Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

multumesc de raspunsurile pt. eritem. Le-am citit azi ca ieri pauza calculator. Dar am spalat-o cu apa bicarbonatata si am dat-o cu exoderil (un fel de antimicotic) cred ca de la antibiotic a facut ceva urat la fundulet. Sper ca e spre bine.

Va rog cele care aveti patut de lemn spuneti-mi de unde l-ati luat, cat costa si ce saltea buna recomandati! Aaaaaaaa si sunt obsedata...oare isi va incurca picioarele mainile printre gratiile alea sau nu???

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by nana72

FETELE STRIG AJUTOOORR!!!
AM INCEPUT MUNCA SI MA INTREABA PE MINE DE UNDE CHESTIA CU PROGRAMUL DE 6 ORE, platit normal de 8 ore. Citisem de la voi o lege... stiti cumva unde scrie pana la ce varsta a copilului pot beneficia de program de 6 ore?
MULTUMESC DE RASPUNS

Contractul Colectiv de Munca unic la nivel national pe anii 2007-2010 _ OBLIGATORIU a fi respectat de toti angajatorii, Art 17, alin 1: " Salariatii care renunta la concediul legal pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani beneficiaza de reducerea duratei normale a timpului de lucru cu 2 ore pe zi, fara sa le fie afectate salariul de baza si vechimea in munca".

Si in plus, la acelasi articol, inca o prevedere as zice eu interesanta: "femeile care au in ingrijire copii de pana la 6 ani, daca nu beneficiaza de cresa sau gradinita, pot lucra cu 1/2 de norma, fara a le fi afectate drepturile. Timpul lucrat se considera la calculul vechimii in munca timp lucrat cu norma intreaga".

Eeee, ce ma bucur, in sfarsit e folositor si cursul meu la ceva. Pentru alte consultatii privind domeniul raporturilor de munca....please, feeel free, mai am o luna si iau si diploma, asa ca am cam inceput sa le stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. vaz ca azi sunt dna "pai"

Ingeras, imi pare tare rau. Si da ai dreptate, e un semn bun c-ai putut ramane gravi natural.

Donia, mama zmeoaica, uite o si [niste pumni stransi] sa se limpezeasca apele cat de curand.

Ktrinel.. ce povesti sf povestesti mata acolo.. Pare bine ca-ti place eviromentul de la noul job. Si pt mine conteaza mult sa ma simt bine si sa-mi gadile ochiul si confortul.

Mirona, multa sanatate la printesa Kara. Nu te panica.. posibil sa fie o viroza. Tinem pumnii sa treaca repede.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

jojo_miha, sa-ti traiaca fetita si sa fie sanatoasa!!!! ....Sanatate multa si tie!

Roana, fontanele inca nu e motiv de stres, dupa 1 an jumate se inchide..
Dmic e absolut superb...are niste ochisori...de te tot adancesti, adancesti, adancesti in ei...eiii, ca nu va prind eu odata sa va iau la smotocit ...

Daaaaa, Dandusa, dac e vorba de Sibiu vin si eu sigur...o iau si pe Yagmur..no, cand? cand? ca nu mai am mult timp la dispozitie...

Si eu vreau sa ma dau zmeoaica, dar CUM??? Momentan sunt intr-un butoi fara fund si ma tot duc...pot sa plang aici la noi/voi? ...

Va pup...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Si tot referitor la raporturi de munca si conditii oferite de angajator (aici merg niste omuleti care isi rod unghiile si inca vreo 3, care privesc visator in zare) : he he he, Ktrinel, mai zi-ne, ca parca zici din carti.....aici e un om ROSU de INVIDIE!!!!!!!! Si lasand la o parte sentimentele neadecvate, succes la noul job!

Mergi la inceput

INCREDIBIL! Stiti ce obiect mi-a dat timpul asta de a scrie 3 mesaje? O agenda telefonica! O studiaza de 10 minute si inca nu s-a plictisit de ea.

