* Bucurii de sept-oct 2006 (83) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 17
MamiLili spune:
Ca la scoala, cu mana sus,
si eu stiu, si eu stiu!!!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
Sephora spune:
Am venit n-am gasit nik la moooool,cautam de incaltat ptr Matti,ca nu stiu daca v-am zis ca frumusete de cizme nu-i vin (neuronul bata-l vina)
Maica dara scriti nu gluma.....
Beatrix bataie,bataie de la cin bataie.....?Apropo de praline,frate mi-a adus soramea din Belgia niste bomboane de la Leonidas uau,cele mai bune din cate am mancat,cred in viata mea frate.Nici aia Elvetiana (soacra sorami e de acolo) nu-i asa buna ca asta Belgiana.Trimite si tu pachete io platesc cu ramburs,da nu chiar de aia de la Leonidas ca-s scumpe tare......plisssssssss
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
Sephora spune:
Gety terminai puloverul?io ma-m apucat de-o caciula si dadu-i in pulover ca mi-a placut ptrea tare si am decis sa-l fac spate,o sa fac io si caciula....
Cristina vrem pozee cu burtaaaaaaaa.....
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
Sephora spune:
N-am facut schimbare de look ci doar spalat si uscat,mani si pedi.Ptr ca eu m-am decis sa nu mai vopsesc ca am noanta parului naturala exact cum se poarta acum castaniu roscat.O sa ma duc doar la tun peste un timp inca mi-a zis ca arata ok si nu trebuie tuns.Ma du la Cristina Trohan (asta sa ma dau mare) cea care le coafeaza pe cele din revistele Avantage,Tabu si nu stiu mai care.Dar si la chescherei tot asa...
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
MamiLili spune:
LEUVEN
Mathias (17.10.2006)
Numara cu mine!
GETY spune:
Sephora, terminasi de impletit ilicul, acum i-am cusut si nasturii si am si imbracat-o. Dar n-a iaesit ca la profesionisti, ci ca la incepatori, asa ca mine. Important e sa-i tina cald. Acum mi-a mai ramas niste material si nu stiu ce sa-i impletesc. Voiam sa impletesc o caciulitza, dar i-am cumparat azi doua. Da-mi idei si mie!
Eu tot necajita sunt cu Maria. Muci tot face, nu mai face febra, dar e ragusita, ceva o mai supara, nu e in apele ei ca inainte. Deja are cam o saptamana de boala si nu stiu cat o sa o mai tina. Sper nu prea mult.
Mie mi-a trecut durerea de gat, mai am doar un pic, cu Strepsils intensiv. Sper sa nu recidiveze.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
lullabay spune:
Si eu si eu stiam da'i prea tarziu..
Lili nu fi rea vino pe la Iasi sa dai si tu o bere din naveta
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
GETY spune:
MamiLili cred ca sa vina pe la Iasi cu ocazia Sarbautorilor Iasului.
Eu i-am servit Mariei peste si ieri si azi. I l-am bagat in pireutz si l-a mancat. Problema e, ca de cand s-a imbolnavit, nu-mi mai mananca cereale seara. Dar imi bea noaptea laptic.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
beatrix spune:
[quote]Originally posted by MamiLili
LEUVEN
Mamilili, a castigat!
am intrat doar cat sa anunt castigatoarea! revin dupa ce-l adorm pe teror!
Cristina,
!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by beatrix
da Lili, stam in partea flamanda!
orasul e cel de pe sticla de bere Sttela Artois!
concurs: cine descopera prima?
premiu: un bax de bere stela artois!
Si fiindca ma simt generoasa, cedez jumatate de bax Cristinei 11+, asta ca sa ma ierte c-am chinuit-o ieri cu pralinele.

Mathias (17.10.2006)
Numara cu mine!

!