Parfum foarte dorit si de negasit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

fetelor nici nu stiti ce fericita m-ati facut!
acest parfum imi este f. drag si sa stiti ca sunt f. pretentioasa la parfumuri;m-ati bucurat pt. ca am aflat ca pot sa-l procur si in EU si m-a surprins ca nu este scump.
acum eu cu comenzile online mai trebuie sa ma acomodez.
ca sa stiti ce inseamna parfumurile pt. mine ar trebui sa scriu un eseu despre relatia dintre mirosul unui parfum si amintirile pe care le trezeste.
spre exemplu,as putea sa incep cu primul parfum care m-a impresionat asa de mult incat de atunci,aveam 10 ani,nu l-am uitat si nu-mi lipseste nici azi:"je reviens".exista un parfum care de cate ori il miros imi aduce aminte de logodna mea,un altul imi aduce aminte de aniversarea 1 an de casatorie,etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

ma bucur mult ca te-am putut ajuta sa-ti gasesti parfumul dorit..si eu sint o mare iubitoare de parfumuri...eu le port in functie de starea mea emotionala...si asa cum ai spus si tu,sint unele care-mi amintesc de anumite clipe dragi...
si cum ma simt plina de vitalitate,tinara si infloritoareazi am sa folosesc "FLOWER" BY KENZO...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Fetelor, intr-un noroc am dat peste acest subiect. Si eu caut de mult timp un parfum pe care l-a avut sotul meu acum vreo 10 ani cand ne-am cunoscut. Stiu doar ca se numea Hamlet, nu mai stiu brand-ul,a fost super. Insa nu-l gasesc nici pe net, poate aveti voi noroc.
Pls!!!

Mergi la inceput

sa fie oare asta?

La Haie Fleurie du Hameau

(The Flower Hedge of the Hamlet)
An enticing blend of rare flowers: honeysuckle, tuberose, hyacinth,
narcissus, and jasmine.

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

sa fie oare asta?

La Haie Fleurie du Hameau

(The Flower Hedge of the Hamlet)
An enticing blend of rare flowers: honeysuckle, tuberose, hyacinth,
narcissus, and jasmine.

Mergi la inceput

Nu este acela.Sticla era patrata,simpla si scria pe ea Hamlet.

Mergi la inceput

nu poti sa-ti amintesti exact de ce firma era? sau macar de ce provenienta?franceza,italiana?

Mergi la inceput

Il primise de la cineva din Anglia. Am cautat si pe e-bay....ma gandesc ca nu se mai face, sunt vreo 10 ani de atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salmyia spune:

Buna, caut de mult acest parfum pe care il foloseam in studentie , Je reviens , daca nu iti lipseste nici acum , ma poti ajuta sa-l cumpar ??Ultima data mi l-a adus cineva din Anglia , sticla nu mai avea ingerasii , la inceput nu mi s-a parut acelasi parfum , apoi , am regasit in el mirosul. E o noua versiune , cred ,nu exista dubiu legat de calitate avand in vedere magazinul de unde a fost cumparat ..
multumesc anticipat ..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by salmyia

Buna, caut de mult acest parfum pe care il foloseam in studentie , Je reviens , daca nu iti lipseste nici acum , ma poti ajuta sa-l cumpar ??Ultima data mi l-a adus cineva din Anglia , sticla nu mai avea ingerasii , la inceput nu mi s-a parut acelasi parfum , apoi , am regasit in el mirosul. E o noua versiune , cred ,nu exista dubiu legat de calitate avand in vedere magazinul de unde a fost cumparat ..
multumesc anticipat ..

www.strawberrynet.com/wfrag.aspx?brandid=52&iq_id=10281&gclid=CJ-Qksz6m48CFRCJZwodggk0GQ" target="_blank">ACESTA?

Mergi la inceput