* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by dianad

Laura, vazut si admirat burtica in crestere. Pare de baiat posesoare, cred ca se lasa cu putza. Mi s-a facut si mie dor de burtica, insa nu-mi mai permit asta.
Noe, sanatate multa si tine raceala bine ascunsa de Bia. Noi deocamdata asteptam raspunsul bancii. Dar cum luam masina, venim in Pipera.
S-a trezit, a baut jumatate din biberonul cu lapte si acum vaneaza pisica. Ma duc s-o salvez.

DianaD & Alexandru

danke si succes cu banca!
eu sunt in extaz, ca Dragos nu si-a recuperat inca ......,,,,carnetul si conduc in fiecare zi si imi place!Andreea, aveai dreptate! a devenit ceva f ok si enjoyable condusul asta!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Alinaalex, i-a placut pana la urma lui Marc la cresa?ce au zis doamnele de acolo?sunt sigura ca se va adapta f bine, doar ca dureaza putin. pupici si numai bine!

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Adica esti sefa peste masina lui Dragos? DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Nu numai ca a vanat pisica, dar a luat punga cu bobite si a pus in castronul animalelor. Mai ramane sa le rastoarne bolul cu apa si sa mi-l aduca sa pun alta proaspata . Unde sa-l rastoarne? Pai mai intai pe el si restul va ajunge pe mocheta din camera necuvantatoarelor.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catrinel_17

oaaa... ce de povesti cu cresa!!! Oana mea m-a shuntat a doua zi... a plans atata de sfasietor dupa mine, ca mi.a facut inima bucati si am primit si o criza de gastrita. Asta era miercuri, dupa ce luni a fost ziua perfecta, nu a plans, s-a jucat, a fost grozav.... deci asa, miercuri a trebuit sa stau cu ea cele 3 ore...si vineri am dus-o din nou, mi s-a recomandat sa ii duc o jucarie, ceva, un ursuletz, oana l-a ales pe Louie, maimutzoiul, si am luat si ratza mica cu care se giugiuleste toata ziua...a fost mai bine, dar tot a plans dupa mine. Desi i-am zis educatoarei sa ii dea ratza numai daca e catastrofa, i-.a dat-o imediat. cand am ajuns acasa, tot asa, a picat lata de oboseala.

Deci vineri a fost mai bne... dar am stat cu ea jumate de ora sa se integreze...si nu s-a jucat deloc, a stat ot timpul cocotzata in brate.

Azi a plans iar amarnic, dar s-a jucat un pic. Numai ca nu a mancat nimica acolo, nici grisine, nici portocala... si a fost tare suparata acasa, mi.a zis buni.

Sufar, ce sa mai zic. educatoare a zis ca e normal, ca procesul de intergrare dureaza cateva saptamani. Uof... ce-mi doresc sa treaca mai repede! ca mai nou nici nu mai papa bine la pranz dupa ce vine, de obo ce este.

va pup tare!!!

DELIA, la multi ani, scumpa, scuza-ma, dar sapt asat am fost asa intoarsa pe dos. Cu se simte Rudy?

pupici fetele!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

multe pupaturi Oanei frumoase si acomodare rapida si ei! abia astept sa mai creasca un pic Bia sa o duc si eu la gradi] ca all in all ii va face f bine
Catrinel, nici Sara nu prea mananc la cresa, cred ca e ceva normal pentru un timp...Sau Bia si Thea in vacanta la mare- nici una din ele nu prea a mancat; cred ca asa reactioneaza ele la stress...
Bine, ca Bia a inceput sa manance mai bine de cand ne-am mutat si sta mai toata ziua pe afara
ai pup iu si take care!

EU SUNT CU VOPSEAUA IN CAP SI TOCMAI S-A LUAT APA!!!

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

Andreea, eu ma gandesc sa o dau pe Bia la copchii intre 2 si 3 ani, sau in functie de momentul in care o sa inceapa sa vorbeasca mai bine, ca sa imi poata spuna cat de cat daca e ok la gradi si daca ii place. Cum merge munca? e secret?noi aici vad ca nu prindem Romantica cccu Boom..trebuie sa ma interesez
pupici si numai bine!

