Ce crema antirid la 27 de ani?
Raspunsuri - Pagina 2
Annie80 spune:
creme de 40 la 30...hmmm cred ca e ok sa le folosim (27 ani aici) .datorita soarelui, prafului, nehidratari corespunzatoare, fumatului, factorii de stress pielea poate avea 40 de ani si de aici cred ca as putea folosi.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
ellinia spune:
Tanyat, ulei din samburi de srtuguri? E crema, gel, sau ce? Il cumperi din farmacie, din magazine naturiste? Eu stiu ca strugurele este foarte bun pentru ten, am avut odata o masca exfolianta pe baza de strugure si am fost foarte multumita de ea. Te rog, lamureste-ma!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
maria_alexia spune:
Eu am de ceva vreme www.ivatherm.ro/ivatherm.php?ivatherm=produse&dermatocosmetice_herculane=2" target="_blank">Ivatherm antirid si e super! Chiar s-au mai dus din riduri, mai ales cele din jurul ochilor. E tot pe baza de extract din samburi de struguri, dar are si alte componente active, vezi link-ul.
yashy spune:
Eu folosesc `gerovital H3`... E si ieftin... si chiar cand am implinit 28 ani, am inceput sa folosesc crema contur ochi si-mi prieste ff bine!
In Jp pe shop channel a avut mare vanzare...(oare mint alea?
) Soacra-mea si ea foloseste si e multumita!
Adina
& Luka
obraznicatura lu' mami
morenaA spune:
Multumesc de raspunsuri. Nu prea e viabila insa varianta cu incercatul sa vad care imi prieste la ce preturi au cremele...
Am incercat Aslavital cu argila sim-a durut sufletul cand am vazut ca in 2 saptamani eram plina de cosuri. Am avut o mostra de Nivea si mi-a placut tare, dar am vazut ca e peste 40 de ani. Nu ma risc sa cumpar o crema de 800 - 900 de mii si sa nu fie buna. (daca ar fi o varianta mai mica, sa ajunga pe o saptamana sa imi dau seama cum e ar fi ceva)
tierry spune:
Hmm...deci ziceti fetelor ca nu ar fi o problema sa folosim creme indicate unui anumit segment de varsta mai devreme?? Mie farmacista mi-a zis atunci sa nu iau ROC...chiar ma intrebase cati ani persoana pentru care cumpar si cand i-am zis ca eu sunt, a facut ochii mari si a zis nuuuu...nu e cazul deloc la varsta asta! Acum eu stiu..?!?!
In alta ordine de idei...unde gasesc Ivatherm si cam la ce pret e? E romaneasca nu?
ocebine spune:
quote:
Initial creeata de morenaA
Am deja niste riduri mici (de expresie) si as vrea sa nu se inmulteasca, insa am vazut ca majoritatea crimelor antirid sunt pt varste mai mari (40+), ce recomandati pt primele riduri? Nu vreau sa astept pana la 35-40 ...
Pe linga cremele de rigoare folositi sunscreen in fiecare zi ...ori ca ploua ori ca-i soare...
Ridurile se previn mai usor decit se combat....
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
nikole spune:
quote:
Originally posted by tanyat
uleiul de simburi de struguri este foarte bun ,eu sint multumita.
sau cel de migdale, cunoscut fiind ca cel mai puternic antirid natural.
poze Kevinutz
cocufan spune:
in gama noua de la Elmiplant este o crema contur ochi, pe baza de ulei de samburi de struguri si ulei de migdale (fara parabeni si parafine). costa aprox 12 lei si nu ramane pielea uleioasa, lipicioasa si nici nu irita ochii. pe cutie scria ca se poate folosi incepand cu varsta de 25 ani.
manumanu spune:
Eu am incercat Myokine si Liftactiv de la Vichy... avantajul e ca se gaseau in cutiute mici-mici, in pachetul respectiv mai erau unul sau doua produse in miniatura si nici nu te uscau de bani... ideea era sa incerci produsele. Cred ca se mai gasesc in farmacii astfel de pachete...