Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salut!
Nu e baiatul meu dar e super www.9am.ro/poza_zilei.html" target="_blank">tare poza.

La multi ani Kiss.
Am vorbit cu ea si a zis ca e stricat PC-ul si de asta nu a intrat.Sunt foarte bine amandoi, doar ca Horia e putin mucios.

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Cineva a pus pe mail o carte care se numeste "Totul se intimpla inainte de 6 ani" Pentru ca am olecuta de timp o sa va pun un pasaj din aceatsa carticica. Celor care vor sa citeasca mai mult este de la pag. 18.
Refertior la plins

Este de necrezut ca; unii parinti sunt atât de “orbi” fata de nevoile copilului lor în asa fel încât sa-i ignore plânsul. Ce limbaj ati dori sa foloseasca un copil când doreste sa va atraga atentia asupra dorintelor si nevoilor sale? Singurul sau mod de exprimare este plânsul. Atunci când începe sa plânga încearca sa va spuna ceva. Ce se va întâmpla în mintea lui daca toata lumea ignora ceea ce încearca sa exprime?
Un sentiment de abandon complet si absolut, furia si disperarea: iata ceea ce simte copilul daca ignoram eforturile sale de comunicare.
Sa presupunem, spre exemplu, ca masina dumneavoastra de spalat se strica cu câteva minute dupa ce sotul dumneavoastra s-a întors de la serviciu. Camera este inundata rapid si îi cereti sotului sa va ajute de urgenta. Ce raspuns aduce acesta apelului dumneavoastra disperat? Nimic. Probabil va continua sa glumeasca. În acest caz sunteti surprinsa si reformulati apelul într-o maniera mai presanta, ridicând tonul. Nu raspunde la ceea ce incercati sa-i spuneti si iata-va furioasa. Nu numai ca sunteti preocupata de masina de spalat si de inundatia pe cale sa se produca, dar, mai aveti o preocupare stresanta: de ce nu puteti comunica cu sotul dumneavoastra? De ce nu este atent la ceea ce încercati sa-i spuneti?
Aceasta analogie va poate forma o idee despre despre ceea ce poate simti un copil când este lasat sa plânga fara sa i se acorde atentie. Când îi va fi dat sa traiasca un numar mai mare de asemenea experiente, credeti ca va mai fi capabil sa-si cultive un sentiment de încredere vis-ŕ-vis de viata? Cu greu. Va avea o conceptie pesimista asupra existentei, se va simti frustrat si dezamagit. Simtind în adâncul sau ca nevoile si dorintele nu îi sunt satisfacute, probabil va decide ca este inutil sa mai încerce si va deveni acel tip de copil (si mai târziu adult ) fara agresivitate si care se demonstreaza incapabil sa-si conduca viata.
Sau, poate ajunge sa apartina acelui tip de copil care nu abandoneaza, în ciuda tuturor oprelistilor. In loc sa accepte în mod pasiv situatia, poate manifesta nevoia de a face lumea sa îi acorde atentie. De câte ori nu am auzit spunându-se despre un copil mai mare ca “face pe interesantul”.
O mama spune uneori, când copilul plânge: “ tocmai a mâncat, abia l-am schimbat, în consecinta nu este ud. Nu îl înteapa nimic, nu îi este frig, deci, nu are nici un motiv sa plânga.” Ea ignora plânsul si îsi vede de treburi. Dar nu întelege esentialul: exista întotdeauna un motiv pentru care copilul plânge. Ar trebui sa-si spuna ca “nu stie” de ce plânge, pentru ca un copil nu plânge fara motiv. Tot timpul încearca sa va spuna câte ceva; dumneavoastra trebuie s#259; ghiciti ceea ce încearca sa spuna.

Eu pot sa va spun ca imi las baiatul sa mai si plinga pt ca s-a invatat sa ma aibe numai sub ochii lui ..asa ca... sa mai si plinga daca nu ma vede.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

buna fetele!! Avem si noi putin timp si va scriem putin si noi..
LA MULTI ANI!!tuturor copilasilor care azi mai implinesc o lunisoara,sa fie sanatosi si cuminti sa se poata bucura si parintii lor de ei!!
ne inscriem si noi in clubul mucosilor,desi ii fac tratament de 2 saptamani nu ne mai trece raceala asta nici cum...am luat si noi nurofen si sumetrolim iar pentru nasuc humex(care e destul de scump dar nu mi se pare foarte eficient),duminica opresc tratamentul si mergem iar la medic daca nu se face bine.Mie mi-a trecut cu ospen in 4 zile.
baita nu facem decat la 2 zile pe frigul asta...iar in seara in care nu-i fac baie il spal pe fundulet la chiuveta.
In legatura cu mancatul al meu mananca la 3 ore inca dar nu mai mult de 180 ml lapte.
In legatura cu statul in brate..nici al meu nu mai sta lipit de mine e ca si o zvarluga,desi de multe ori as sta cu el in brate ore in sir.....
Roxanici eu il scot afara dupa ce mananca,nu umblu cu sufertasu dupa mine iar mai mult de trei ore nu stam pe afara....
va aratam si noi cum vorbeste pe mess cu verisoara lui din germania uite [/URL]" target="_blank">asa
va pupam pe toti!!!

bogdan(11.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Daca tot explicati cum se pun fotografiile incerc si eu.... Caterina

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

asa...

cria_bv si noi tot 4 mese avem. de la 5 luni. atat vrea..atat papa.

elyannesanatate la puisori. am vazut si io pozili. ma dar frumosi ii mai ai! si au crescuuuuut! eu imi amintesc ce soc am avut cand i-am luat in barte asa de mititei si ma asteptam sa fie mai..molcuti si cand colo.. o fibra pe ei... da' cu mandra nu mai pui poze? adica la ea in album. sau sunt io dusa si erau si mai noi?

mancare la pachet nu a fost cazul. daca as lua as lua la borcanele, iaurt..chestii ambalate. arsenalul? bavetica, prosopel, lingurita, araci, o prelata,sfori (ca sa imprejumiesc teritoriu sa fiu enviorment friendly) o umbrela pt cand stranuta cu mancarea in gura, 2 randuri de haine...chestii d'astea micute.

tzuna nici nu stiu cum sa zic. daca zic "ma bucur ca sunteti bine"..parca .. mi-e ca os a zici ca n-am citit nimic. dar pareti a fi mai bine. de dublat greutatea.. sunt curioasa daca Iarina la 6 luni si-a dublat-o. ar trebui sa aiba 6.700... dar... vom afla marti. Cat despre fetitele alea.. ce sa zic... sa le fie rusine mamelor lor, pt ca ele sunt inca mcii ... ceea ce fac oglindeste educatia primita de la parinti.

ghibuadina felicitari pt micutii pasi. si Iarina tot asa. doi inainte 3 inapoi si apoi tot pe loc pe loc pe loc de-o sa imi rasara busuioc din parchet.

diana_jors Iarina se mai inroseste de la elasticul de la pamper dar ii dau seara si dim cu bepanthene pe acolo. si e mai binisor. si ea are piele transparenta.

elpower fructe amestecate in lapte. nu stiu cat de rau e dar nici cat de bine. ce cred e ca nu e corect. tu daca nu manaci fasole dar stiu ca iti place marmelada si iti pun fasole in marmelada..ce zici? da-i lapte si gata. va ajunge sa nu mai aiba incredere in ceea ce ii dai sa pape. nu sunt de acord cu ascunsul unor alimente in altele. ( iar pepeni ,da?)

mamicile de fetite: am o problema. cred ca s-a oparit. zic cred pt ca pana acum .. nu a fost niciodata asa. la pasaret, in interior e rosie rosi, de 2 zile. pot sa ii dau cu ceva(ce?) in interior? adica pe interiorul labiilor mari ca sa fiu mai precisa. sa ii dau cu cutaden, ca v-am tot auzit. ? sau elyanne parca zicea de..reviken?! cred ca e din cauza ca se frichine cu hatza-hatza al ei ...

gata, am obosit. dupa cum vedeti am luat-o invers si cred ca ar mai fi..da' nu mai poci

pupaturi. aaa.puteti sa dadi si cu gogonele ca mai trebe un kil

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Asa....
La Multi Ani Kiss sa fii sanatoasa si voioasa (mai hai pe la noi sa ne zici ce si cum)

La multe luni sarbatoritilor zilei

is de-acord cu tine Iunita cu diversificatu si dupa copil. Io am noroc ca musiu rares vrea cu lingurita, da daca nu vroia ce faceam, nu il diversificam? la noi e chiar invers....daca nu vrea copilu apa din biberon da vrea din lingurita ce sa fac, sa nu ii dau apa?

la targ o fost Mada si cu Martutza, si cu Ane, nah ca stiu tot. Impresii nu prea stiu. Fetili mai mari zic ca e super editie, Mada mi-a zis ca is tzoale scumpe si ca era bataie pe scaunele de la chicco (ca de asta am intrebat-o).

felicitaaaaari Tudor! ptr dintisor

mai, terminati ca ma prapadesc de ras p-aici. Poza cu copilu e bestiala!!!!! si cu environment friendly sau cum se scrie......

Biky, e o scumpa Caterina. Ai tuns-o? Avem matza amandoua inca o coincidenta

Phili, nu se vede poza, mai incearca
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

ceva nu am facut bine...mai studiez

bogdan(11.04.2007)

Mergi la inceput

[/URL]" target="_blank">asa

bogdan(11.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Sarumina din nou Roxanici

Primim felicitrarile cu inima deschisa.
Ca a fost cam chin.

Si eu tot scaun de masa vreau si d-aia ma intereseaza tirgul asta. Dar eu nu vreau Chicco. Mie mi s-a pus pata pe unul de la Brevi care e super scump. Si cum nu l-am vazut decit in catalog, cred ca e bine sa ma duc sa il vad "live" sa stiu pe ce dau o groaza de bani.

Martuza e in petrecere si azi si miine. Asa ca putem sa ii uram Petecere frumoasa si sa o scuzam de absenta zilele astea

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by phili

[/URL]" target="_blank">asa

bogdan(11.04.2007)

Phili, uite asa

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput