Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Raluca, esti tare!!!!! Eu mai aveam putin si desenam si valizele
Chinico, sa stii ca azi nu am chef de munca... si e clar ca trebuie sa fac ceva, mai ales daca tintesc la 1500 lunar
Dianarus, te iubesc.... asa jucarie frumoasa nu a mai avut Luca.... inca o data iti multumesc din suflet..
Acum fug la masa... aoleu... azi nu stiu ce am, dar asa imi vine sa rad, sa cant, sa povestesc.... numai sa muncesc nu..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by chinico

nu pot sa shetesc mai departe pana nu spun ce am de spus. una (sau or fi doo?) ar fi trebuit spuse ieri, dar, iar ca sa nu-mi ies din tipar, dau vina pe biata shefa..daca nu ma lasa sa doorm normaal ca moor de soomn toooata ziua si nu ma pot concientra.

shoshi la multi ani! cu o zi intarziere!! uite inca o mamica tinerica!
P:S. in caz ca nu raspunzi la acest nick zi "dastheptul cedeaza primul" si lasa-ma..

a-dejului i se acorda premiul de honoare mare.
cand vii sa-l iei?

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

yu piiii !!!!!!!!! sa stii ca vin :))) undeva pe la anu' (si la multi ani :)) ). ma tot chinui sa planific un vizitoi la nemtia pt anul viitor, sa vedem ce ne iese, ca noi cam trecem prin schimnari destul de signifiante cam pe toate planurile, si e tare greu sa vizualizam zukunftu' (viitoru', in traducere libera :))) ).

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

intalnirea aia faimoasa a noastra io spun sa o mutam la mine in curte, pun cortul...loc de dormit o fi, unu in pivninta, fo doo in pod.. sau direct in cort, ce ne mai complicam..
aveti cu acest prilej ocazia sa vedeti turnul cu pricina, muzeul painii, casa in care s-a nascut einstein (no ca pe asta nu o stiati..:))) si cam atat, ca mai multe nu e...
aa. si natura e de vizionat, si natura...
am grait.

acum serios, cand vii? ca sa stiu sa ma apuc de acum sa brodez la discurs d'ala cu io chinico tu a_deju noi micul la gratar ei cara berea
aia mici treaba lor...

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Marani si Adina face la fel cu mancarea si o face de destul de mult. eu ma gandeam ca o sa ii treaca dar n-ai sa vezi.
cand mananca are si ea o lingurita pe care mi-o baga in gura sa mananc si eu. nu o prea las cu ea in mancare ca pana ajunge la gura mea o mai flutura in vant.
ieri la expozitie am lasat-o putin singura si cand m-am intors invartea ligurita in borcanel si am lasat-o sa vad ce face si a scos-o s-a uitat la ea si mi-a intins-o mie. imi venea sa o mananc.
cand suntem afara daca are ceva in mana si vin pe langa ea copii imediat le intinde si lor. sper sa ramana la fel de darnica.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

yuppiiii am si eu un 10. hai mai dati probleme de astea logice ca-mi plac tare mult, sau orice e cu calcule.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

ma cam doare burta, o veni niste musafiri? sper sincer ca nu. fug la treaba gata inchid ca altfel doar pe aici stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Hop si noi

Sunt suparici azi dim Antonia a cazut din patut am lasat-o in patut si m-am dus pana la baie nu stiu cum a cazut,cred ca a escaladat plasaera pe burta si plangea cand am luat-o in brate a tacut,nu are nici un cucui,nu se vede nimic

ce mult ati scris

nu era pt mine intrebarea cu intoarcerea mamei la munca dar va multumesc mult pt raspunsuri,cumnata mea e insarcinata trebuie sa nasca in aprilie 2008,ea pe cartea de munca nu are 1 an neintrerupt pana se naste bebe,are intrerupt si nu cred ca va lua banutii,se gandea sa-i ia sotul dar e problema cu intoarcerea ei la munca

Kokorina-asa e in tara straina si departe de cei dragi,e f greu dar tu ne ai pe noi "mununatele" care suntem alaturi de tine

Chris-mersi de informatiile "Quelle" o sa comand si eu ceva pt printesa
60 mil? eu m-as duce

Marani-f interesant articolele de ieri si azi

Bebinuta-a avut revista in meniu

shoshika-felicitari pt ridicare in picioare a lui tudor

Dolores-nu stiu nimic de "ecoflorina" pediatra nu ti-a zis cu sa il dai?sanatate lui David

Roxanica-ce mare a crescut David
cred ca o sa-i luam si noi antoniei la primavara trotineta cand vede copii in ele tipa ca vrea si ea

Dandusa-si eu vreau reteta supei de perisoare

Anateo-ma bucur ca e mai bine printesa, sa se faca bine bine repede

M_monique-tinem pumnii la concurs

Yagmur-

a facut ochi....revin

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by Raluca_u

Marani si Adina face la fel cu mancarea si o face de destul de mult. eu ma gandeam ca o sa ii treaca dar n-ai sa vezi.
cand mananca are si ea o lingurita pe care mi-o baga in gura sa mananc si eu. nu o prea las cu ea in mancare ca pana ajunge la gura mea o mai flutura in vant.
ieri la expozitie am lasat-o putin singura si cand m-am intors invartea ligurita in borcanel si am lasat-o sa vad ce face si a scos-o s-a uitat la ea si mi-a intins-o mie. imi venea sa o mananc.
cand suntem afara daca are ceva in mana si vin pe langa ea copii imediat le intinde si lor. sper sa ramana la fel de darnica.

