Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Hop si eu in prag de seara....si sper sa nu se duca si mesaju asta pe undeva....
Ma bucur ca v-au placut pozele noastre....si ca ati avut timp sa le vizionati...multumim pentru complimente...
Dianocica....m-a impresionat mult ceea ce ai scris tu...multumesc de pont...o sa caut sa citesc...
Dolores...eu am l-am alaptat pe Mark pana la 7 luni si am ramas de pe o zi pe alta fara lapte...de fumat m-am apucat cam de o luna! si ma bucur tare mult ca esti din nou alaturi de noi!
Donia......uite cum o sa fiu si eu vedeta peste hotare........ma bucur ca iti place frizura...stiu ca tu iti cautai o freza....te-ai infruptat din esenta aia de pruna?
Kokorina...ai vazut tu ce fecior de morosan o curteaza pe Sophia?....si noi va ..!
Dianarus...multa sanatate puiutilor si tie putere sa treci peste aceasta perioada!
Gata azi bat recordul de facut nani la ora asta.....va urez noapte buna!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Donia
Da cum zici pe spanioleste "ce mai faci"? Ca Roxana ma pune sa ii traduc din engleza in spaniola in franceza in romana, ca de cateva ori i-am spus eu ca uite ce frumos e sa inveti limbi straine, ca salta si sare si salt au atatea sensuri si sunt atat de apropiate, si un sens se traduce ca alt sens din alta limba... si azul = azur, si rojo = rosu, etc, ma rog, ma pune la treaba fetica mea.

´Que tal´ sau `Que tal estás`
amu sa-ti spun: sefii britanici ma saluta dimineata cu ´Morning Diana, how are you´, sefii spanioli zic: `Buenos días, que tal todo`

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Nu pot sa plec la nani fara sa-i spun Aelitei ca e fenomenala...mii de pentru tine in exil...!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara,

am fost cu davidutz la dr.l-a ascultat la plamani, nimic..totul e in gat, secretzii, mucozitatzi sau cum s-or mai numi..mi-a dat antibiotic...nu stiu daca sa i-l dau sa nu..

vreau si eu la gradina botanica...nu am mai fost de tz ani..si de cand imi doresc, dar cand,unde , cum?????

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

io capisco
tu capisci

continuarea...a deju..sa nu i fur painea de la gura,,,,

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

dandusa sch de plan. noi mergem maine la polivalenta ca ne duce alex...dar stabilim ceva si pt vineri. dar yiua crinutei...nu se poate..pai io cand ii iau domne cadou...? pai tre sa pun bani deoparte..hat hat...nu, nu se poate. am zis

pai daca-i cu cadooo,aminam...,ca sa ai timp sa-i cumperi...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

hai ca daca tot mi-am dat drumul la limba, si implicit, bagat picioarele in traducere, mi-a mai traznit ceva din amintiri..
nu mai stiu (sorry....) cine avea probleme cu scaunul de masa, copilu' se ridica in picioare.. sa fie dia??? nu mai stiu, scuze daca incurc borcanele :) oricum... cum dom'le se ridica in picioare??? ca nu prishep... adicatelea.. pe ce se sprijina de se ridica????
la noi scaunul este montat in felul urmatoriu: spatarul indreptat la maxim, centura o folosim doar in 3 puncte, ca avem alergie si nerv iritat la bretele pe umeri, tavita o folosim doar cand e rost de joaca, ca altfel mai mult ma incurca, iar suportul ala de picioare e pe ultima pozitie (ma refer la bucatica aia de plastic pe care trebuie sa ajunga ei cu talpile, dar asa cum e acum... drum lung pana sa ajunga el acolo...). deci daca ai vostri se sprijina pe acest suport si se ridica (ca altfel... nu-mi dau seama cum...), suportul se poate si scoate..si atunci..chiar nu mai au cum sa se ridice... dar poate exista si alte metode de ridicare pe care imaginatia mea nu le intrezareste si ma luminati si pe mine, ca sa stiu la ce anume sa am grija cand o fi sa fie :)

editez ca n-am scris ca e vb de scaun chicco polly, ca sa stie lumea la ce suporturi, centuri si tavite ma refer :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

se poate, bre, se poate... vorbesc io cu Oana sa-i iecsplice motanului cum... ca sa se apuce si el {:D]... da' se poate numai daca nu-s prinse centurile in 5 puncte...a dica dc sunt in 3 pcte cum le lesi tu ... deci dc ii las centurile in 3 puncte, se rasuceste in scaun (cu spatele la mine de ex), prinde cu mana dreapta partea stanga a spatarului si se targe pana isi scoate picioarele de la locul lor (acum putin mai greu de cand e incaltata, dar cand era la talpile goale era chiar easy)... si de acolo, in 2 secunde e in picioare gata sa sara din scaun ...pricipit ceva? daca nu, zi-mi numa' si pun de-o filmare ca si asa n-am mai filmat-o demult

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

si daca tot vreti sa incalziti neuronul, va propun ceva simplut
1. radacinile ecuatiei de gr. II
2. aria triunghiului echilateral in functie de latura.

simplu enough?
la literatura nu ma bag. nu gust... altceva..cu placere..

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

si daca tot vreti sa incalziti neuronul, va propun ceva simplut
1. radacinile ecuatiei de gr. II
2. aria triunghiului echilateral in functie de latura.

simplu enough?
la literatura nu ma bag. nu gust... altceva..cu placere..

diana si david 03.12.06

1.urasc algebra...
2.inaltimea inmultit cu baza/ceva...,nu mai stiu pe ce...

da' sa mor daca-mi mai aduc aminte ceva...si pe bune daca nu-mi placea geometria...,sint atitia ani de atunci...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ma enervati:

1. Donia, acu ti-ai gasit ???????...cand eu incep serviciul si nu o sa mai am timp nici sa ma sterg la fund...sa ne culturalizam, sa citim poezie, proza si ziare, sa filozofam....pai pana acu' cce=ai pazit....stiu, Marineland-ul....toata ziua in sus in jos...cand noi stateam si baleam weekendurilr dupa tine....tradare, tradare...puteti sa imi faceti si mie rezumatul-rezumatului, schema-schemei saptamanal ???

2. a_deju, care limba, care voltaire? ce, nu intelegi quebecoasa?? aa...pai atunci nu stii franceza ...franceza este atunci cand intelegi quebecoasa ...T'sais? (pronuntzat Tze)..Pantoute (pas-du-tout pronuntat pantout)..Tiguidou! (C'est d'accord , voila) pronuntat tighidu!!!! ...chu fatigué asteure ...asa ca daca iti place ...a tantot...

revin dupa ce termin de citit...ca m-ati infierbantat

Mergi la inceput