Am vazut aseara o stire care mi-a dat fiori.Un elev din Germania a impuscat un profesor si si-a amenintat colegii!Cum naiba fac rost minorii de arme?Inteleg in tarile care au "traditie" in folosirea armelor,dar Germania???
Socant!
Valentina
Este vorba de copii care provin din familii unde tatal face parte dintr-un club, shi are permis de port arma. Ca membru al clubului eshti obligat sa-tzi tzii armele din casa intr-un dulap de metal, iar munitzia in loc separat. Asha a facut shi tatal acelui copil, dar copilul s-a inarmat shi cu unele shi cu altele shi uite ...
Corinna
Tocmai am vazut filmul "Bowling for Columbine" (Michael Moore a luat Oscarul pt acest film). Un documentar despre folosirea armelor de catre elevi, despre omorurile care au avut loc in scoli (in America mai ales.... procentajul e fff ridicat)... Eu am ramas inmarmurita pur si simplu.
Si ieri uite ca vad stirea asta. Uf...
ps In Elvetia barbatii fac armata pana la 45 de ani (anual merg 3 saptamani) si au acasa pusca!
Adela & Julia (1 an)
sincera sa fiu ma cam ingrijoreaza scoala in general in Germania. Cica-s cel mai prost pregatiti elevii nemti, singura "usurare" ar fi ca in Bavaria cica-s mai buni decat in restul Germaniei... maaare usurare, ce sa zic...Off, si cand te gandesti ca am venit aici, printre altele, si pt o viata mai buna pt copiii nostri. Sa ne rugam sa fie bine, pana la urma, ca doar n-om trage toate chiar de pomana...
Cristina, mamica cu burtica