* Bucurii de sept-oct 2006 (83) - La multi ani! *

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Beeyy fetilii,care-i baiul p'acilea???
Iar e razbel???
Piii si asa nu-mi plac treburile astea pe acilea. Pai suntem o manutza de mamici fericite si bucurii care mai de care mai nazdravani/e si iar se isca razboaie daco-romane

MamiLili nu tu ne-ai trecut in listutza la umblareti???

Imi pare tare rau sa vad ca si aici sunt asemenea discutii,care sincer nu cred ca isi au rostul

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

MamiLili, te inteleg ca si eu m-am enervat cand am citit mesajul respectiv de aia am si cerut sa fie sters ca nu-si avea locul aici! mi-am sters si eu mesajul cu link-ul!

Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Ce naspa nu credeam ca o sa se ajunga iar la asta,URAT.Oricum fiecare e liber sa scrie si sa face ce vrea,pe mine una nu ma mai intereseaza de mult,fiecare cu borsul lui.Si singurul borsc care ma priveste in momentul de fata e aici.Deci io una nu mai vreau scandaluri,vorbit pe la colturi,spionari,etc
Si acum revenind la oile noastre.

Adina Laptele e de la Topfer e o firma foarte cunoscuta,au si cereale etc
Am primit si io mesaj de la Mexxa si mi-a spus ca manie sunt acasa.URA!
Si in seara asta baietelul a baut lapte cam 80 ca i-am facut mai putin ptr ca mancase si inainte 200 Milli cu pastina si dupa toate astea mi-a cerut-o si pe "ica" adika zazica

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mamilili si Beatrix multumim.
Ma bag si io linga piticot la nani.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gonghy, da, eu am trecut azi in listuta toate Bucuriile mergaretze.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!

Mergi la inceput

Gonghy, stai linistita ca nu e nici un razbel! cred ca s-a vrut dar nu i-a iesit pasentza personei repective!
tu, cum te mai simti?
uite un pahar de tuica fiarta numai sa scapi mai repede de raceala aia pacatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Draga mami_so (stii tu cine), nu intereseaza pe nimeni unde-au plecat Bucuriile reloaded, doar comunitatea noastra conteaza!

Mai dragelor, io nu inteleg o treaba. De ce naiba va tot ascundeti dupa deget ca nu va pasa de aerul pe care-l respiram cand noi nu putem trage un partz fara voi? Statisticile nu mint niciodata. Noua noastra casa a fost asaltata in ziua in care ne-ati descoperit. A fost o avalansa de conturi noi si de vizualizari. Pe naiba nu va pasa. Pe naiba nu va intereseaza decat de "comunitatea" voastra. Permiteti-mi sa rad, cu voce tare chiar. Ne credeti chiar atat de idioate incat sa nu va simtim rasuflarile in ceafa? Mamalili, atata rautate din partea unui om rar mi-a fost dat sa vad... Nu inteleg cum de incape atata rautate in sufletul tau. De unde ai atata energie? Da-ne si noua reteta, poate reusim sa ne canalizam energiile (pozitive, desigur) intr-un fel si sa salvam lumea.
Va propun un exercitiu de vointa: incercati ca timp de o saptamana sa nu va mai ganditi la noi, sa nu va mai pese de noi. Sa vedem, puteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Beatrix vreau,vreau si daca e la ora asta nu-i bai ca ma culc si asa bubulina doarme asa ca nu vad de ce nu as da pe gatlej 1 l de palinac faina da ai uitat draga sa pui piper in ea
Gata mi-s caput merg sa ma latzesc langa fii'mea.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Gonghy, sa-ti fie de bine! N-am pus piper ca n-am stiut cum o preferi! piper cu zahar sua doar piper!
lasa ca daca viitoare stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Tocmai ce voiam sa va pun niste poze...dar m-am razgandit...ca nu ati fost cuminti vad...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput