***LA REDOUTE (53)***
Raspunsuri - Pagina 4

andreap spune:
LAVI,eu am trimis pe mail.pur si simplu am scris codurile,marimea,culoarea,pret..asta ca nu am stiut sa atasez cosul de cumparaturi direct si sa scanez nu am cum.daca ai cum,scaneaza si CEC-ul si trimite-l fie la christine,fie la sabine.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

V@lly spune:
salutare
cin am vazut ca ti-ai luat pantalonii astia: http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-vous-mesurez-moins-d-1m70-prix-mini.aspx?productid=324121309&documentid=201207&categoryid=22904855&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
mie imi plac f mult pant cu carouri.am o obsesie :D.cum sunt pantalonii?sunt largi sau ficsi?jos sunt drepti sau evazati?si materialul e de calitate,e gros?aaa.si inca ceva e cumva dinala care inteapa?
scz pentru gramada de intrebari adresate,dar parca mi-as lua si eu si vreau sa stiu mai exact cum sunt.ms
p.s:marimea se potriveste?talia cum e,joasa sau inalta?

madau spune:
Eu acum am venit de la Baby expo...sunt extenuata..nu sunt in stare sa citesc nimic. Recuperez maine, vroiam doar sa va Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Jasmine spune:
eu m-am umplut de nervi cu Sabine asta.Orice cod incerc sa folosesc la comanda pe fax sau pe mail imi spune ca e numai pt clientii francezi.Nu mi-a acceptat nici macar codul "colis",ca cica nu e pentru noi.Pai cum naiba nu e,cand eu personal l-am mai folosit???
O tine una si buna ca nu se poate,scoate niste preturi aiurea din burta.Eu vad clar pe site ca o bluza e 14.95 euro ca are reducere de 50% si ea imi spune ca bluza aia costa 29.90 euro,ba chiar mi-o pune ea in cos la pretul de 29.90.Normal ca asa suma totala e mai mare decat era initial dar ea zice ca de fapt suma e mai mica punand bluza la 29.90 in loc de 14.95 (!!!!) si ca vrea sa-mi trimita un CEC cu diferenta de bani.
Iar eu ii tot repet ca nu vreau nici un CEC,pt ca incerc sa ajung la o balanta zero,sa termin povestea asta stupida.
Chiar m-am enervat!Parca vorbesc cu peretii!

aissa spune:
Am aviz pe numele sotului (scris mare externa), e sigur (SPER) comanda din 18! Nu am apucat sa merg sa il iau ca abia acuym am ajuns acasa.

felicia74 spune:
Fetelor, urasc BCR-ul!!! Azi am fost sa ridic suma de pe cele 2 cecuri (alea depuse in iulie, dinainte de marea banare) si ce credeti? Se uitau la mine ca la poarta noua. Ca e nu stiu despre niciun cec. Cand i-am intrebat si eu ce pot sa fac, au dat din umeri.
Bineinteles ca le fac plangere pe site. Dar nu cred ca- scot din nesimtire.
Am sunat si la infolin-ul lor si tipa nu intelegea nimic, de ce mi-au zis cei de la filiala ca-mi dau banii abia dupa 75 de zile, cand normal e dupa 25... cand am depus cecurile.... deci sunt varza!!!!
Sper sa-mi recuperez vreodata imensa suma de 18 euro, mama lor de banca privatizata cu servicii comuniste. Astia iau un car de bani ca sa tipe la clienti.
Uf, m-am racorit!
Acum astept si eu comanda de 19. Vad ca nu prea a mai venit nimic in ultima vreme
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

aissa spune:
Feli zi mersi ca nu ai mers la BCR-WTC ca mine ca la alea se incaseaza dupa 90 de zile. Culmea de fata cu mine au sunat la centrala si asa le-a zis. Si asa am si incasat marea suma de 6 lei dupa mai mult de 3 luni.
Cand ai depus cecurile nu ti-au dat o hartie? Eu aveam ceva pe care scrisesem ca vreau sa se vireze suma de pe cec in contul....

Secman spune:
Buna ,
Multumesc pentru ajutor.
Am reusit sa dau si eu 2 comenzi :una cu CEC pentru care am primit confirmare de la Christine si 1 comanda de pe contul prietenului meu.
Asadar astept sa-mi vina cele 2 comenzi .
PS:In sfarsit am reusit sa scap de cecul ala.

gabitzica spune:
In sfarsit am primit si eu ceva de la LR. Comanda din 14.09. Prima comanda din 06.09 nu a venit nici acum. Ati mai prmit careva asa aiurea?
Mia am in plus comanda din 21.09 care e blocata pe motiv ca nu e clarificata comanda din 27.07. Am facut refuz la plata , dar LR insita sa le trimit cecul inapoi. Eu nu am pomenit de nici un cec. ce sa fac? Din moment ce am facut refuz la plata nu e clar ca nu l-am incasat? Si clar nu il pot refolosi.

Lorenza spune:
quote:
Originally posted by gabitzica
In sfarsit am primit si eu ceva de la LR. Comanda din 14.09. Prima comanda din 06.09 nu a venit nici acum. Ati mai prmit careva asa aiurea?
Mia am in plus comanda din 21.09 care e blocata pe motiv ca nu e clarificata comanda din 27.07. Am facut refuz la plata , dar LR insita sa le trimit cecul inapoi. Eu nu am pomenit de nici un cec. ce sa fac? Din moment ce am facut refuz la plata nu e clar ca nu l-am incasat? Si clar nu il pot refolosi.
Spune-le ca n-ai primit nimic.Oricum nu le-au dat prin cap sa le trimita cu confirmare de primire.