* Bucurii de sept-oct 2006 (83) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 4
lilina spune:
stiu ca v-am amenitat cu poza, insa nu am reusit pana acum sa fac mai nimic
si oricum, poza e de proasta calitatea...in fine
asta e poza cu chelie
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
beatrix spune:
Lilina, chiar ca army look! un adevarat barbat ..si ce sprancene stufoase are
!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
Mirabelac spune:
gonghy imi pare rau ca ati tras atatea, sanatate multa!
beatrix am vazut pozele cu Eric si cu si fara par, poza aia cu palaria e mortala.
lilina l-am vazut pe Vladut cu chelie, se poarta la 1 an.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
itzy-bitzy spune:

Ehhhh ....si uite ca veni si randul meu sa nasc...
. Anul trecut la ora asta tot pe net eram calare...imi vine sa zambesc...parca e aievea....vorbeam cu Alexxia ca si ea se pregatea...
.
Am cautat sa recitesc mesajele de atunci...n-aveam nici o treaba mie imi ardea de facut unghiile pe la ora asta ...iar la 2.15 noaptea mi s-a rupt apa...iar eu ma machiam tacticoasa sa fiu frumoasa auzi....
...eiiii...si de atunci
...incepu povestea papusicii noastre. Acum ma uit la ea cum doarme in patut si nu imi vine sa cred...ca e a noastra
Le-am gasit si le-am redat aici mai jos ...si vreau sa va multumesc TUTUROR pt incurajari ....galerie...pumni stransi si ganduri bune

"Cucoancea si Alexxia.... mda ma pregatesc...pt maine...mi-a spus dr azi la telefon ca maine sigur e ...il intrebam daca nu ma dilat ce facem ? imi face cezariana? Mi-a spus ca om vedea si nu poate sa imi spuna acum la tel...deci maine nu mai am scapare ...pe undeva tot o sa o scoata...pe gura, pe fund, prin burtik...nu stiu...dar incet si sigur cred ca panica o sa puna stapanire pe min . Prea m-am tinut eu bine pana acum...
Insa acum nu mai am nici o scuza...i-am aranjat si camera ieri...pt ca in sfarsitttttt a venit mobila...si parca am constientizat ca gataaaaaa tre sa nasccccccc! Sotul meu e in concediu si se tot invarte pe langa mine si ma tot pupa, ma intreaba cum ma simt...dragul de el...ma incurajeaza pt maine ca ma vede cam asa....inca nu mi-e frica dar oricum ...parca nici nu mai sunt asa de linistita ca pana ieri.
Om vedea..."
"Alexxia la fel iti doresc si eu.
Doamne ajuta sa fie bine. Pupici...eu mai stau sa imi fac unghiile..."
"Eu plec ACUMMMMMMMMM LA SPITAL! NU POT SA CRED! IMI TREMURA SI MANA PE TASTATURA , ABIA SCRIU...SUNT OK DAR ...MI S-A RUPT APA ACUM LA 2.15 . Ca prin vis am simtit ca scp un pic de pipi, m-am ridicat repede ...ca sa nu ud si pana am ajuns la baie pantalonii de pijama erau uzi pana jos
. L-am sunat pe dr, dormea normal, si mi-a spus sa plec incet spre spital si i-am inchis spunandu-i:
-Hai ca imi curge, v-am pupat la revedere

Nu ma doare nimic am asa o jena ca la ovulatie...
Chiar ma uitam aseara ca nu am nici un semn nimic...si uite ca...Dar cred ca aa vut efect
. Asa ca Microbu aviz amatorilor. Si nu am facut decat ieri...ha ha ha
Hai ca m-am intins ...ma duc sa ma machiez...sa fiu frumoasa cand ma screm si ma vede bebelina. Pup mersi pt galerie si Doamne ajuta!!!!!!!!"
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
He..he noi pe Vladissimo l-am vazut live in parc...si intr-adevar ii sta ff bine...iar Lilina o sa ne traga si noua o tunsoare army in curand
...o chelesc pe papusica![]()
![]()
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Beatrixxxxxxxxx in sfarsit pozeee cu Eric...si mi-ai promis ca ma anunti cand vei pune...hmmm noroc ca am fost pe faza!!!
. Ma uit acum 
Eu cred ca v-am latzit pagina nu?
scuzeee
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
sofimic spune:
La multi ani!!!!! fetita mea dulce. Sa cresti mare si sanatoasa si sa
ne aduci mereu bucurie in suflet asa cum acum o faci.
Urez si eu
tuturor bucuriilor care au implinit sau vor implini un anisor.
Multumesc tuturor mamicilor care ne-au felicitat luna de luna in data de 27.
Santeti niste dragute si de la Timisoara va transmit un pupic mare.
Sofimic, mami de dulceata Sofia-Ana
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by beatrix
Gety, n-am vrut la 0 ci la 1 dar am gresit cu masina de tuns si a trebuit sa remediem! Pe mine ma enerveaza cum vine de la cresa cu mancare si muci in cap ca altfel nu l-as tunde!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Beatrix mie mi se pare ca semana leit cu tine inainte de a fi tuns...iar acum parca e alt copil...
Foarte frumoase pozele...dar cel mai mult mi-au placut cele in care papa tort...era delicios...Duminica ii rupem si noi turta...cred ca o voi lasa si eu sa experimenteze asa ceva...ca tare mi-au placut pozele..
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Multa sanatate tutror bucuriilor bolnavioare...sa se faca bine si sa nu experimenteze nimeni spitalele...ca vad ca e jale...din ce povestiti...
Pup si noapte buna...ca am pus monopol pe forum ...vb de una singura...ma duc la sotz acum sa-i turui un pic si lui...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
La muuulti ani si de la noi Sofia. Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa

paaaaaaaaaaa
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA