Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2824004230096653195oiVSwX
http://good-times.webshots.com/photo/2482738110096653195JVXMtN
http://good-times.webshots.com/photo/2689972210096653195PtWppT, tot noi suntem...mai punem altele cd mai scoatem ...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Ziua buna,
astazi am facut si noi 7 luni!!! I-am sarbatorit cu iesirea celui de-al patrulea dinte care s-a dovedit a fi mai "musculos" ca ceilalti.
In rest ce sa va zic? Sunt un pic necajita ca nu mai vrea sa suga si ca drept urmare nu prea mai am nici lapte.Practic se intarca singurica.Este la fel de agitata si de energica.Sufletul mi l-a mancat!!! I-am cumparat premergator de la chicco si nu vreti sa stiti ce face cu el.E de groaza.Nu are rabdare sa calce si ea linistita.Alearga mai frate ! Daca se impotmoleste pe undeva ...e jale! I se citeste fericirea pe fata cand o pun in el.Apasa pe toate butoanele alea muzicale,scoate chiote,sare in sus....e ceva de speriat.Imi place insa ca atunci cand oboseste ridica manutzele sa o iau in brate.Nu o las mai mult de 5-10 min deocamdata.
Poate nu o sa ma credeti dar aveam si eu o gasca de mamici cu ,care ma plimbam,schimbam impresii.A reusit Ana mea sa le sperie.Cum ma vad cum se fac ca au de facut piata.De ce? Pentru ca vezi doamne le dorm copii iar Ana o sa-i trezeasca.M-a durut faza.Nu pentru mine ci pentru Ana.Este tare fericita cand vede copii.Nu prrea mi s-a parut corect ! Au fost atatea cazuri in care Ana a fost trezita de copii lor...si eu nu am fugit de ele.Asta cred ca este un motiv.Al doilea este acela ca eu nu ma avant in "picanterii de acasa" cu ele.Adica nu ma apus sa povestesc de cate ori m-am culcat cu sotul ,cand,unde si mai stiu eu ce.Le ascultam dar nu intram in discutie.Cert este ca m-am hotarat ca de astazi sa ne plimbam singurele.Cand va scapa de durerile de dintzisori imi voi da intalnire cu Martutza in parcul Moghioros.Pana atunci nu ma pot indeparta de casa.

Sa nu va suparati pe mine ca m-am intins atata insa ardea sufletul in mine daca nu va povesteam.Au fost rautacioase si sincera sa fiu m-a durut un pic.Eu fac parte din categoria femeilor FRAIERE care se ataseaza foarte repede de cei din jur.Ar trebui sa fiu mai selectiva (asta ca sa nu sufar ca o toanta)

Gata ! Va pup si promit ca atunci cand pot mai intru.

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

ADINAAAAAA....mie mi se pare ca seamana pe tine ALEXIA...cel putiiiin ochii sunt de la tine.tzuc fata frumoasa

hai ca fug la treaba...ca ....cu voi nu mai face omu nici o treaba..stiam ca asa patesc daca deschid compu..of of of..

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Astazi chiar m-am delectat cu ultimele fotografii:
Adina....... intr-o formula de succes, in care Alexia arata minunat si pare destul de grasuta.....pentru un copilas nascut cu 2 kg si ceva....felicitari!
Roxygeo.....Teo cu rochita este superba! Dar si in pantaloni arata sic!!!!
Dar nici baietii nu-s mai prejos....
Carl cu bunicii, dar mai ales aia la tatic in brate....in care are un zambet de baiat poznas si alintat!!!!
Laura_oana...cu frumusetea de Edy care e nascut in aceeasi zi cu Caterina mea!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra 12 ani si Caterina 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

loradin ca de la fraiera la fraiera. maaai, ce-as vrea s-o cunosc si eu pe Ana ta

am vazut toate pozicile...fetelor, da'frumosi copii avem!!

asa...pana acum n-am facut febra de la vaccin, sper sa fie ok si de-acu incolo. e ea oleaca mai plangacioasa, da-i normal, trecem noi si peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

tot eu,
fetelor de cand stau acasa m-am tampit de tot.Vedeti ca am uitat sa mai pun un "i" la copii.scuze dar oboseala isi spune cuvantul.Am vazut dupa ce am scris!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

LORADIN - m-am gandit la tine duminica pentru ca am fost in parcul MOGHIOROS. De fapt ne-am dus sa luam o prietena care trebuie sa nasca si ramasese singura acasa. Si ne-am plimbat vreo ora prin parc. Erau multi parinti cu bebei dar nu cred ca te-am zarit. Sau poate nu mi-am amintit exact cum aroti din poze. dar cred ca m-ai fi recunoscut tu ca eram cu Maria care urla ca nu vroia sa manance desi trecusera 7 ore de la masa anterioara.

Azi am avut alt copil. Unul deosebit de matait. In final a adormit asa ca ma apuc de lucur pana nu se trezeste. Acusi face si Maria 7 luni. Nu are nici un dinte. Nu merge in 4 labe, nu vrea sa stea deloc in picioare (sustinuta de subrat).. toata ziua molfaie ce prinde, e baloasa rau, se taraste cu o viteza uimitoare... zice in continuare ta-ta, la-la bei, ghi.. si mai nou ma-ma dar numai la suparare asa ca nu se pune.

Va urez tuturor o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Salutare fetelor

La noi azi a inceput operatiunea ,,coborirea la podele,, - cu miorlaituri, cu tipete, - toate din partea ei - a sarit si fratele in ajutor la suportat , doar bunica strica treaba - ,, numa-numa sa nu plinga,,

Rezultata - aspirat in doua camere, am intins rufe si tot felul de maruntisuri, ada - si am timp si de forum - drept ca acum facem nani.

Despre curata nasuc - nu-mi permite sa ma ating de nasucul ei, il curat din an in paste doar prin somn.

Despre roz - avem putine haine roz si chiar ne plac - dar tot se opreste lumea pe strada si intreaba -,, e baietel da ? ,, - nuuuuu, ,, a da vad ca e imbracata in roz,,

Stefaniya noi cind am trecut pe NAN 2 era mare jale cu constipatia - aveam un gind sa schimb lapticul - dar s-a rezolvat dupa ce am introdus cerealele - , poate e putin mai grosut kk cind ii dau orez, dar nu avem probleme.

Loradin hai la plimbare impreuna - a mea adora bebelusii, cum vede unul mai micut, sau doar un carucior in zare - chiuie de imi asurzesc urechile - si da am observat si eu nu prea este apreciat acest fapt si nu doar din cauza ca bebelusii dorm, am observat un pic de invidie pentru progresele bebelusei - si acum nu prea le zic nimic - asa mai mult despre,, incalizrea globala vorbim,, si ma evapor singura. Si eu tot fac parte din categoria ta- de aceea iesim afar doar noi doua fete.

Botezul bebelusei
luna I, luna II, luna III, luna IV, luna V

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Ghibuadina - multumim de aprecieri.Sa stii ca si eu iubesc sa merg la bunici.Locuiesc la 2 km de oras si la 150m de mare,intr-adevar e un loc super,ii spun lui klaus uneori ca acolo mergem ca la sanatorium.Iar pt Carl e bine acolo,aer curat,ei il iubesc mult...in privinta lor ma simt o norocoasa.

Biky - da,e un alintat acolo,iar pe seama pantalonilor iese mereu ras pt ca bunicul isi ridica pantalonii sus de buric.

Laura_oana - am vazut poze cu micutul nervos,dulce bebe

Am observat ca lui Carl daca ii cant ii place.Obisnuiesc sa-i cant diverse dar cel cu un elefant se legana,pe o panza de paianjen dar schimb elefantul cu bebelusul,ii place asa mult ca uita sa planga daca asta facea.Saptamana trecuta am fost la niste funerarii si cand a inceput corul si lumea sa cante se uita asa mirat,ii aratam carti din carton si era atras de tot,nimik nu a zis o ora.Eu sper sa nu se faca,cantaret dar mai vedem

ma duc sa-i dau siropelul de constipatie si revin

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Poftiti la poze noi.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput