Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

si raspunsul meu pt dandusica unde a disparut?

of... ma duc sa il caut

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dolores eu i-am dat ecoflorina ancutei acum 3-4 sapt ...1 flacon pe zi /7 zile...incercam sa-l dau inainte de masa cu aprox 1 ora - ora si jumatate si i-l-am dat cu lingurita tot odata , nu fractionat ...contine bacili lactici pt refacerea florei intestinale si se pare ca este superior bioticsului ...multa sanatate ,sa scapati de tuse cit mai repede
porumbita cu aspiratul mucisorilor ne-am descurcat usor pt ca fi-mea e fan aparate zgomotoase : aspirator , bormasina ...ea sta in picioare linga aspirator si il cauta pe la butoane si beculete iar eu o aspir cu batista bebelusului....si am mai obisnuit-o cu ceva ...la baie ,dar si cind o spal doar pe fata ii apas narile ca si cum i-as sufla nasucul ...apa inmoaie liliecii , ea a invatat sa expire putin pe nas si astfel acum succesul e garantat

acum avem o mare suparare ...defapt nu noi ,doar ea ...nu se poate catara pe comoda unde stau televizorul si dvd-ul ...ridica piriorul drept sa-l puna sus dar nu ajunge ...sa vedeti proteste ...ma duc pt ca a disparut din raza mea vizuala...sper sa revin mai spre seara ca azi iar am o groaza de treburi ...va si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

A-DEJULE....eu citesc mereu cu drag mesajele tale.dar am o intrebare pt tine,si nu din curiozitate ti-o adresez ci chiar cu interes.

am observat ca in fiecare mesaj al tau,se gasesc cuvinte scrise in dialectul moldovenesc,unele chiar "prea moldovenesti".si acum intrebar(ile)ea?de ce le folosesti,pt ca te amuza?esti moldoveanca?

precizez ca intrebarile sant cat se poate de prietenesti.

Mergi la inceput

hellooouuu, pai eu am facut cum stabilisem la ultima paturica: joi la baby expo si vineri la paturica in herastrau. daca pe parcurs va razgandira-ti... si intalnirile fura accidentale nu premeditate, bine cu ruxandra a fost premeditata in prima faza dar apoi a cazut si ne-am intalnit intamplator pt 5 minute si cu Diana am dat nas in nas in parc cand haleam si noi gogosi.
deci iertare maria-ta, nu mai facem. da eu am zis din prima ca merg in prima zi sa caut de incaltat ca apoi nu stiu ce mai gasesc si o sa fie aglomeratie mare mare si n-am ragdare sa ma lupt cu masele.

hai pupici si tie si Crinutei

l-am gasit da nu inteleg de ce nu apare si la locul lui acolo unde am raspuns cu citat.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Kokorina caut un umidificator smecher sa cumpar si stiam ceva din amintiri din ce se discutase pe aici.

Mergi la inceput

shineva sa ma opreasca si sa ma trimita sa mananc si sa trang prin casa ca altfel in ritmul asta tre sa ma duc dupa adina da eu nu am facut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Revenim la faza cu salariu mare.....
Danutz, te inteleg perfect... Luca mie nu-mi da pusi, insa dadacei da..... dar eu chiar nu am incotro.... altfel cum sa il cresc pe Luca ???; eu m-am hotarat ca nu vin in Bucuresti fara cel putin 1200 Euro net... (oare tintesc prea sus????); stiu ca si acolo ma va costa gradinita, probabil trebuie sa caut ceva cu transport inclus... care ma duce pe la 1200-1500 RON/luna, plus cheltuieli casa si altele, altele... ma ia cu lesin numai cand ma gandesc....
Nu am urmarit Prison Break, dar poate fac rost de el... dar oare mai rezist seara sa ma uit la film?
As mai sta, dar e timpul sa-mi caut pe undeva cheful de munca
Va pup dulce, dulce, dulce...... si va trimit o raza din soare din Savadisla camp resort

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

yagmur bun raspunsul meu? vezi ca ma calculat si soferul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

nu pot sa shetesc mai departe pana nu spun ce am de spus. una (sau or fi doo?) ar fi trebuit spuse ieri, dar, iar ca sa nu-mi ies din tipar, dau vina pe biata shefa..daca nu ma lasa sa doorm normaal ca moor de soomn toooata ziua si nu ma pot concientra.

shoshi la multi ani! cu o zi intarziere!! uite inca o mamica tinerica!
P:S. in caz ca nu raspunzi la acest nick zi "dastheptul cedeaza primul" si lasa-ma..

a-dejului i se acorda premiul de honoare mare.
cand vii sa-l iei?

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Raluca, nu-i bun... si e fara sofer; mai incearca.... e simplu daca esti atenta, ca eu nu am fost la inceput (tip: calculeaza nr de pisici ptr o fata)

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput