Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pozele de la nunta din Alba sunt aici:
http://community.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=560621399&security=khJqaN
macar pe astea am reusit sa le pun pana au venit nasii.

Marco a dormit de la ora 13 pana la 17.30. de la ora 15 l-am urmat si eu.
s-a trezit, a papat ciorbita si un cremvursti. Clau s-a dus sa-i duca pe nasi in mall si eu vreau sa ma bag la o baita.
mama ce vreme naspa e aici...si eu am 2 masini de haine la uscat pe balcon.

Toanca am stat la Delphin palace, dar si unde am fost anul trecut, la Barut...e misto.
Ingrid al meu zici ca e macaronar din origine...paste, pizza, fructe de mare...iar placea sa locuiasca in Italia.
Bee tin pumnii sa nu te retina la spital peste weekend. parca nu prea sunt dr. la sf. de sapt.
Bine ca s-a reorientat spre iesire bb-ul. Of...te cred ca plange Ana dupa tine, draga de ea.
Ana_m felicitari pt. progresele spiridusei blonde.chiar asa...o tipa asa finuta ca tine...agresiva

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi ce s-a intamplat?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

MARAKIpai de 2 zile am niste crampe de nu pot sa dorm , nu credeam ca te poate durea asa stomacul, sau adca bebei au dureri asa la colici......acum ii inteleg

azi noapte am incercat sa dorm dar ma trezeam de durere , nu stiu daca am atipit cateva ore...si de 2 zile fac tura dubla la munca ca babutza mea are niste treaba(colega)dar azi la 2 am venit si am stat in pat 2 ore as fii dormit...dar tb as duc fata la dansuri si sa merg la sc la sedinta...nici acum nu mi e ok dar sper sa nu mai fie cum a fost

Mergi la inceput

Cosmi si nu ai fost la medic? sunt nasoale durerile de stomac...le-am cunoscut si eu.

fetelor ce naiba sa fac cu CM am o stare naspa, burta ma doare putin, sangerez putin, se opreste, iar vine dupa un timp....
sa merg iar la gine? cred ca mai stau pana luni sa vad ce si cum...dar sunt asa din 20 sept., ceea ce nu e deloc normal.

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

MARAKI se pare ca numai tu ai observat disparitia mea
GIOVA daca ma mai doare ca si azi noapte , chem salvarea pe bune, cat despre CM eu zic sa te duci URGENTla dr

Mergi la inceput

Nu stiu sigur daca mai intru in seara asta...s-a dus Clau dupa nasi in mall si precis vin cu piticul rupt de oboseala.
Maine pleaca, asa ca voi fi mai libera.
Cosmi sper sa nu te mai doara. cred ca imi fac o programare pe luni, sa vedem cum sunt maine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi sa nu mai postezi asa iconuri fara explicatii...m-ai speriat! Santem patite si ma gandesc la nenorociri cand sant faze din astea. Trebuie sa te duci la dr. neaparat sa vezi cauzele si sa.ti dea tratamentul potrivit Cred ca toate au observat lipsa ta dar numai eu am intrebat
Giova si la tine e ciudat, du.te maine la dr. ca nu e normal sa stai asa Foarte clare si reusite pozele Am ajuns cand santeti in biserica...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Maraki pai e foarte ciudat. eu il am de obicei regulat si nu am avut de 2 ori in aceeasi luna si mai ales cum e acum.
sper sa fie de la cauterizare dereglarea asta, sau de la pilula de urgenta luata in 16 sept.

_

Mergi la inceput

de la pilula mai degraba

Mergi la inceput