Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

luni...AMR 7 zile pana incep serviciul

citit, vizionat, dar timp nu avut...fost la ferma, cules vinete, ardei, rosii, varza, mere, zmeura . mancat strudel si placinta ...buuunnneee..
duminica, bubitze (ciudate, cumva in piele, mici cat varful de ac, nimic la suprafatza, uneori dispar, apoi iar apar, peste tot pe corp, inceput cu talpile), si febra 39 rectal. administrat paracetamol...nimic deosebit altfel...ciudat. azi incerc sa iau rendez-vous la medic . s-ar putea sa fie ceva gen pojarel, cica...mai vedem . nu ma stresez .

sanatate bolnaviorilor!

s-a schimbat vremea sau de unde atatia muci??

dandusa, mersi de linkuri . astept produsele sa ma tratez...daca mai am ce trata pana vin ele. nu ne-ai mai zis cum merge cu cursul?

yagmur, esti zambareatza rau...fericita, ai?
asiza, arati bine gagix !!

a_deju, roxanica, sa va fie de bine dansul, sarmalele, etc....

dolores, e frumos rau David. Sanatate multa si nu mai fi asa telegrafica cu noi.

bebinuta, la coada!!!! treci la coada!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

quote:
Originally posted by dayanara
[ce frumusica e zara si ce grasuna, cate kg are?

http://community.webshots.com/user/dayannara

Multumim ; acum o saptamana avea 10,400kg si 75 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by flore26
De unde cumpar LIBERO????? ca nu am gasit pe unde am fost eu. Si alt cum ii schimbati voi de kk?? Eu vreau sa/i iau grosul si apoi sa o duc la spalat in baie, dar nu sta...se intoarce pe burta cu kktu la cur, si eu ma transpir toata incercand sa o sterg la cur...PLEASEEEE!!!!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Filmulet 1 si Filmulet 2

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Ce dulce e Antonia!!! Si ce perseverenta. Abia astept si eu momente din acestea.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare dragilor

pana acum vreo cateva ore P era f bine . acum il monitorizez. a venit duamna cotoroanta si i-am zis sa il scoata afara 30 minute pana ii pregatesc eu masa si toate alea ......a venit dupa o ora si 40 minute . bb avea mainile inghetate si rodea de zor la suzi . sper sa nu faca iar temperatura ca ma vedeti la stiri ca am omorat-o pe soacra-mea ! eu totusi cred ca aceasta femeie nu are nika in cap !

vazut poze, nu chiar toate dar vazut .
s-a trezit
pupici
D

ps mai am 2 teme dar revin cand ma lasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

SHOSHIKA: 1. LEGUMELE : si eu am fost disperata din cauza lor, mama lor de legume, dar de catva timp le mananca...cat de cat bine, dar are zile...azi mananca 200gr, maine poate 40 si poimaine deloc. Mi/a mai trecut disperarea, pentru ca nu am ce sa fac, nu pot sa o fortez, si nici sa mi le injectez in tzitzi ca sa le suga cu placere . Eu am inceput sa/i pun putin unt in pireu ( cartof, piept pui, broccoli, unt), si asa ii place...daca pun morcov, patrunjel, alte legume, nu mai vrea . Asa ca rabdare multa, si bafta!

2. POZEEEEE!!!!! SA va cunoastem si noi...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, m-am indragostit si eu de NiagaraontheLake...minunat orasel...ca in basme...cu lacul ala mare acolo si atata verdeata...dar unde nu e verdeata pe aici...
am gasit si eu niste poze din 2005 cand am fost pe acolo aici

auzi, vezi cand mai zici de conacele alea de la tine ...ca acum in .ro casele sunt mai ceva ca pe aici...nu amagi lumea
si eu simt la fel ca si tine despre tara asta, desi as avea cateva minusuri de comentat...dar, overall, e f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cand in sfarsit mergeau si netul si calculatorul si mai dormea si copilul..a murit tastatura...dupa ce, evident, a killerit-o d toata dimineata...asa ca toata ziua am citit si-am suspinat in barba, ca nemernicu' asta de mouse n-a vrut sa ma ajute sa scriu un mesaj...

am vazut poze muuulteeeee si frumoase foc. nu mai zic care si cum ca am vazut tot si nu vreau sa uit pe cineva...

shoshika bine ai venit. nu stiu ce sa ti spun sa faci cu legumele, dar iti pot spune ce sa nu faci. nu mai insista. scoate-le complet din alimentatie 2-3 saptamani. pana uita de ele. la d atat am insistat, in n combinatii, pana a ajuns sa se strambe si la fructe pe care le manca cu o reala placere. cand i le dai incearca sa le combini cu 1-2 lingurite de iaurt, mai ia din gustul ala gretos. unii copii nu tolereaza chestiile prea aromate gen pastarnac, telina. incearca sa-i faci un amestec pe care tu l-ai manca cu placere. pana nu am fost eu super incantata de ce a iesit , d nu a mancat deloc.

alexandra si tu? . of, o sa deschid un subiect la generale, poate ma lumineaza si pe mine cineva ...de ce suntem asa tampite, bai, nene?
leyla maxi cosi tobi. pe criteriul cel mai bun care intra la noi in masina si avea si husa de bbc (nu merge isofix)
dayanara aceeasi varianta e si mxi cosi axis. imi place mai mult asta.
donia ador sa te citesc cand esti bine dispusa (pregateste cada ) si cristinel a inceput sa semene asa bine cu ...voiam sa zic roxana dar nu, cu tine seamana domn'le!

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Of, ce bine-ar fi...deci, unu-doi, unu-doi, haideti toti in pasi vioi!

In alta ordine de idei, multumesc minunatelor ca existati, pentru pontul despre Karvol...se chinuia la pranz sa adoarma si tot fornaia si se speria de fornaiala si se trezea...am pus cateva picaturi pe pernuta in care-i palce lui sa-si bage nasul si a dormit trei ore neintors, da neintors!!! El care e frichinici si se suceste de zeci de ori a dormit efectiv nemiscat.

Bambo, mortala Antonia, ce-am mai ras...dar in acelasi timp imi era asa mila ca pentru ea era un adevarat chin...si eu cand ma uit la Kaan cum se tot ridica si munceste cateodata ma gandesc ca totusi e greu sa fii asa mic si neajutorat, de ce nu ne-om naste toti cu toate indetelnicirile astea deja implementate
Ei Donia, ce povestesti tu acoloooo, povesti nene pentru noi.....

quote:
Originally posted by roxana c.

hai mai, nu-i nici un fulgulet care a scapat ca sa-l urmeze si ceilalti?

Ba da, Calin gata, a terminat de cateva zile cu mucii, asa ca haideti si restul.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Bamboletta, vazut filmulete, ce scumpa este Antonia

shoshika Bine ai venit! si noi ne-am confruntat cu greva de solide, la noi a tinut cel putin o luna, prin luna 8-9, acum este mai bine, a inceput mai bine dupa ce m-am relaxat eu si nu am mai stresat-o cu mancarea, am facut o pauza de vreo 2 saptamani, in care doar lapte a baut, apoi am inceput sa-i dau bucatele mici(orez fiert), pe care sa le manance singura,sau o lasam sa muste din piersica, banana si asa incet incet a inceput sa accepte din nou si lingurita, dar acum sunt mult mai relaxata, mananca atat cat vrea ea, fara pacaleli, scamatorii, si cand spune stop gata, ma opresc, nu o mai stresez. ideea e ca de cand iau totul usurel merge din ce in ce mai bine; noi am fost si bolnavioare, infectie urinara, acum nu stiu daca asta a avut un rol in greva asta, doctorii spun ca nu;

Mergi la inceput