Nou stil de viatza (151)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Mai, Mephala, ii pisiiiiiicaaaa Uiti mereu...

eram convinsa ca nu gresesc acum si ca e motan....

ok, astept mail

a, de ce tocmai India?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Raport 65,5kg.

Delidana daca vrei sa mangai o vaca de olanda de invit sa o faci ca eu sunt blanda si stau.

Tzuni eu tin pumni pentru atestat.

Carmen multumesc de raspuns.

Liris eu zic sa scrii ca ajuta foarte mult.Si la multi ani la flacau.

Ina cum stai cu raportu?

Violeta bine mai spui de mancarea de la mama am simtit-o si eu pe pielea mea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ina: pupici si tie.
Delidana: succes la scoala si de la mine
Liris: la multi ani pentru Robert!
Tzuni: asa imi vine sa te pup! Tare draga imi esti si iti doresc ca totul sa se intample cat mai repede.
Mercedes: 2,5kg?????? Da' ce ai facut? Ce ai mancat?
Am o intrebare, voi cand slabiti nu dati jos de la sani? Ca eu am ajuns la 82 de cm la bust....
Raport: 57,8 (-700g)
Sper ca va fi macar atat saptamana viitoare ca joi vine mama pentru 2 saptamani si si-a pus in cap sa ma ingrase ca sunt prea slaba....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

carina- tin daneza sunt in ziua a opta. Sincer eu m as fi asteptat sa dau mai mult jos, uite iti dau meniul de azi de ex.
dimi cafea
pranz un iaurt +200 gr de sunca
cina 200 gr carne de vita cu lamaie si salata verde

De regula cand am carne de vita mananc f putin din ea ca mi scarba...si de altfel nu s prea carnivora de felul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mercedes, bravo! Nu abandona cura, mai ai putin si e gata!

Gusta, multumesc mult pt pumnii stransi. Eu simt ca va fi bine!

Carina, la ce herpes am acum, zau ca nu ti-ar veni sa ma pupi! Daca ai stii cum arat... Am niste buzeee..parca am silicoane in ele

Mephala, visez de mult la Rio si India. Dar o Indie vazuta cu rucsacul in spate si calatorit cu trenul, cu autostopul, nu cu avion si hotel de 5 stele. Visez la o aventura adevarata. Cine stie...
Deocamdata banii mei merg inca pe amenajarea camerei in care ar sta copilul. O fac colorata, vesela, de tineret. Vad eu ce iese din planul meu...Dar sunt optimista

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

O www.youtube.com/watch?v=i43fSjbEmA8" target="_blank">MELODIE la care tin eu mult. Romanticaaaaa...de sa-ti tragi matza de mustatzi...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Raportez: +1 kg, adica 68 kg.
Trebuie sa-mi iau cintar ca asta pe care il am acum vrea sa ma incurajeze, imi arata mai putin.

Gusta, ai fost mortala .

Tzuni, ce noroc pe mine ca n-am pisica, altfel ar fi ramas fara coada si fara mustati.

Mik, mi-a placut fraza "trei fire de nimica puse frumos in farfurie".

Carina, din pacate si eu dau jos de la sini cind slabesc. Si macar daca as avea mai mult...

Carmen, Mercedes, Dordia, Violeta.

Cornelia, ce mai faci?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

O dupa-amiaza placuta va doresc!

Intru putin ca am treaba. Raport: 64.4 kg (s-a vazut ziua mea de mere, ca altfel....

Tzuni bafta multa pentru atestat. Iar melodia o sa o ascult diseara (ca de aici nu pot). Eu tot te pup (virtual), cu tot cu herpes la botic.

Meniul de azi vi-l zic diseara dupa ce vin de la sala.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am modificat lista, mai astept rapoarte, fete care posteaza rar....Puskin ce-o fi facand? Stie cineva?

Delia, , ai fost azi la cursuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mercedes, felicitari pentru schimbat categoria!

Carmen, uitasem sa-ti raspund: am un aparat Nikon "de buzunar". Azi n-am fost la cursuri, de miine incepem.
Din cite imi amintesc Puskin era ocupata cu amenajarea casei. Altceva nu mai stiu nici eu....

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput