu mancam de cat lapte. revin peste vreo 2 zile.

vreau cont sa trimit banii pt medicamentele din germania.
primit ieri asa: sabadila 6.76, penaten 6.25, babix inhalat 6.33
total 19.34, deci 20 euro.

cui trimit banii???

flore, chinico, un cont bancar romanesc sa dau si eu banutzii. va roooog!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Offf iar avem fulguleti bolnaviori trimitem multi sa se faca bine repede

Danita-
Dandusa-
Teutz-tinem pumnii sa fie totul ok
Marani-pt presa f interesanta
Dia-felicitari pt dintisor

KARINA de MIRONA
MARIA de LULY
DAVID de DIANOCICA

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78

telegrama:
f.busy. suntem mai bine dar tot nu mancam de cat lapte. revin peste vreo 2 zile.

vreau cont sa trimit banii pt medicamentele din germania.
primit ieri asa: sabadila 6.76, penaten 6.25, babix inhalat 6.33
total 19.34, deci 20 euro.

cui trimit banii???

flore, chinico, un cont bancar romanesc sa dau si eu banutzii. va roooog!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

..ioii..cu cat avant, cu cat avant..
trimit pm, trimit pm, da' promiti ca nu ma bati?? atat de hotarata esti de mi se face frica..si inca atat de dimineata..
..ioii..
si nu, 19,34 nu sunt 20. sunt 19,34.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

pana la 2 a fost numai in brate, am pus karvol, a fost ceva mai bine. la 6 avea 39. pus paracetamol, scazut in juma de h la 38,1. acum iar a facut 39 am mai bagat un paracetamol. dr are tel inchis . a mancat un pic de mar cu mango, nu stiu cum a reusit ca la cat zti a bagat toata noaptea..am sfarcurile ca in prima sapt, ma dor de mor, suge cu dintii...dar asta sa fie problema...ma sperie febra asta...acum se joaca dar ii sare tandara din orice. imi pare atat de rau de el :((( daca aveti sfaturi...sunt deschisa la orice

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

ai grija la mango, bea a facut diaree din cauza lui.
pentru tzatzi nu mai ai garmastan?
si hidratare...
altceva nu stiu...
multa sanatate lui d mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La Multi ani lui david de dianoncica :)
sa fie sanatos sanatos si fericit

marani - la multi si buburuzei cu intarziere :) ieri pe 2 si ivan a implinit 10 luni si ne.am petrecut ziua pe la ambasada romaniei de pomana ....

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dianocica, ultima data cand a fost octavian asa ( crede-ma ca stiu cum e ti se rupe inima in doua cand ii vezi ca sufera)...am dat de o doctora la budimex mai tinerica care l-a scapat de antibiotice ( avea febra 38.8)si mi-a zis sa ii dau alternativ panadol+nurofen...de ex la 12 nurofen..la 4 panadol...la 8 nurofen..cate 5 ml de feicare data din fiecare..vreme de 3 zile....pt nas am folosit numai sterimar si ser..amandoua cu succes, dar ii puneam si de 3-4 ori odata pana se desfunda complet.....mi-a zis daca face febra mai mare de 38.8 sa ii bag un novocalmin..dar numai peste acest indice....efect pozitiv dupa 2 zile....incearca, singurul dezavantaj ca trebuie sa il scoli noaptea la 4 ore si e cam naspa ca sunt adormiti si trebuie sa il fortezi sa ia...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI

Mergi la inceput