Piticlonti de iulie-august 2004 (231)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Cristalina-super distractie la voi acolo...ma intreb daca mai stii cum arata John...ca din ce povestesti va ciocniti accidental, in mare viteza...imi imaginez ca sunteti ca doi pompieri ce se-arunca-n uniforme si o taie la cate-o interventie
Dupa ce am citit aventurile tale/voastre, cred ca nu mai are rost sa ma plang ca dna mea de la curatenie a plecat o luna in concediu (eu n-am avut atata concediu niciodata).Asa ca va trebui sa redescopar cum se folosesc aspiratorul, fierul de calcat si alte instrumente la care trebuie sa recunosc ca le-am cam dat ignore...
Radu e tot mucos, dar mult mai cooperant in ceea ce priveste gradinita. Marti avem sedinta cu parintii...is curioasa daca ne cer bani, avand in vedere ca e gradi particulara.
Gabi-curaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu v-am citit..nu a mers forumul deloc cit timp a fost zi la mine!

Dar vreau sa fiu prima...care-i ureaza Norei...La multi ani!!!Sa ramii mereu cu aceeasi stare de spirit...si sa ne spui bancuri si peste 50 de ani!!!

si acum ma duc la cupilu meu care are crup laringian...all of the sudden!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

doosutetreijdoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

azi e ziua Norei?

La multi ani fericiti Nora!! Sa fii sanatoasa si norocoasa si sa ai parte numai de bucurii!!

Gabi, eu am avut greturi cumplite pana in luna a saptea. Ajunsesem o silfida. Iti urez nervide otel si sa dureze putin greturile. Iar despre butoiul cu melancolie... sincer n-ai ce sa-i faci, asta este, oricat de supportive ar fi cei din jur tot pe tine cade magareata sa te "autoconvingi" ca totul va fi bine. Dar la mine am constatat ca a ajutat un pic sa vorbesc despre problemele mele, e mult mai bine sa spui cuiva decat sa tii in tine.

Eu una sunt fericita, tanti bucatareasa a facut mancare si husbandul a mancat trei feluri...pana l-am oprit eu sa nu-l doara burta. Sper ca o sa fie totul bine si ca pana in primavara m-am scos!! Cu doua femei la treaba (tanti bucatareasa si tanti menajera) plus copil la gradi de la 7 la 18, ar fi cazul sa am si eu timp de dormit si de refacut dupa nastere. Deja ma simt muuult mai bine, ma pregatesc sa-mi fac cumparaturile pentru spital si ce-o mai fi dupa. Fizic sunt lesinata, abia pot sa urc scarilepana la etajul 1, dar cu moralul m-am cocotzat sus de tot, am eu senzatia ca vad luminita de la capatul tunelului. Si m-am decis sa fiu consecvent o mama denaturata si daca bb2 haleste formula, am taiat-o cu alaptarea din start.

Andries

Mergi la inceput