Pasta de zahar
Fetelor, va rog spuneti-mi cum faceti pasta de zahar. Nu gasesc acum o reteta si imi trebuie pe sfarsit de saptamana. Pasta de lapte praf am incercat-o insa mie sincer nu-mi place gustul deloc, si nu ma incanta ideea sa arunc trandafirii dupa ce muncesc din greu sa-i fac. ![]()
Merci.
Criss si Alex
Raspunsuri
adi69 spune:
Sa mai discutat dar nu mai tin minte pe unde.
Adriana de pe culinar a pus reteta pas cu pas,daca o gasesc iti dau link.
Eu am mai facut si din fondant cu gelatina(5 gr) si z pudra(7 plicuri dr oetker),dar nu stiu cantitatea de fondant ca n-am cantar.Insa am pozat si daca te intereseaza..pozele sant la mine in webshot.
adi69 spune:
Uite www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13878" target="_blank">aici pas cu pas pasta de zahar.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by adi69
Uite www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13878" target="_blank">aici pas cu pas pasta de zahar.
Adriana
Merci.

Criss si Alex
Criss75 spune:
Nu m-am incumetat pana acum sa incerc pasta de zahar, desi ma imbie formele de trandafiri in special. Cea din lapte praf nu mi se pare prea imbietoare, nu-mi place gustul.
Criss si Alex
Hildegard spune:
Eu zic ca pasta de lapte praf e gustoasa(gustul asemanator cu cel de baton), inca n-am avut pe nimeni la care sa nu-i placa. Din contra cea din zahar nu e gustoasa deloc, dar fiecare cu gusturile lui, e chiar grea la stomac si foarteee dulceee
.
Pasta de zahar se intareste repede, deci trebuie lucrat repede cu ea, pe cand ce din lapte praf nu e asa.
Cu pasta de zahar se acopera frumos torturile, dar florile si alte figurine ies reusite din pasta de lapte praf. La mine e pe incercate de n-spe ori.
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 10 luni)
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Hildegard
Eu zic ca pasta de lapte praf e gustoasa(gustul asemanator cu cel de baton), inca n-am avut pe nimeni la care sa nu-i placa. Din contra cea din zahar nu e gustoasa deloc, dar fiecare cu gusturile lui, e chiar grea la stomac si foarteee dulceee.
Pasta de zahar se intareste repede, deci trebuie lucrat repede cu ea, pe cand ce din lapte praf nu e asa.
Cu pasta de zahar se acopera frumos torturile, dar florile si alte figurine ies reusite din pasta de lapte praf. La mine e pe incercate de n-spe ori.
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 10 luni)
Te cred, dar problema e ca noua nu ne place pur si simplu gustul de lapte praf, nici batonul sau ciocolata de casa.
Nu te supara.

Criss si Alex
Clover spune:
Poti atunci sa le lucrezi cu lapte praf si sa le trimiti la mine? ![]()
Sunt off topic, dar vroiam sa zic ca sunt uimita de ce produse de patiserie faceti. Eu una nu m-as incumeta.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
