* Bucurii de sept-oct 2006 (83) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Beatrix, si eu m-am "autopoftit". Am un prieten care are ditamai plantatia de vie, io-s in stare sa-l sun acuma sa-i spun ca-i fac o vizita - dar el e in stare s-o interpreteze altfel ( el e si single), pe cand io chiar numai de mama lui de must sunt interesata .

chiar fetelor, ca vorbati de educatia bilingva, eu tot aud ca cei nascuti intr-o astfel de familie, incep sa vorbeasca in general mai tarziu, iar despre gemeni se afirma acelasi lucru...daca e sa ma iau dupa asta, or incepe si ai mei sa sporovaiasca pe la varsta majoratului...

Ce ganduri am eu la 11 seara..acuma chiar va las

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Lilina, merci de informatie si petercere faina! nu poti sa iei ceva pt stomac sa fii in forma?
stiu ca si eu mai pateam de astea si imi amintesc ca luam un medicament dar nu-mi amintesc care!

...ma bag si eu la somn! nu de alta dar daca mai scriu mult termin capitolul si nu stiu deschide altul!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

hai ca m-ai stau un pic daca aparu si gonghy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

gonghy, m-am suparat pe tine, maine o rog pe Lili sa te execute cu o tura de . desi cred ca si ei i-a trecut "faza", ca de mult nu ne-a mai amenintat.

Acuma serios vorbind, nasoala faza asta cu mucii, ai mei au avut doar 4 nopti si m-au terminat fizic si psihic, asa ca te-nteleg...
Eu sincer nu le-am dat decat picuri de solutie sarata, dar sunt sincera c-ai incercat si tu toate metodele. O noapte linistita iti doresc.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Adina, da la ora asta poate fi interpretabil! dar macar maine la o ora rezonabila poate poti sa rezolvi! succes!

da, asa am auzit si eu ca astia bilimgvi ar vorbi mai greu! al meu toata ziua vorbeste pe limba lui! uneori mai recunosc jumatati din cuvinte in flamanda! dar de vorbit toata ziua vorbeste! vom vedea!

Mergi la inceput

Gonghy, imi pare rau de Maya dar nu stiu ce sa zic! Noua aici pt nas nu ne da nimic decat ser fiziologic!
insanatosire grabnica si tie si ei!

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by AdinaF

fetelor, stiti ce-ar fi fain? la anul, la vara sa stabilim o data cu mare intalneala, mare, undeva in mijlocul tarii (ca sa nu fie cu suparare).Eu cred ca ar fi realizabil, nu? voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetilii... am beut,am papat,acu' ma cere patul si nu ma mai tin betzigajele (adica chishioarilii)

Somn usor tuturor!!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Dora si Gabriel, La multi ani cu sanatate, sa fiti fericiti si numai de bucurii sa aveti parte in viatza!

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by gonghy

Fetilii... am beut,am papat,acu' ma cere patul si nu ma mai tin betzigajele (adica chishioarilii)

...si eu la somn!
noapte buna!

Mergi la inceput