Mamici din Brasov?
Exista vreo mamica din Brasov pe site? Sau care sa fi nascut in Brasov? Sau care o sa nasca in Brasov? Sint nou nouta in zona, am descoperit minunea asta de forum recent, am "urmarit" mersul evenimentelor un timp si acum m-am hotarit sa intru si eu in hora. Si pina sa intru intr-o hora deja formata, m-am gindit sa incerc marea cu degetul si sa vad daca pot eu sa initiez una a brasovencelor. Dintr-un motiv foarte simplu: eu una nu sint brasoveanca decit de vreo trei ani, astept un al doilea bb dupa ce pe primul l-am nascut la Iasi. Habar n-am de nimeni pe aici, nu pot sa spun ca sint innebunita dupa medicul meu (al doilea, dupa ce pe primul l-am parasit rapid) si, in plus, am auzit tot felul de istorii despre maternitatea de aici si medicii ei. Asa ca daca ar exista cineva care sa-mi zica si mie vreo doua vorbe linistitoare (sper), parca mai usor as privi perspectiva celei de-a doua cezariene! Asta pe la inceputul lui noiembrie.
Oups! Se vede ca-s fresh! nu ma mai opresc din vorbit! Sper sa gasesc un sufletel din zona.
Va salut oricum pe toate!
Raspunsuri
Corina spune:
Bine ai venit Livia la.
Eu sint brasoveanca,dar din pacate acum locuiesc in Franta,iar fetita mea e nascuta aici.Imi pare rau ca nu cunosc medicii ginecologi de la maternitate,dar sint destul fete din Brasov pe forum si sigur o sa iti dea lamuriri.
pe burtici,Corina siAnna
Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)
liviab spune:
Multumesc de urari, deja ma simt ca acasa pe DC...Va pupam si noiLivia si Iulia-Teodora. Sper sa reusesc azi-miine sa dau si eu un upload la o fotografie pe site. Cit despre Coelho, mare om, mare caracter - de Alchimistul sint foarte legata pentru e cartea pe care am citit-o imediat ce s-a nascut Iulia, chiar in maternitate.
Daisy spune:
Servus, Livia!
Sunt Bianca, din Brasov; inca nu sunt mamica dar "aspir" la aceasta functie de vreo 2 ani si jumate :((
Pentru ca ma preumblu prin spitalul de obstretica ginecologie Brasov ca la mine acasa, ma simt datoare sa-ti recomand niste nume de medici de a caror servicii eu nu m-am putut plange. Problema mea insa e putin mai dificila.
Un medic f. bun si profesionist (in special in eco si tot ce tine de aparatura) - Flavius GLIGA - directorul Maternitatii (se ajunge destul de greu la el, incearca la PDR - Livada Vulturului - 321232)
Un medic tanar, cu putere si dorinta de munca, sufletist si care se implica - Gabriela LUPU (tot la PDR - Livada Vulturului - 321232).
Si Alexandru VULCAN este un medic bun (Il gasesti la GINEMEDICA - Dupa Ziduri sau la cabinetul lui privat - Pta Sfatului nr. 22 (in gang langa magazinul Sportul)).
Preda, Rafaila - de astia insa nu am auzit decat info de salon (nu pot sa ii recomand).
Sper sa iti foloseasca si...
Bine ai venit printre noi!
Sarcina usoara!
Poseaza poza micutei ca suntem curioase :))
Bianca
Cea care spera
liviab spune:
Iti multumesc, Bianca, si sper din toata inima sa-ti vezi visul cu ochiicit mai curind. Poate reusesc chiar azi sa postez pozuta Iuliei. Daca nu, miine sigur!
iris spune:
hop si eu cindva mamica din brasov ; eu am nascut de doua ori in maternitatea din brasov, asa ca daca vrei povesti ti le povestesc; voi fi in brasov intre 10 si 14 iulie, si apoi 28 iulie-8 august;
iti pot recomanda clar si raspicat medicul meu, dr gidiiuta ioana, are cabinet pe livada vulturilor si e ok; in plus si medic anestezist, cautis nicoleta; daca reusim sa ne vedem, mergem buluc intr-o zi peste ele ; eu am nascut de doua ori cu ele prin cezariana si pot spune ca a fost bine de tot!
bye bye!
