Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (229)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
Eu tin minte ca Gio zicea de S si R .Stiu sigur,pentru ca de R m-am mirat,stiu ca e cel mai greu de pronuntzat dintre ele.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
Giova spune:
Moni, Bee, Ingrid...era vorba de R si S. a zis corect: si, asa, barca, arde. In rest cand se vede in poze, nu zice marco, ci mine
.
Moni l-am trimis si la colt, caci asa am vazut ca-i trimite la gradi. pe el nu l-au trimis deloc, dar a vazut la altii. dar vezi de treaba ca nu merge.
eu zic ca si asta e o perioada, si va inceta sa ne mai cafteasca. de cele mai multe ori ne cafteste atunci cand e certat.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Bee exact asa zice si Diana mec nu melc,in schimb la inceputul propozitiei il spune bine lupu',leu' etc.!
Pe mine la 6 ani m-au operat la amigdale,dupa care m-a dus mami la un doctor logoped,cica vorbeam "pe nas" ,mai fonfanit.Dupa cateva sedinte mi-am revenit.
monica70 spune:
Deci nu m-a lasat de tot memoria.
Mi-a venit o idee acum,sa incerc sa ma joc cu ea un pic,sa zica dupa mine un "rrrrrrrr" sa vad daca poate pronuntza ![]()
Gio Diana zice la alea balca,alde ,dar pe sh din usa si si le zice corect si ea. E mai usor SH ca S? S il zice TS ...
Giova spune:
chestia e ca repeta dupa noi, mai ales numele. ma distreaza ca la cumnata (Clau) ii zice lalu, la Mena(sora-mea)mima,la Luca=uca. dar daca insist pe anumite cuvinte nu mai vrea sa le zica, incapatanat pana la D-zeu.
ati auzit de plante de interior mumificate?
acum am intrat pe site-ul lor, dar nu sunt preturi. cred ca le trag o vizita, sa le vad cu ochii mei. cica sunt moarte, dar arata de zici ca-s vii. Nu trebuie udate, ingrijite.
Nu stiu daca as tine asa ceva in casa. e drept ca ar arata super oricand, dar.....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Bee spune:
Moni, cred ca SH e mai usor de pronuntat decat S. Ana pronunta MASA,CASA cam ca la USHA, NASHA. La a ma vad clar unele dificultati de pronuntie, dar nu de exprimare. O sa treaca. Toate trec si se rezolva in timp. N-am insitat niciodata pe nimic. Pana la un an jumate nu-l zicea deloc pe C, scotea un fel de sunet cu limba (cam cum ii invatam noi ca ar face calul), dar nu C. Apoi l-a spus brusc.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Eu am avut surpriza sa o aud pronuntand numele prietenelor lui frate-meu de pe la bloc Lamona,Janina ... De Dana,Alec,Lobi nu mai zic... Doar pe frate-meu CRISTI il poceste rau CHITI, dar e de inteles cu R si S
.Mie imi zice fain Mona sau Monica,la mami nu mai stiu ca nu am pus-o demult sa zica (VIORICA parca zicea Voiica mai demult) si Diana zice corect,iar la GHITZA ii zice GHITSA - e ciudat pentru ca pe TZ il pronuntza in alte cuvinte ... (latza = ratza)
monica70 spune:
GIO n-am auzit si nici eu n-as tine,cica si florile uscate aduc energie negativa.Eu din alea am - iarna de obicei ...
BEE ai dreptate. Doar cu R e mai nasol,ca sunt care-s maturi si "raraizti" ,ma intreb daca la aceia s-ar fi rezolvat cu un logoped,sau nu se poate face nimic? Fostul sot al unei verisoare vorbea asa cu rrr ...
maraki spune:
quote:
Originally posted by Giova
chestia e ca repeta dupa noi, mai ales numele. ma distreaza ca la cumnata (Clau) ii zice lalu, la Mena(sora-mea)mima,la Luca=uca. dar daca insist pe anumite cuvinte nu mai vrea sa le zica, incapatanat pana la D-zeu.
ati auzit de plante de interior mumificate?
acum am intrat pe site-ul lor, dar nu sunt preturi. cred ca le trag o vizita, sa le vad cu ochii mei. cica sunt moarte, dar arata de zici ca-s vii. Nu trebuie udate, ingrijite.
Nu stiu daca as tine asa ceva in casa. e drept ca ar arata super oricand, dar.....
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
Giova da-mi si mie adresa pls!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Ingrid S spune:
Mda, memoria bat-o vina!
Scuze pt inducerea in eroare..
Pe mine nu vrea sa ma creada nimeni ca pe la 9-10 luni, pana la 1 an si ceva spunea pe L si chiar frumos, acum deloc. Ca spunea Connie (de la vacutza Connie de pe Minimax) si acum spune Nonnie...Deci, ce s-a intamplat cu ea? Eu nu-s ingrijorata, dar ma enerveaza ca pe undeva, si-a pierdut niste achizitii...n-am fost eu pe faza, n-am insistat.
Giova, nu-ti lua plante din alea, asa cum spune si Moni, aduc energie negativa. De la feng-shui citire..![]()
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo