Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (227)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Deci ,ca tot trasei un pui de somn de vreo 2 h azi,sa va zic cate ceva pe scurt,ca pan' acum messui si io cu cine putui ![]()
Anda et. comp. a sosit ieri pe la 12-13 parca si au plecat azi cam pe la aceeasi ora,deci a trebuit sa il anuntz pe Piscotzel ca plec mai repede si intarzai a doua zi
N-a comentat nimic,de fapt i-am zis ca am anuntzat si in Italia (nu de alta da' sa nu ma caute
) Azi m-am dus pe la 11 pana acolo,da' la cat am lucrat,mai bine stateam acasa 
Mark si Diana s-au inteles bine,ca de obicei,doar ca nu s-a lasat pupat,desi asta umbla dupa el disperata.da' nu cum umbla dupa pisici "hai papa colo miau" ! Lui Mark ii zice MAC.
Mark a crescut,s-a schimbat in sensul ca nu mai e asa de linistit ca si cand era mic,e tot mamos si tatos,nu vrea sa pape si face si el taraboi (macar s-a convins husbandu' ca nu numai fiica-sa face asa)
Stie sa danseze,vorbeste pe franceza,iar in romana intelege tot dupa cum mi-am dat eu seama.Cand vorbea Diana repeta dupa ea unele cuvinte si chiar ii ieseau! A dat si noroc cu taica-meu cand am fost la magazin si cu frate-meu cand a venit la noi
cand i-a facut Cristi cu degetul pac pac,hop si Mark pac pac cu degetul
E tare scump!
Hai ca merg la nani,va mai scriu maine!
P.S. Am primit si un minunat cadou de 10000 de mesaje 