niponel spune:
Buna Livia si bine ai venit printre noi.Si eu sunt din Brasov dar nu am nascut in Brasov Am o finuta care a nascut acum curind pe 27 iunie luna trecuta a nascut un baietel de 3.600 a nascut normal fara nici un fel de operatii doar ca au taiat-o ca copilasul a avut copusorul c-am maricel.Ea l-a avut pe dr.GOGONEA un om de milioane de la maternitatea Brasov sau mai este un doctor foarte bun la care am fost eu la el la consultatii ca am stat in tara pina cind am avut 7 luni iar dupa aceeaam plecat din tara .dr se numeste Moldova si are si cabinet particular chiar linga maternitatea Brasov undeva in partea dreapata a maternitati are cabinetul . Eu iti doersc nastere usoara si sper sa-ti fie de folos informatiile mele Niponel si Emmytsu from
Laura _Oprescu spune:
hei, servus!
eu sunt din Brasov...am nascut acolo...pot sa iti recomand niste doctori foarte buni..eu am nascut cu dr.Vulcan...am si un prieten insa un excelent doctor, specializat in Anglia,il cheama Cezar Podasca..il gasesti la maternitate in fiecare zi..preda si la facultate ..e super ..e atent, e pasionat de meserie..tot ce vrei...nastere usoara...am uitat sa te intreb cand urmeaza sa nasti?
pupici
amoraru spune:
Servus Liviab! Sunt din Brasov, am nascut acum 7 ani in Maternitatea din Brasov cu doctorul Ionel Aurel, care dupa mine este un doctor NEMAIPOMENIT. Am citit restul mesajelor despre ceilalti doctori , dar parerea mea este ca cel mai bun doctor este cel care te ajuta pe tine (in general) . Toti sunt buni si fiecare are pacientii lui care pe unii i-au ajutat pe alti nu prea.......!
Oani spune:
Buna Livia! Eu nu am nascut inca, dar am avut de-a face cu maternitatea din Brasov (am pierdut o sarcina in luna martie). Parerea mea este ca trebuie sa-ti cauti un dr. care sa te asculte si mai ales care sa poata fi "gasit" la orice ora din zi sau din noapte. Eu am fost cu prima sarcina in observatia dr. CC , dar cand am avut nevoie sa o sun pentru ca facusem hemoragie, ia-o de unde nu-i. Mi s-a spus de la spital ca "nu-i place sa fie deranjata acasa". Eu ce era sa fac? Sa astept pana luni? Asta se intampla sambata seara. Asa ca am ajuns la urgenta.
Din acest punct de vedere am auzit ca Dna Dr. Dumitrache (Ginemedica 475277)e sufletista si poate fi gasita in caz de urgenta. Ce sa mai, despre medici parerile sunt impartite: daca iti merge bine, medicul e bun, daca nu, e discutabil .
Cat despre maternitate nu stiu cum era in Iasi, dar aici banii "rezolva" aproape orice. In martie era saracie mare: veneau pacientele cu cele necesare de acasa: fasa, vata, spirt etc. Acum poate ceva s-a mai schimbat. Am o prietena care trebuie sa nasca in august: daca mai intri pe forum tinem legatura si iti spun ultimele "impresii" din maternitate.
Te pup, Oani
radu_tud spune:
Servus mai, oameni buni!
Eu sunt Radu, am 32 de ani si sunt tatic de baiat de 1 an si 5 luni.
Locuiesc in Brasov si as fi foarte fericit daca am reusi sa ne si vedem live. Sunt de meserie sociolog. Momentan lucrez in domeniul resurselor umane dar anterior am lucrat ca invatzator timp de 7 ani (inainte sa imi definitivez studiile)si mai am o pregatire de asistent social. Am lucrat ca sociolog timp de 5 ani la DGPDC (protectzia copilului) si actualmente, pe linga serviciul actual, coordonez un curs de consiliere a viitorilor tatici la Ginemedica (Scoala Mamei). Daca pot fi de folos cuiva cu ceea ce mai stiu despre copii, nu ezitatzi sa imi scrietzi pe adresa de mail:
radutudorica@brasovia.ro
Ar fi interesant daca am constata ca putem fi mai mult decit o comunitate virtuala.
Astept idei pe tema asta.
Cu drag,
Radu
:)