Un interviu candid cu Liana Stanciu
Raspunsuri - Pagina 2
Anderra spune:
e o coincidentza de nume. Pe mama fetitei o cheama Liliana Stanciu si pe fetitza despre care se vorba o chema tot Teodora Stanciu ca si pe fetitza Lianei.
petruta spune:
Chiar vorbeam cu sora mea despre aceasta intimplare acum 5 minute. Se pare ca este adevarat, fetita are cancer, a fost operata deja si se string bani pentru tratament. Inca nu-mi vine sa cred. Ii doresc multa sanatate.
Petruta & bb Mihai
diana21 spune:
Da...din pacate am avut si eu confirmarea azi...Groaznic! Nu pot insa sa cred pentru ca noi il cunoastem pe tatic, acum doua saptamani era totul in regula, cel putin...el nu a spus nimic! Sunt foarte necajita, nu imi vine sa cred...Stiu ce inseamna copilasul ala pentru ei...Da-le, Doamne, putere multa si pe micuta fa-o bine...
Dialoguri strumfesti
Edessa spune:
Acum e in direct Mihaela Radulescu la Antena 2 si a confirmat vestea cea cumplita...Incredibil, ce drama!
Ma bucur ca toti colegii de presa s-au sensibilizat si s-au strans mare parte din banii necesari .
Doamne, ajuta-i sa depaseasca momentul cu bine!
roxivan spune:
Si eu acum am aflat cumplita veste,nu-mi vine sa cred...Un copilas nevinovat sa fie atins de boala asta nemiloasa...Am inteles ca ar fi nevoie de peste 100.000 euro
uta_ciun spune:
a deschis si alessia105 un subiect intitulat "haideti sa-i multumim...salvandu-i copilul" , tot la generale
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109845
uta
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
RalucaN spune:
Eu sunt socata. Ma tot gandesc si nu-mi vine sa cred. Cum e posibil, un copilas asa de mic cu un asa diagnostic...... Si asa, dintr-o data...
Doamne, ajut-o pe Tedora sa se faca bine! Iar Lianei si lui Mihai da-le putere!
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
sasha.hodorkovski spune:
Eu credeam ca am am inteles gresit sau ca e doar coincidenta de nume.I-am si rugat pe administratori sa inchida topicul sa nu cumva sa fac boacana mai mare decat o facusem.Am inteles ca sunt niste conturi deschise la Unicredit Tiriac, pe numele Mihaelei Radulescu...Daca le are cineva sa le posteze, poate ii putem ajuta si noi cu ceva.Si sa ne rugam Domnului pentru ei...Si sa fim optimisti
Anderra spune:
Nu pot sa cred ca e adevarat, cu atat mai mult cu cat Liana nu a spus nimic nimanui in radio. Toti au aflat in momentul in care a contactat'o pe mihaela radulescu pentru a o ruga sa o ajute cu suma asta colosala, moment in care mihaela a demarat campania asta.
Se pare ca e vorba de cancer de colon. M'a intors pe dos vestea asta, micutza are un an si 10 luni.
Ce tragedie, Doamne ce tragedie, ma simt atat de neputincioasa.