Hipospadias (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

nawel si noi ne confruntam cu un HP.
ne rugam Bunului Dumnezeu sa fie bine.

multa bafta si bebelusului tau.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

vreau sa va spun ca-i multumesc lui Dumnezeu ca e atat si nimic mai mult.

tatal meu este preot si sambata trecuta a avut un botez.

a venit tare intors pe dos.
baietelul pe care l-a botezat nu avea putulica deloc deloc.

urina printre coite.

iata ca sunt cazuri mult mai grave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

Fetelor am si eu o intrebare .Putulica lui Alex prezinta un fel de sant de la gaurica pe unde face pipi(noi avem un hipospadias balanic/sub-coronal)si pana in varf.Ce inseamna asta?Baieteii vostrii au sau au avut inainte de operatie asa ceva?Si daca da,se cosmetizeaza in timpul operatiei?
Si am mai observat ceva:deasupra gauricii pe unde face pipi mai exista un orificiu mic.Ce poate fi?

Afibebe,D-ZEU sa ne ajute sa iesim cu bine din aceasta incercare grea.

Mergi la inceput

si Cristian tot hp balanic are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Nawel, fiecare hipospadias este altfel, fiecare penis este altfel. Doar la prima vedere par la fel.
Te inteleg foarte bine, pentru ca si eu eram disperata, informatiile atunci erau foarte putine si numai in engleza. Chiar i-am spus lui Basca de asta, ca ar trebui sa puna si ei niste lucrari pe net. Si lucrarile in engleza prezinta totul roz, desi nici acolo nu este chiar asa, am vazut asta urmarind site-urile in engleza.
Eram atat de disperata incat in primii ani ma uitam la putele copiilor pe plaja. Asa am constatat ca nu sunt doua la fel.
De multe ori sunt mai multe gaurele. Cel mai important deocamdata este sa faca pipi cu jet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Cum adica sa n-aiba putza?

Acum 2 ani am vazut un baietel la mare cu o putza ciudata....era foarte subtire, ceva mai groasa decat mina de pix , iar baiatul avea cam in jur de 1,6 ani, poate 2.

Trimit mesajul iute ca-s acasa si Calin e langa mine, ma lupt cu el ca vrea sa butoneze si el

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Emilia,Alex face pipi cu jet continuu.E de bine,nu?Si doctorita care era cu dr.Basca cand am fost la consult m-a intrebat daca face cu jet,dar nu mi-a spus daca e de bine sau nu.

Afibebe,cat are Cristian?Parca in ianuarie ziceai ca vii la consult?

Roxana,ce mai face Calin?cand mergi la consult cu el?Ce mai stii de Gratiela si strumful ei?tTine-ne si pe noi la curent cu evolutia lui,daca stii ceva.

Fetelor,vreau si eu sa stiu ce sume se dau prin spital pe la doctori,asistente.Sa am o idee.Cat i-ati dat DR.BASCA?

Mergi la inceput

Nawel, trimis PM.

Ne ducem la control pe 20 noiembrie, martea viitoare. Sa vedem ce va spune, dar nu cred ca va fi de acord cu operatia acum ca trebuie facut vaccinul de 1 an.

Fetelor, m-am inscris pe grupul ala cu mame de copii cu hs, si mi-au tot venit mailuri. Acum...n-am inteles eu bine, sau pot aparea probleme la cativa ani dupa operatie? Spunea cineva acolo ca a operat copilul la 1 an si acum i se pare ca a aparut o fistula, dupa 3 ani de la op. Mie dr. B. mi-a zis ca din momentul in care spune ca operatia e ok, nu va mai avea niciun fel de probleme, nu poate apare nimic. Voi ce stiti?

De Gratiela nu stiu nimic inca, o sun mai tarziu, de la servici.

POZE

Mergi la inceput

Am pus poze de la motz, daca vreti sa vedeti.

POZE

Mergi la inceput

ROXANA,multumesc de raspuns.Mai stii cumva cand se dau banii,inainte sau dupa operatie?

Pe 20 noiembrie mergi la control la Diagnosis?Poate ai mai spus inainte,dar ,desi am citit toate mesajele,nu am retinut la fiecare toate amanuntele.Incep sa-mi notez de acum inainte ca sa nu va mai agasez cu atatea intrebari.Oricum mai ai putin...Mai mult asteptarea asta ne "omoara"..

Ti-am vazut ingerasii.Sunt atat de scumpi.Sa-ti traiasca.Esti o mamica implinita.

Si eu am postat poze.Le vedeti daca accesati poza de la profil.

Mergi la inceput