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
Biancas spune:
Neata...eu imi beau
facute de Sandra. De alaltaieri insista ca dimineata sa imi faca ea cafeaua. Ieri mi-a facut o apa chioara, nu a putut sa deschida ala unde sa pune cafea (e expreso) si a pus apa si a facut cafeaua asha...a iesit foarte slaba si a pus si foarte multa frisca si zici ca era...cafea cu lapte
. Ieri i-am multumit pt initiativa si i-am spus sa nu o mai faca ca a...a iesit slaba.... Azi dimineata iar aveam cafea facuta...de data asta a reusit sa deschida ala unde se pune cafea si a pus cafea...(cat pt 4 cafele
) si mi-a facut o cana plina. Mi-a pus frisca in ea si mi-a lasat-o pregatita
. E cam tare dar ..asta e..defapt e super tare cafeaua mea
Ieri am intrebat-o ce ii suntem noi pt ea si mi-a raspuns "suntem parintii ei, cei mai buni parinti de lume".
I-am spus ca nu vreau sa fim doar parinti, vreau sa fim prieteni in primul rand, e mare si orice intrebare are sa vina sa ne intrebe pe noi nu sa ceara explicatii despre cuvinte pe care le aude prin alte parti. Am incercat sa aflu cat stie despre
dar deocamdata nimic si sunt sigura de asta. Despre CM i-am explicat dar inca nu am gasit momentul sa ii explic despre ce face mami si tati in dormitor sau ce va face ea cu prietenul ei (sau sotul dupa moda veche). Nu a intrebat si eu m-am gandit ca nu e bine sa o sochez inca, ar putea fi foarte curioasa si nu e bine. Mai astept putin...sa vad cand va fi momentul potrivit.
Dani doarme inca, azi noapte s-a trezit de "numai" de 4 ori
. Dintii astia
.
O zi frumoasa sa aveti, merg si eu la munca.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
neata
sa zicem ca s mai bine dar tot ma mai doare, off si eu m am gandit la gastrita, sper sa nu
BIANCA E ok , ieri am fost la sedinta cu parintii am stat aproape 2 ore dar a fost interesanta.....tb sa dam o carutza de bani
STEFAN e super bine si un scump
ANASOL imi pare rau de tine si ai grija multa
MIRELA se pare ca s au terminat problemele
BIANCA sper ca i bine SANDRA dupa cazatura
cat despre ce fac parintii in pat , eu zic s o lasi mai moale....pentru ce tb sa le incarcam memoria de acum
monica70 spune:
BUNA DIMINEATZA!
Io-s de la 7 p-aci,incet incet am inceput sa ma trezesc si cre' ca nu plec la 11 ,ca acu' ii trebuia la una din Italia niste situatii urgente pe luni,acum s-a trezit
E 10,30 si inca nu mi-a trimis ce sa trebuie sa fac,inca astept asa ca ascult muzica si bantui p-aci ...
http://www.youtube.com/watch?v=FPPm4y3s_58
Giova spune:
Ne3atza!!!
Vad ca va
in videoclipuri
!!!
Moni am vazut pozele, p[arca e grasut Mark si seamana cu Anda. vai ...ce facea marco cu bietele
, daca veneau la noi...
Cosmi ma bucur ca esti mai bine, poate scapi de dureri si nu ai gastrita.
Bianca mi se pare ca e mult prea devreme pt. astfel de discutii. or fi mai emancipati copii, dar nici chiar de la 10 ani
.
Mira vezi ca poate Dia sa-si faca pe numele ei abonament la Digi/Boom si iti trimite la tine aparatul cu scheda. tu cumperi de acolo antena si asa vezi toate canalele romanesti. ea plateste aici lunar abonamentul, ca si cum l-ar avea ea in tara. cel putin asa au facut toti prietenii nostri plecati pe dincolo.
Noi am scapat de musafiri
, dar am ramas fara masina
. cum tati e pe cont propriu...a avut nevoie de ea sa mai cumpere una alta pt. birou. asa ca...pana dupa amiaza suntem arestati la domiciliu...e noroi mare pe strada neasfaltata si nu putem iesi nici la plimbare
.
dar nu-i bai...am 650 poze din Turcia de selectat si pus pe net
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
GIO UNDE VEZI TU
???
E DOAR
http://www.youtube.com/watch?v=uTHfBlT0taE&mode=related&search=
MIRA
tura viitoare cand vi te
daca nu ne intalnim!
Ana_m spune:
Buna dimineata,
Eu am o durere de cap 
de nu ma vad.
Moni, am vazut pozele, superbe. Nu ne zici ce cadou ai primit de 10.000 ? ![]()
Giova, chiar asa , ieri cautam poze la tine dar nu am gasit .
Mira , suportati consecintele ? Mai ce rai sunt aia
.
Bee, asa deci. Nu stiam de unde simpatia pt tine. Na ca mi-ao trebuit 2 ani sa descopar
. Va sa zica si tu banatzeanca agresiva , hm
. Si ocose ![]()
.
Maraki, maghiara .
Ingrid , Astery , ce mai fac spiridusii ?
Azi e ultima mea zii aici . Sunt cam 

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANA ce faci agresivo
? Nu stii ca un sut in fund e un pas inainte?
Asculta-ma ca stiu ce zic!
Io plec acasa imediat, ca o sa fac alea luni diminaetza,ca e stresata rau,cre' ca pana diseara nu apuca sa faca ce voia 
In rest ,zisai pe mess la o sectanta ca fusei cu omu' negru de nu raspunsei si tocmai imi raspunde ca si ea avu' un director negrutz odata' si s-a deschis fereastra taman sub nasul lui
Da' n-a apucat sa vada,ca am micsorat-o la secunda am zis un "lasama-n pace" .El ... doar a ras .I-am explicat ce voia si numai dupa aia am citit ce era scris in fereastra
Era super misto sa fi vrut sa o deschida 

Ana_m spune:
Da , ma rog nu e sut in fund ci e un comun acord aici
. Dar na asa sunt eu , de agresiva ce sunt ma atasez cu sufletul de toate lucrurile. Ce draci sa fac ?
. Trebuie sa ma pun sa fac ordine in dosare sa le predau si nu ma pot apuca
. Of fir-ar zodia asta de hipersensibili 

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
Asa-s si eu ...zodia cum ziceai .Si de unde plecai de buna voie asta iarna imi parea rau dupa oameni,chiar daca am lucrat doar cca un an jumate acolo! Darmite de unde am lucrat 7 ani,respectiv 6 ani!!!