Un interviu candid cu Liana Stanciu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

As vrea sa lamurim de la inceput un aspect. Asa cum am anuntat, DC a organizat o campanie pentru Teodora. Cei ce doneaza in contul creat chiar astazi pentru Teodora, vor primi o iconita la nickname, asa cum s-a mai intamplat si in trecut. Iconita - incercam sa gasim o pisicuta, pentru ca Teodorei ii plac mult pisicile - o vor primi doar cei ce doneaza in acest cont.
Desigur, membrii comunitatii DC sunt liberi sa doneze in contul Mihaelei Radulescu, dar noi nu putem da socoteala pentru banii virati in acel cont.

Mergi la inceput

Va rog daca se poate sa continuam discutiile pe aceasta tema la subiectul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

nu pot sa cred, dupa ce saptamana trecuta am citit interviul, acum vestea asta oribila... Doamne ajuta-o pe micuta Teodora!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maghy spune:

aurora 77 intreba cum putem preveni....asta e, ca tocmai asta nu putem face...preveni. Eventual, in cazul cel mai fericit, poti sa afli din timp, si sa cresti sansele de supravietuire ale copiluilui tau. Of, ce bine e ca nu stiti ce inseamna boala asta...nici sa nu aflati...fetelor sunt copii care la 1 an si putin, au murit de cancer...sa nu dea Dumnezeu sa aveti vreodata ocazia sa intrati intr-o sectie de oncopediatrie.Iar depre povestea Teodorei....Dumnezeu sa ii dea zile, sa o intareasca,sa suporte tratamentul, si sa le dea rabdare parintilor! Povestea cu tratamentul in stainatate dupa parerea mea, e un moft(ca si alti oameni celebrii din Romania...sa se trateze in strainatate). Acelasi tratament il facea si in Romania. Numai ca in strainatate..platesti tot tratamentul...de la A la Z, pt ca nu esti asigurat, in timp ce in Romania....nu platesti... Inca o data..multa sanatate tuturor!!

Mergi la inceput

Maghy, te repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by maghy

aurora 77 intreba cum putem preveni....asta e, ca tocmai asta nu putem face...preveni. Eventual, in cazul cel mai fericit, poti sa afli din timp, si sa cresti sansele de supravietuire ale copiluilui tau. Of, ce bine e ca nu stiti ce inseamna boala asta...nici sa nu aflati...fetelor sunt copii care la 1 an si putin, au murit de cancer...sa nu dea Dumnezeu sa aveti vreodata ocazia sa intrati intr-o sectie de oncopediatrie.Iar depre povestea Teodorei....Dumnezeu sa ii dea zile, sa o intareasca,sa suporte tratamentul, si sa le dea rabdare parintilor! Povestea cu tratamentul in stainatate dupa parerea mea, e un moft(ca si alti oameni celebrii din Romania...sa se trateze in strainatate). Acelasi tratament il facea si in Romania. Numai ca in strainatate..platesti tot tratamentul...de la A la Z, pt ca nu esti asigurat, in timp ce in Romania....nu platesti... Inca o data..multa sanatate tuturor!!

magda

te contrazic si sunt in stare sa combat ceea ce spui tu pana in panzele albe!
din pacate, acum 2 zile, aratau la tv, cum zace aparatura de milioane de euro, intr-o cladire a spitalului Coltea, de peste 1 an, ambalata si nedesfacuta, aparatura ultra moderna pentru tratarea bolnavilor de cancer.... ce mai vrei? protocoalele de chimioterapie sunt la fel, da, sunt la fel si in romania ca si in afara dar, exista un mare DAR: daca un medicament nu este compatibil cu corpul tau si iti trebuie un altul in loc, stii cat stai, stii cat cauti prin strainatate, stii cat te costa??
stii in ce conditii sunt tratati bolnavii de cancer in Romania?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by danielac
...stii in ce conditii sunt tratati bolnavii de cancer in Romania?

daniela ..mii de flori.Eu stiu in ce conditii sint tratati si cine nu stie sa ma intrebe pe mine.
Crisa

Lucrurile cele mai importante pentru a te face sa fii fericit sint: sa ai ceva de facut, pe cineva sa iubesti si ceva la care sa speri!!
http://tt.lilypie.com/Wb2Nm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Cat de repede se poate rasturna o viata si cat de fragili suntem. Azi nu ne mai incapem in piele de fericire si maine murim de tristete. Sanatate multa Teodora! Dumnezeu sa te ajute!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157602474079860" target="_blank">Gratar Szegedwww.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Viena 2007www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">Spania 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra Multe poze
Asteptand un ingeras
Uite de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Este de-a dreptul cumplit ce i se intampla acestei fetite nevinovate si parintilor ei ! Doamne, da-le putere si ajuta-i sa le fie bine !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

[url=http://www.flickr.com/photos/Giulia_20[/url]

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Oare ce mai face fetitza? N-am mai aflat nimic despre starea sanatatii ei...

Mergi la inceput