Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (227)
Raspunsuri - Pagina 6
Ana_m spune:
quote:
Originally posted by maraki
Astery cea mai tare faza posibila ar fi sa apara sefa cu titlul de MODERATOR ...in rest nu ma impresioneaza nimic
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Mai mai mai
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
maraki spune:
Ana de Spania, tot la fel face si Angelo, uneori mi-e frica sa nu pateasca ceva la gat dar se pare ca ei nu au nici o problema. Pacat de hainute, mai bine le lua pt. 3 ani Poate americanii sant mai piticuti la 2 ani, cine stie....
Astery cand va intoarceti de la dr. da-ne de veste O fi curent la gradi...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Bombonicaaaa spune:
Hello fetelor !
Anas i-mi pare tare rau de accidentul prin care a-ti trecut , bine ca suntetzi voi sanatosi si Tibi desi cred ca sperietura nu a fost putina.
Astery sanatate la Razvanel , sa nu mai faca febra
Bianca nasol cu cazatuta Sandrei , bine ca nu s-a lovit mai rau la cap sau la coloana , Doamne fereste cate accidente s-au intamplat asa
Maraki m-ai facut sa rad la prima ora ( la mine ) ,sa stai doamna preoteasa pe sezlong sa programeze nuntzi , praznice , inmormantari
Si eu ar fi trebuit sa fiu coana preoteasa Ady meu a dat la teologie dar nu s-a tzinut de asta , spre binele comunitatzii cred ca iesea un popa cam nebun si o preoteasa si mai si ne alungau oamenii din parohie in prima luna
Nu ma vedeam eu duminica de duminica la biserica , eventual si cu un batic pe cap si cu parul vopsit roz ca asa l-am purtat mult timp Sunt oameni care efectiv nu sunt facuti pentru asta si noi ne numaram printre ei
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Biancas spune:
quote:
Originally posted by Bombonicaaaa
Si eu ar fi trebuit sa fiu coana preoteasa Ady meu a dat la teologie dar nu s-a tzinut de asta , spre binele comunitatzii cred ca iesea un popa cam nebun si o preoteasa si mai si ne alungau oamenii din parohie in prima luna
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Sandra e bine acum, maine are test la mate si a invatat toata ziua. Am luat-o cu noi la plimbare sa se aeriseasca
Am fost la piata pe jos...am dus caruciorul in caz ca nu mai poate umbla Dani pe jos dar nu a vrut sa stea deloc in el, am pus gogosari in fata si i-am legat cu centura. Piata e la 1 km deci a mers pe jos pana acolo, inapoi cand am venit i-a trebuit in brate, l-am luat putin sa s odihneasca si apoi iar pe jos. A facut azi micare.
Ce tot vb atat de discgravidie? Am citit si eu pe net ce "boala" e asta pt ca pana sapt trecuta nici nu am auzit de asha ceva. Dar nu inteleg ce legatura are cu calculatorul..... Inteleg ca persoanei ii e rau...dar pana sa ii fie rau de la calc....nush..nu prea imi inchipui asha ceva
Ana, bine ca nu a patit nimic Clara. Dani inca nu s-a dat peste cap, mai mult sa puna capul jos si sa se uite printre picioare nu a facut.
Maraki, lui Angelo...seamana tot mai mult cu tine.
Bombo...cand mai pui filme cu pitica? Mi-e dor de vocea ei
Ali s-a dat la fund de tot....vad ca nu mai intra sa ne spuna ce face, cum e bebe "fetita" si bebe mare Iarina
Nu mai faceti speculatii cu Moni ca va intra ...
Ursulina cum a fost la bulgari? Cred ca ar fi trebuit sa ajunga acasa deja... Giova vine maine...
Mi-a spus prietena mea ca e super la Miracle..cine vrea poate merge ca e un hotel k-lumea, construit in 2005, totul e nou si frumos.
Merg sa fac de cina...orez cu lapte ...asha am primit comanda. Imi caut eu ceva de mancare ca eu nu mananc asha ceva
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Pe mine m.a luat rau cu site.ul ala unde poti gasi orice Absolut ce cantec am vrut, l-am gasit Ma duc sa spal niste vase si sa dau putin cu aspiratorul ca nu stiu cand a trecut timpul cu netul asta
Bianca bine ca nu a patit ceva rau Sandra Cred ca ai fost terminata cand ai auzit de coloana
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Bianca lasa ca nici cu Dani nu mi-e rusine Seamana cu tineeeeeeee Nici eu nu inteleg faza cu comp. Cica deranjeaza zumzetul Nu e de ras dar chiar nu inteleg
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
De unde stii de Ursulina? Ea nu a mai intrat de cand a descris intalnirea
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Maraki...m-am speriat si nu am mers la servici numai dupa ce am vazut-o cu ochii mei ca nu are nimic. Am ajuns pe la 10 dar am sunat-o pe sefa mea si i-am spus de ce intarziu.
Pai de Ursu tin minte ca spunea ca merge la bulgari de prin 18 sept...
Ce nasol ca eu nu voi putea niciodata sa merg in concediu ieftin dupa 15 sept ca avem scoala
Moni, tu esti cu body-urile cu maneca lunga, sunt in Real la oferta..3 bucati la 15 lei. Stiu ca nu ai acolo Real...dar m-am gandit la tine
Au mancat ai mei orez cu lapte cu sos de ciocolata dar Dani nu s-a omorat dupa el...si i-am dat un sfert de felie de paine cu Almette care ii place de numa. Nici eu nu mananc orezul de placere...
Merg sa il culc
Biancas spune:
Cum a cazut si-a facut praf ghiozdanul...cred ca a avut noroc ca il tine pe spate..a cazut cand urca scarile inainte sa inceapa orele. Am cautat azi ghiozdan..ce mi-a placut cat de cat e 50 lei.
La asta i s-a rupt si fermuarul...si naiba stie..ca arata ca naiba