Inca una si gata, ma duc: Dandusicaaaaaaaaa, ma programezi si pe mine la o consultanta? De-aia profi, care sa imi aranjeze linia frezei si sa imi recomande niste produse profi? Adica ma hahai de o luna sa-mi iau o masca de la L'Oreal Professional, si nu stiu pe care.

Mda, s-a terminat, agenda a zburat cat colo, iar incearca sa se catere la tastatura. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

am un moment de respiro,seba doarme si teo e cu tata afara,asa ca mi-am zis sa vad ce mai faceti.
noi sntem bine per ansamblu,teo e ok,ultima urocultura a iesit sterila si azi merge sa facem o ecografie.seba,aici e buba tot muceste,ieri i-au iesit si pe gura.in fine noaptea nu-l deranjeaza mucii,ci dintii ii dau incisivi laterali de sus.
dar avem si o veste mare:a zis mamasi o spune directinat.fie vorba intre noi astept monentul asta de f mult timp,pt ca teo prima data a spus tata.
ingerasa imi pare rau pt ce ai patit,dar eu zic ca e mai bine asa ca probabil era ceva in neregula cu bb.nu stiu ce sa iti zic,dar o prietena a patit ceva asemanator,la o saptamana dupa ce i s-a confirmat sarcina,au aparut sangerari si a eliminat tot.
flore seba nu musca desi are dinti si sus,dar teo musca asa ca am folosit aparatori pt san,ca altfel nu as fi mai statsi desi am crezut ca va refuza sanul,nu s-a intamplat asa
miro tin pumnii,fi atenta la metoclopramit e un medicament cu reactii adverse serioase la copii.
ma duc ca s-a sculat a dormit de s-a rupt,ies poate am noroc afara.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

jojo_miha sa-ti traiaca fetita si sa fie sanatoasa! si tie recuperare rapida!
roana fontanela se inchide in medie la 1,8 luni,deci la uni mai devreme altii mai tarziu.la teo s-a inchis pe la 1an si 9 luni,si la seba prevad la fel ca e ditamai deschiderea.
si acum chiar ma duc.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Edit ca am gas#305;t i-ul
Va salutam fetele de la mare departare si; de la caldura mare. aici; sunt 35 de grade apa marii minunata. nu gasesc virgula pe tatsatura asta ciudata...iar i-ul e alta mancare de peste si nu-l gasesc pe ala bun. am bagat cupilu in mare in prima zi s-a speriat nitel de valuri dar a doua zi a fost mai bine a inceput sa-i placa. am citit doar cateva pagini de la coada la cap si: Ingerasa imi pare tare rau capul sus fruntea-nainte cu siguranta o sa vina si bb2 cand o sa vrea dd. Mirona multa sanatate Karei sa nu fie nika grav. Kikineata. Kaan s-a comportat exemplar pe avioane chiar ma intebau niste englezi daca i-am dat ceva de a dormit asa bine. A si am scapat si noi de muci deci invitam si ceilalti fulguleti sa ne urmeze... Va pe toti si pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by roana

Buna fetelor,
nu am scris demult dar am fost mega ocupata.
Alex e bine. ii ies 4 dinti odata si toti sus sunt aproape afara si saracutu plange noaptea in somn.Of, of....Mi-e tare mila de el.
In rest e super bine, energic, mananca bine, se ridica si merge pe langa pat, mobila orice, merge de manuta dar doar cat are chef.
mai avem doua saptamani si facem anul. deci chiar am baiat mare.

Eu cu munca ca e o perioada tare stresanta acum la job dar trece si asta.
In rest pup pe toata lumea nu am apucat sa citesc decat foarte putin.
Imi pare tare rau de ingerasa dar daca Dumnezeu asa a vrut stie El de ce.

Am si eu un stres: la Alex nu i s-a inchis inca fontanela. cum stau ai vostri copii cu fontanela? abea astept sa faca un an sa mergem la doctor.
Si imi poate spune cineva daca are scanata cartea lui capraru?
si parola de mail comun daca ati schimbat-o nu o mai am.

Of, multe mai imi trebuie...

va pupic pe toata lumea.

Ajutati-o pe Sonia

La noi e taman invers: fontanela inchisa, dar dinti: PAUZA. :)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput