Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
Eu tin minte ca Gio zicea de S si R .Stiu sigur,pentru ca de R m-am mirat,stiu ca e cel mai greu de pronuntzat dintre ele.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
Giova spune:
Moni, Bee, Ingrid...era vorba de R si S. a zis corect: si, asa, barca, arde. In rest cand se vede in poze, nu zice marco, ci mine.
Moni l-am trimis si la colt, caci asa am vazut ca-i trimite la gradi. pe el nu l-au trimis deloc, dar a vazut la altii. dar vezi de treaba ca nu merge.
eu zic ca si asta e o perioada, si va inceta sa ne mai cafteasca. de cele mai multe ori ne cafteste atunci cand e certat.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Bee exact asa zice si Diana mec nu melc,in schimb la inceputul propozitiei il spune bine lupu',leu' etc.!
Pe mine la 6 ani m-au operat la amigdale,dupa care m-a dus mami la un doctor logoped,cica vorbeam "pe nas" ,mai fonfanit.Dupa cateva sedinte mi-am revenit.
monica70 spune:
Deci nu m-a lasat de tot memoria.
Mi-a venit o idee acum,sa incerc sa ma joc cu ea un pic,sa zica dupa mine un "rrrrrrrr" sa vad daca poate pronuntza
Gio Diana zice la alea balca,alde ,dar pe sh din usa si si le zice corect si ea. E mai usor SH ca S? S il zice TS ...
Giova spune:
chestia e ca repeta dupa noi, mai ales numele. ma distreaza ca la cumnata (Clau) ii zice lalu, la Mena(sora-mea)mima,la Luca=uca. dar daca insist pe anumite cuvinte nu mai vrea sa le zica, incapatanat pana la D-zeu.
ati auzit de plante de interior mumificate?
acum am intrat pe site-ul lor, dar nu sunt preturi. cred ca le trag o vizita, sa le vad cu ochii mei. cica sunt moarte, dar arata de zici ca-s vii. Nu trebuie udate, ingrijite.
Nu stiu daca as tine asa ceva in casa. e drept ca ar arata super oricand, dar.....
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Bee spune:
Moni, cred ca SH e mai usor de pronuntat decat S. Ana pronunta MASA,CASA cam ca la USHA, NASHA. La a ma vad clar unele dificultati de pronuntie, dar nu de exprimare. O sa treaca. Toate trec si se rezolva in timp. N-am insitat niciodata pe nimic. Pana la un an jumate nu-l zicea deloc pe C, scotea un fel de sunet cu limba (cam cum ii invatam noi ca ar face calul), dar nu C. Apoi l-a spus brusc.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Eu am avut surpriza sa o aud pronuntand numele prietenelor lui frate-meu de pe la bloc Lamona,Janina ... De Dana,Alec,Lobi nu mai zic... Doar pe frate-meu CRISTI il poceste rau CHITI, dar e de inteles cu R si S .Mie imi zice fain Mona sau Monica,la mami nu mai stiu ca nu am pus-o demult sa zica (VIORICA parca zicea Voiica mai demult) si Diana zice corect,iar la GHITZA ii zice GHITSA - e ciudat pentru ca pe TZ il pronuntza in alte cuvinte ... (latza = ratza)
monica70 spune:
GIO n-am auzit si nici eu n-as tine,cica si florile uscate aduc energie negativa.Eu din alea am - iarna de obicei ...
BEE ai dreptate. Doar cu R e mai nasol,ca sunt care-s maturi si "raraizti" ,ma intreb daca la aceia s-ar fi rezolvat cu un logoped,sau nu se poate face nimic? Fostul sot al unei verisoare vorbea asa cu rrr ...
maraki spune:
quote:
Originally posted by Giova
chestia e ca repeta dupa noi, mai ales numele. ma distreaza ca la cumnata (Clau) ii zice lalu, la Mena(sora-mea)mima,la Luca=uca. dar daca insist pe anumite cuvinte nu mai vrea sa le zica, incapatanat pana la D-zeu.
ati auzit de plante de interior mumificate?
acum am intrat pe site-ul lor, dar nu sunt preturi. cred ca le trag o vizita, sa le vad cu ochii mei. cica sunt moarte, dar arata de zici ca-s vii. Nu trebuie udate, ingrijite.
Nu stiu daca as tine asa ceva in casa. e drept ca ar arata super oricand, dar.....
_
Giova da-mi si mie adresa pls!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Ingrid S spune:
Mda, memoria bat-o vina! Scuze pt inducerea in eroare..
Pe mine nu vrea sa ma creada nimeni ca pe la 9-10 luni, pana la 1 an si ceva spunea pe L si chiar frumos, acum deloc. Ca spunea Connie (de la vacutza Connie de pe Minimax) si acum spune Nonnie...Deci, ce s-a intamplat cu ea? Eu nu-s ingrijorata, dar ma enerveaza ca pe undeva, si-a pierdut niste achizitii...n-am fost eu pe faza, n-am insistat.
Giova, nu-ti lua plante din alea, asa cum spune si Moni, aduc energie negativa. De la feng-shui citire..
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo