McDonalds!!! Credeti asa ceva?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Nu mananc niciodata la McD dar nici nu cred ce se scrie in acest "email" . Sunt de acord ca mancarea acolo este de calitate foarte slaba insa nu cred nimic din ce se scrie in legatura cu animalele moarte si alte chestii de genul asta...daca ar fi asa atunci McD ar de mult timp "out of business"...cel putin aici se fac controale iar in Romania cred ca ingredientele vin deja de "afara" asa ca nu prea sunt sanse ca vreun maidanez sa inacapa in oala ..
In rest, ca-s pline de E-uri si alte minuni ...asta e , la ce te poti astepta de la un "meniu" de 5 $????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Am auzit de faptul ca mancarea la Mc e nociva pentru organism , de vreo 5 ani , cand cineva din cadrul firmei ne-a explicat ce sta in spatele lor.Numai retin amanuntele , dar am inteles ca e bine sa ma feresc de ele.Cand eram mica , ai mei ma duceau o data pe luna , fiindca imi placea mult meniul cu jucaria.Am avut o adevarata colectie si eram tare mandra de ea.Nu regret ca m-au dus , mi-au facut poftele copil fiind si pe atunci publicul nu stia atatea despre ingrediente si procesarea lor.In ziua de azi ma feresc de fast food , de MC Donalds , KFC ...prefer o mancare facute in casa si nu grasimile lor din aripioare , produse congelate.Am o repulsie fata de mirosul de la KFC cel putin , e un restaurant in orasul meu , care e pozitionat exact langa o biserica.Nu pot rezista mai mult de cateva minute in incinta bisericii , fiindca simtul meu olfactiv o ia razna.
Nu-i condamn pe cei care mananca acolo , le doresc sa aiba parte de un organism sanatos , insa ma intristeaza cand vad copii dusi constant acolo de parinti , care nu stiu decat gustul meniurilor lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Eu una mananc la mc de cate ori mi se face pofta si chiar mi se pare foarte gustoas big mac-ul ala...Stiu ca nu e tot atat de sanatoas pt organism dar consider ca o data pe luna sau de 2 ori nu cauzeaza probleme...Nu cred ceea ce e scris in primul mesaj si ma dezgusta faptul ca cineva poate sa inventeze asemenea povesti....in rest...Pofta buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

eu sunt moarta dupa papa de la MC, nu refuz niciodata cand e vorba de aripioare de la ei sau big mac. Nu am citit tot ca sa nu mi se faca scarba...

Dana 28+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

1. Este clar ca tipul care a scris mail-ul are o problema cu serviciul si cu superiorii. Chiar incepe prin a se plange de superiori si de faptul ca trebuie sa zambesti chiar daca ai necazuri. Pai, numai in Romania un vanzator isi permite sa se descarce pe clienti de frustrarile lui personale, in orice tara civilizata vanzatorul zambeste clientului si ii vorbeste frumos si daca s-a certat acasa cu nevasta. Exact asa cum un profesor trebuie sa-si tina orele si un medic sa-si asculte pacientii indiferent de problemele lui personale.
2. Nu stiu ce se intampla "in spate" la McDonald's, dar nu cred ca lucratorii ar avea de unde sa stie ca o anumita carne provine de la "animale moarte" (adica, orice carne provine de la animale moarte, nu-i asa:)))) Lucratorul din restaurant vede ce se intampla acolo, nu are cum sa stie si ce s-a intamplat la furnizor. Repet, tipul e suparat rau si a decis sa ruineze compania. Va fi cam greu...
3. Stiu ca unele mamici de aici, de pe forum, sunt suparate rau pe alte mamici care isi alimenteaza copiii irational. Dar, iata, eu nu am rude la tara, nici prieteni, eu imi procur toata mancarea din comert. Cred ca animalele (moarte) de la care provine carnea atat de la supermarket, cat si de la Mc au fost alimentate cu furaje pline de chimicale, eventual tratate cu hormoni ca sa creasca mai repede si mai mult. Cred ca legumele, atat cele din piata cat si cele de la Mc au fost tratate cu chimicale impotriva daunatorilor si ca sa creasca mai repede. Cred ca si oceanele sunt pline de chimicale si pestii....Da' eu trebuie sa mananc si, mai grav, trebuie sa-mi hranesc si copiii.
4. Si, acum, daca s-a vazut ca tipul care a scris mail-ul este subiectiv, ei, bine si eu sunt, sunt o mare fana Mc. Si, fetelor, daca cineva ma finanteaza, eu ma angajez sa slabesc mancand trei mese pe zi la Mc. Adica, exista si produse cu numar...normal de calorii (si mai ales poti afla exact cate calorii are un produs - de exemplu o salata maxi de pui are 350 kcal si adaugi sosul care iti convine tot in functie de calorii...)

Ah, cele suparate deja pe mine sa nu citeasca mai departe: eu imi duc si copiii la Mc, poate nu in fiecare saptamana, dar in majoritatea....

Si, daca nu vreti carne si legume, au niste briose.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Stiam demult de problemele cu Mc-ul....intr-adevar,nu putem sti daca acea carne este de la animale moarte,dar restul e perfect adevarat....

Prima dovada este ca,angajatii nu au voie sa ia acasa NIMIC din ce ramane seara,ma refer la resturi.....tratamentele angajatilor sunt exact cum le descrie individul.......

Oricum,numai simplul fapt ca se prajesc toate acolo,si nu mai au cum sa fie sanatoase.......mai mult nici nu ne trebuie.....

Cine e dispus sa se joace cu sanatatea copiilor,pofta buna la MC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Nu spun ca sunt sanatoase produsele lor, dar de aici si pana la animale moarte e cale lunga. Ce dovezi sunt ca acea carne provine de la animale moarte de moarte buna si nu prin sacrificare? Si normal ca , carnea provine de la multe animale( in exemplu 200 de vaci), dar carnea tocata din supermarket provine de la un singur animal?
Si in acel film , protagonistul a exagerat cu mancatul, manca niste portii astronomice si de 3 ori pe zi. Cred ca daca mananci orice in halul asta (sarmalute, smantana, tochituri si alte chestii care se mananca pe la noi, ganditi-va cum va simtiti de sarbatori) risti o grava imbolnavire.
Si eu merg poate o data pe luna si nu ma intereseaza problemele cu personalul. Si eu trebuie sa zimbesc la serviciu si nu ma intreaba nimeni ce probleme am acasa.
De fapt, suturi in fund se iau peste tot si vreau sa vad la care serviciu se discuta in primul rand ce probleme ai acasa?

AAAAA, si intr-adevar cam tot ce este in comert contine E-uri, conservanti, etc , dar asta ar insemna sa ne mutam la tara, sa crestem animale si sa le hranim ecologic, sa muncim pamantulsi sa-l ingrasam cu balegar si sa ne pregatim in casa toata hrana, inclusiv bauturile. Abia atunci totul ar fi ok, nu? Cine poate face asta?

Pozici
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiluta spune:

ca peste tot in tara la noi legea se aplica doar pentru oamenii de rind , cind e vorba de interese si bani e liniste ; mai greu se fac valuri mari in apa adinca.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

In privinta uleiului,trebuie sa stiti ca MC are o procedura prin care schimba uleiul in care se prajeste la fiecare 24h.Asta nu inseamna ca produsele sunt mai sanatoase, dar macar clarifica anumite lucruri.
La noi in tara, acest ulei uzat este strans si trimis la o firma in Oradea ca produce din el Bio-diesel (Fame).

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Din spirit de gica contra, m-am dus sa mananc la KFC (care in mintea mea e exact ca McDonald's numa' ca cu pui). Acum stau si trag de rau ce imi e. Poate am capatat si o sensibilitate excesiva dupa ani de inghitit Junk Food sau poate doar a devenit mancarea de neinghitit, cert e ca nu mai calc prea curand...

www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka

Mergi la inceput