ce dulce! si ea face la fel, da oricui se afla prin preajma! hraneste si maidanezii, uite www.flickr.com/photos/9154068@N07/sets/72157602184189486/" target="_blank">dovada. Barbatul e de vina, el o-nvatza!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

kokorina, vai de mine, m-am emotionat toata :-)) sotul tau a retinut numele meu! zau ca ma simt onorata.

raluca, la banii astia are higrometru inclus. adica are un afisaj digital in care iti spune ce umiditate ai, tu setezi la cat vrei sa ajunga, se opreste singur si o ia de la capat cand coboara sub valoarea stabilita. capacitate 6 l, deci merge destul de mult (nu stiu cat, noi tot completam). a fost f util iarna trecuta pt camera lui bb, DAR, marele meu minus (nu al lui) este ca eu am camere imense, si facea fata cu greu. este insa f silentios, deci n-are decat sa mearga non-stop. cu abur rece. puneam apa fiarta si racita in el. cica mai bine ar fi apa distilata. ce era ciudat si nu m-am lamurit este ca aburul ala se vedea prin camera mult si bine, cand intrai aveai impresia ca e ceata. poate era din cauza ca nu foloseam apa distilata. tre sa ma uit inca o data pe instructiuni. la iarna il pun iar in functiune, clar, am aerul extrem de uscat. oricum, la 50-55% era deja super ok. inainte de a-l cumpara aveam 35-40% (cu centrala la 23 grade constant, nou-nascut fiind).

dandusa, in cat timp se coc cartofii aia la cuptor (curatati si cu putina apa, cum ii explicai laurei)?

dolores, de regula o persoana straina ii poate impune un nou stil de somn. la fel am patit cu ianis, avea 1 an cand m-am intors la job, bona l-a invatat in nici 1 sapt sa adoarma singur in patut. eu il adormeam in scoica-brate-scoica-brate...

marani, danutz, merci pt info azi am reusit si eu sa le citesc :-)

a_deju "io" pt "eu" si "is" pt "sunt" garantat is :-) ardelenesti. spune drept, da' sange de ardeleanca ai?! si io tot prieteneste te intreb :-))) si las-o moarta cu secretara perfecta ca ma binesdipun mesajele tale asa cum sunt, zau ca le prefer de 1000 de ori.

chinico, unde stai exact in nemtzia? (e departe de wuerzburg? ca acolo vreau sa ajung intr-o vizita la anu', pe bune; si la muenchen mai am de vizitat o prietena draga)

marani, tot am vrut sa-ti spun si am uitat. noi vrem s-o petim pe fata ta! e data?! si-mi place la nebunie "bubamara" (si explicatia acestui alint), mi s-a facut dor de bregovici, tre sa-l caut...

yagmur, pe bune? ai primit jucaria???? daaaa??? iti place??? sigur???? si noi va iubim, sti tu

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dianarus... io mi-s un mare mix de natii si specii, nu neaparat de pe plaiuri romanesti (si probabil toate limbile vorbite prin ramurile de strabuni s-au adunat la mine, ca am fost oaia poligloata a familiei -> ei, restul, mari matematicieni, chimisti, medicinisti, si hopa-tropa-penelopa subsemnata, care in afara invatat rusa de la teveu cand era piticoata - ca asta prindeam cu antena atarnata de tata pe bloc, din cauza careia ni se inundau vecinii de la 4, si ne uaru de bine in fiecare toamna si primavara pana la inventarea cablului :)) - si restul limbilor ca o fata cuminte de la scoala si din auzite prin straini, cu alte minunatii nu mi-am uimit familionu'... aaa, din rusa in afara de no zaietz no pagadi...nu prea mai stiu mare lucru, ca vorba ceea... am dat-o ulterior pe dallasuri, young and restlessuri si alte de-astea :)))) )
ce pot spune foarte sigur este ca: mama e constanteanca, din parinti constantenti cu bunici si strabunici care mai de care mai lipoveni, evrei, greci, si specii de-astea... tata e craiovean, si cam aici se rupe firu' :)))) nu cunosc prea multe detalii pe acea parte, decat ca exista si urme germanice (bunici, ceva de genul asta) :))))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by a_deju

dianarus... io mi-s un mare mix de natii si specii, nu neaparat de pe plaiuri romanesti (si probabil toate limbile vorbite prin ramurile de strabuni s-au adunat la mine, ca am fost oaia poligloata a familiei -> ei, restul, mari matematicieni, chimisti, medicinisti, si hopa-tropa-penelopa subsemnata, care in afara invatat rusa de la teveu cand era piticoata - ca asta prindeam cu antena atarnata de tata pe bloc, din cauza careia ni se inundau vecinii de la 4, si ne uaru de bine in fiecare toamna si primavara pana la inventarea cablului :)) - si restul limbilor ca o fata cuminte de la scoala si din auzite prin straini, cu alte minunatii nu mi-am uimit familionu'... aaa, din rusa in afara de no zaietz no pagadi...nu prea mai stiu mare lucru, ca vorba ceea... am dat-o ulterior pe dallasuri, young and restlessuri si alte de-astea :)))) )
ce pot spune foarte sigur este ca: mama e constanteanca, din parinti constantenti cu bunici si strabunici care mai de care mai lipoveni, evrei, greci, si specii de-astea... tata e craiovean, si cam aici se rupe firu' :)))) nu cunosc prea multe detalii pe acea parte, decat ca exista si urme germanice (bunici, ceva de genul asta) :))))

ca veni vorba sunt si eu curioasa, sotul tau e roman 100% ? :)
sper sa nu te deranjeze intrebarea, dar o pun datorita ochilor si pe mine ma intreaba multi tot din cauza asta

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput