Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (227)
Raspunsuri - Pagina 4
Biancas spune:
Mda...ce noroc ca beau pepsi cu lamaie si nu mi-e greatza de la nimic
Eu o chem pe soacra-mea sa ma vopseasca...Imi pregatesc vopseaua si
Inauntru in vopsea nu era ce scria pe cutie adica Wella Safira cu 30 lei ci o alta vopsea Wella Koleston care e vreo 15 lei. Inebunita ma apuc sa caut bonul de la Real dar vezi sa nu il mai gasesc. Am zis ca degeaba merg inapoi la Real cu vopseaua ca nu mi-o schimba fara bon. Caut pe net nuanta (pe tub scria numarul) si era..roscat. Deci sunt tot roscata.
Stiti ce e ciudat? E a doua oara cand patesc asha ceva, imi cumpar vopsea si inauntru e alceva. Prima oara am cumparat-o de la Kaufland si era tot culoarea mov. A venit fina mea la mine si a zis ca e cam inchisa culoarea sa nu ma fac. Am pastrat bonul , m-am gandit ca pana ma vopsesc poate ma razgandesc si merg sa o schimb. Inauntru era ceva vopsea saten palette dar am observat cand vroiam sa ma vopsesc. A mers Nelu la Kaufland si mi-au schimbat aia vopseaua. Acum patesc la fel am uitat tzeapa de data trecuta si nu m-am uitat in cutie sa vad ce e. Si ciudat ca iar vroiam sa ma fac mov. O fi semn ca nu trebuie sa ma fac mov nu?
Asa ca...aveti grija fetelor de unde luati vopsea de par, uitati-va in cutii. Cineva schimba vopselele prin supermarketuri ca doar e ushor...si la cata lume e acolo nu se observa la camere.
De i-ar cadea tot parul la aia care a schimbat vopseaua...s-a vopsit cu banii mei. Nesimtita!!!!!!!!!!!!!
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Maraki...acum erai doamna preoteasa daca tinea figura cu ala . Nu mai stateai tu la discutii dinastea...
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ana... nu i-ai zis vreo doua de sanatate la ala?
Ana de Spania, dupa cate stiu stafilococul auriu e foarte periculos. I-ai facut tratament Clarei? Nu e de joaca cu stafilococul asta daca asta i-a iesit. Repeta analizele undeva daca poti.
Maine mergem si noi la cabinet, azi avea vaccniuri multe si ne-a programat pe maine de la 10. L-am instruit pe Nelu sa ii spuna la doctorita sa se uite la piciorul lui (ATENT), si sa ne dea si mie si la Sandra bilete de trimitere pt exudat.
Moni...ai fost cu gaina = tanti lui cocos E faina olita aia..ar trebui sa incerc si eu cu una dinasta. Dani are 3 dar pe nici una nu sta. Aia cu forma si jucarie in fata e proasta ca trebuie dezbracat copilul de tot...ca se calareste cumva. Si mai ales ca vine toamna si va avea strampi prin casa...pana il dezbrac...de tot..
maraki spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Maraki...acum erai doamna preoteasa daca tinea figura cu ala . Nu mai stateai tu la discutii dinastea...
Bianca pai eu l.am lasat, ma saturasem de problemele cu tac.su...dadusem anunt in ziar ca ne casatorim( fara anunt nu i se elibera adeverinta de la primarie pt. Ro ) era chiar pe bune...am fost si destui ani impreuna....ne duceam la bouzoukia si cantaretul imi facea dedicatie speciala la un cantec care spunea : preoteaso, preoteaso, ai innebunit popa " Bine ca in greaca merge si are rima....au fost vremuri bune....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Aoleo..trebuie sa fii masochist sa participi la o emisiune de genul asta...pui pe tava femeia/barbatul si ma gandesc oare cate persoane pot sa refuze?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Maraki...nu stiu despre ce emisiune vb...nu urmaresc Antena1 deloc...decat daca se nimereste sa fie pus canalul de alcineva. Eu sunt cu Pro de cand au intrat pe piatza. In rest...nimic...mai rar pe alte canale.
Cand te vopsesti?
Ingrid S spune:
quote:
Originally posted by asteryaro
Ana, imi pare rau. Bine ca sunteti bine, chiar si cu o masea sparta. Inconstienti si nemernici, parerea mea. Exact cand n-ai avut carseat... ce ghinion. Putea fi mai rau.
Bianca, imi faci greatza. Una mare, merg sa-mi fac o limonada . Daca spuneam saptamana trecuta, incantata fiind, ca s-a petrecut o schimbare miraculoasa cu tine, ei bine, iata ca m-am inselat. Pacat de noi, ca nu mai terminam odata cu tiganeala asta. Iti face o mare placere sa rascolesti in rahat.
Mai fetele, Razvanu iar facu febra, 38.7... si este in tratament cu augmentin bis... nush ce sa mai cred... plus scaune uratzele si mirositoare... sper intr-un miracol si maine sa fie mai bine.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Astery, Razvan poate sa fie sub tratament si sa faca totusi febra...cate zile mai aveti de Augmentin? Lasa ca trece, numai sa-l mai duci o data sa-l vada ORL-istul. Poate s-a si dereglat la stomac de la antibiotic, da-i un Biotics ceva.. si sa scapati repede!
Moni, am vazut filmuletele, am ras cu lacrimi la unele faze de-ale Dianei ...faina carte, sa-mi zici de unde ai luat-o, ca si eu vreau!
Ma duc langa Diana, ca nu pot sa fac nimic de ea, urla intr-una dupa mine....
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
asteryaro spune:
Ingrid, pai Biotics ii dau de vreo 10 zile, la feicare bibe de lapte. Mai are cam 2 zile de Augmentin. Dar sincer, n-am mai auzit de febra sub antibiotic. Azi l-am dus la cresa, era bine, a dormit bine, fara probleme.
Probabil ca azi chemam pediatra, sa-l vada.
Acum, febra mai poate fi si de la vreun debut de boala eruptiva? Ca asa ma gandeam, doamne fereste...
Maraki, te si vedeam "coana preoteasa"... tot raul spre bine, nu?
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Ana_m spune:
Buna dimineata,
Mai ce liniste pe aici , nu s-a trezit nimeni in afara de Ingrid ? Daca tot suntem doar noi , voiam de mult Ingrid sa iti spun , caci cand ne-am inatlnit , m-a frapat cat de mult semeni cu cea mai buna prietena a mea din liceu . Daca nu as fii stiut ca nu are nici o sora geamana as fii jurat ca esti sora ei daca nu chiar ea. Din pacate pe ea nu am vazut-o de cativa ani , si nici nu stiu cum sa dau de ea , stiu adresa unde sta dar nu am nr de telefon .Ai cumva vreo verisoara primara Adriana ?
Asa , in alta ordine de idei, ieri dupa-masa a aajuns fratele meu din State . Nu vreau sa va zic ca desi stia ca ajunge la 17.30 maica-mea a plecat de la 12 la aeroport , s-a mai intprs acasa , iar s-a dus . Ce am mai ras de ea dar nu avea astampar. I-a luat fratele meu la Clara o gramada de haine si majoritatea sunt mici . Desi el a cerut pt 2 ani . Na asta e , le-om face cadou . Imi pare rau ca si-a cheltuit banutii aiurea , macar daca erau bune, nu imi parea rau .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ana_m spune:
Mai ce liniste , dar ce ati patit ?
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m