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaser

Salut!

Sa ma vedeti si pe mine peste o luna cat o sa sufar...si pe 2 noiembrie mai am si examenul pentru soferi!

Stefanna, dianad multumesc frumos! bebe 2 ar trebui sa apara pe 1 iunie, insa eu cred ca o sa apara un picut mai devreme pe la jumatatea lui mai...asa ca nu stiu daca o sa fie taur sau gemeni...sau daca o sa fie unu sau mai multi

Azi m-am programat la ginecolog...Fetele s-ar putea ca sa vin la Bucuresti pentru eco morfologic pentru ca aici nu se poate face programare...de 2 saptamani incerc sa ma programez pentru noiembrie!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Miha, pe 2.11 e ziua mea, asa ca o sa te descurci cu siguranta la examen!, doar e o zi norocoasa!

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianad

Adica esti sefa peste masina lui Dragos?

DianaD & Alexandru

aha, ca pe el vine si il ia soferul in fiecare dimineata, deci masina ramane pe mainile mele ieri m-am incumetat si am dus-o la spalat, de nu a mai recunoscut-o cand a venit acasanu stiu ce o sa ma fac dupa ce isi recupereaza carnetul, ca a mea inca nu a sosit...ha, nici macar nu am comandat-opoate poate mi-o aduce Mosu...la iarna

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello!
revin cu povesti de cresa:
so...ieri la 5 dupa-masa am mers sa-l iau pe Marc. Cu mari emotii. Ce sa va spun, Marc statea in scaunelul de masa si papa linistit , pana nu m-a vazut a stat linistit. Cand m-a vazut a inceput sa planga , a tot plans saracul 5 min., apoi s-a potolit. Educatoarele mi-au spus ca a fost cumintel, a mai plans putin,a papat bine, a dormit dupa-amiaza o ora si ceva, ceea ce e bine pt. prima zi (full-time). Au fost in oras la plimbarica, in curte la joaca, deci a fost ocupat. Au avut si un party copilasii, o fetita a implinit 2 anisori. Parea si un pic obosit. L-am dus acasa, doar atat cat sa lasam masina , sa-i dau alta haina pe el, sa luam caruciorul si am iesit la plimbare. Parea in elementul lui, a alergat o gramada, am stat afara pana pe la 19.30. La 20.30 Marc deja dormea!!! asta in conditiile in care de obicei se nanea la 23-23.30! a fost rupt de oboseala!
Azi dimineatza s-a trezit la 8 fara ceva, la 8.30 am fost deja la cresa. Cand l-a luat o educatoare in brate a inceput sa plangaaaa...offf...l-am lasat plangand. Of, sa trecem peste perioada asta de acomodare si eu cred ca o sa fie totul ok! Per ansamblu pana acum e ok. Mai ales ca sta tot programul din start!
Cam atat...

Kim, imi pare rau ca Alisuca trece printr-o perioada asa grea...O sa fie bine pana la urma!

Catrinel, offf, saraca Onicka!!! dap, asa mi-a zis si mie sefa de la gradi, acomodarea dureaza cateva saptamani...unii copii cica se adapteaza din prima, cateva zile se simt bine, apoi brusc nu mai vor sa plece. Poate ca se dumiresc ca sunt dusi zilnic acolo...Altii invers. Pe mine m-a mirat Marc ca n-a vrut ieri sa stea numai in brate. Dar...asta a fost doar inceputul. Cateodata imi fac procese de constiinta ca l-am lasat acolo, ca l-am integrat asa de repede, mai ales ca nu sunt nevoita sa ma intorc inca la servici, dar stau sa ma gandesc ca totusi e mai bine asa...

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Oau, Laurici, ce frumoasa esti si ce mare e acum burticaaaaa!!! Si eu zic tot asa, e baietzel! Si-mi plac mult pozele alea de la mare!

Noe, bafta la condus! ei , vezi ca te descurci. Mai, cine conduce prin Bucale tre sa fie mare sofer!
no, pana la urma a venit apa? sa esti inca cu vopseaua pe cap?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput