***LA REDOUTE (53)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

madau cum ai procedat cand i-ai trimis mailul sabinei cu comanda?ai dat scan la comanda sau ai trimis codurile??cum?ca vreau sa-i trimit si ei comanda ca vad ca astea nu ma baga in seama deloc si cred ca se epuizeaza stocurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hielau! Mi-au sosit si mie comenzile din 19 si 22, LEGATE CU O SFOARA! Da, ambele sacose erau legate intre ele si tind sa cred ca au facut-o francezii deoarece sacosele aveau un singur timbru.
Concluzia dupa ce am vazut hainele:
haine Ptr Ili iau oricand, insa ptr mine doar cele sport. In rest nu merita. Nici cadourile nu au fost grozave, geaca matlasata pute ingrozitor, si e plasticoasa rau. Pilota e subtire (nu se compara cu cea mandarin cu roz din primavara), cred ca o voi folosi doar la picnic. Ins anu e bai, nu am comandat ptr cadouri. Eu voiam sa-mi refac garderoba ptr birou, dar dupa ce am vazut ce am primit, nope! Mai bine promod, ca ma lipe4sc de niste fete care deja comand la ei. Macar am vauzt hainele in magazin, ca sa stiu la ce sa ma astept
LInkuri bag mai tarziu.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

feli sunt de acord cu tine...si eu am cam ajuns la concluzia ca in afara de hainele sport de firma nu prea se merita...sincer din cate tricouri am luat vara asta multe din ele sunt deja lalaite si rufaite de le iau doar prin casa...la ultima comanda am avut o pereche de pantaloni satin strech care s-au crapat de cum i-am luat pe mine si nu-mi erau stramti tare plus ca dupa 2 imbracari s-au cam largit cu toate ca ar trebui sa fie elastici

nu zic,,,am si haine bune si super bune de la ei dar sunt din acelea mai scumpe si asa pot sa-mi iau si de aici si probez vad produsul

eu vreau sa dau o comanda pentru altcineva acum eu nu am decat niste bretele din alea elastice in comanda asta

astept sa vad cum rezolv cu comanda asta cu cecul si cred ca ma las de sportul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Buna fetelor!
Imi spuneti si mie, va rog ,daca a luat cineva poseta asta,cat e de mare?
http://www.laredoute.fr/vente-sac-et-porte-monnaie.aspx?productid=324114323&documentid=144907&categoryid=22907573&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Inex

Buna fetelor!
Imi spuneti si mie, va rog ,daca a luat cineva poseta asta,cat e de mare?
http://www.laredoute.fr/vente-sac-et-porte-monnaie.aspx?productid=324114323&documentid=144907&categoryid=22907573&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Inex ,de 2 x mamica

inex din cate vad eu din descriere e marisoara 33 x 22 x 5 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Brianna sunt ok pantalonii aia de trening, eu ii am din primavara si ii port la greu. Nu fac genunchi, oricum s-au pastrat foarte bine, avand in vedere ca ai mei sunt si albi..deci ii spal foarte mult. Eu sunt multumita.

Feli ce anume ai luat si nu ti-a placut?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

mada zi-mi si mie te rog cum ai trimis comanda sabinei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

am dat un print screen la cos, apoi am dat copy/paste la documentul ala ptr ca era facut jpg si cica nu-l putea citi, si l-am copiat intr-o pagina de word. Asa i l-am trimis. Fara cecul scanat, ca ala il aveau si ei in baza de date

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Aissa- pt pitica ta , sa creasca mare si sanatoasa ca frumoasa este.

Vi-am spus ca as vrea sa comand hainuta de la Naf Naf dar avea niste marimi cam ciudate , asa ca am scris pe sit acum 1 saptamana si nu mi-a raspuns nimeni , azi am scris dinou si dupa cateva ore mi-a raspuns Cristine.
Asa ca maine bag si eu o comanda.
Pentru cele interesata marimile sunt: 1-34/36 , 2 - 38/40 , 3 - 42

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nuschu,
cum a ramas cu tricoul schimbat?Ce raspuns ti-au dat?

Mergi la inceput