Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (226)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Giova, ma bucur tare ca Marco a scapat de boala! O viroza, cine stie ce o fi avut baietelul.... Eu zic sa ii dai in continuare mancaruri usoare, mai multa supa, iaurturi, cremvursti, ceaiuri, asta pana isi revine complet. Pacat ca se termina concediul, uite de aia prefer sa plec pt 2 sapt undeva, ca altfel am senzatia ca n-am stat deloc.
Moni, eu n-am mai dus-o pe Diana cu carutzul decat la pediatra...si am renuntat si acolo, ca stia drumul si de pe la jumatate incepea sa planga...dar sa planga de se uitau toti oamenii la ea. Mai bine cu masina.
Noi am facut urocultura si cand a fost azi sotzul sa ia rezultatul, i s-a spus ca proba a fost contaminata. Cum dracu, nu stiu, am avut mare grija. In fine, repetam analizele la alt laborator acum, pacat ca trebuie sa platim, pt ca prima am fact-o la stat, era pe gratis.
Diana cand face febra, cand nu, iar incepem cu Panadolul, probabil ca a luat de la noi o viroza, eu am facut o forma foarte urata, cu puroi pana in gat, antibiotice la greu si pot sa zic ca nici acum nu sunt ok. Daca a luat forma asta...am pus-o.
In rest...e ok.
Diana e in parc cu socrella, femeia de serviciu e aici, asa ca nu mai spal nici macar o cana, stau pe net si fumez. Viata usoara, nene, ce mai!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Giova, ma bucur de Marcolino ca e bine! CAt despre tine cu ciclul fals, mai asteptam putin pana sa-ti uram sarcina usoara si o fetitza la fel de reusita ca Marco? Sau o fi dupa cauterizare (dar parca a trecut ceva vreme). Cat despre falsurile turcesti, daca tot gasesti si in bazaruri la noi, nu stiu daca are sens sa va trambalati pe avion cu ele. Stiam ca la ei pielea si aurul sunt ieftine si faine.
Moni si eu zic sa nu-i mai iei carutz. Nu cred ca are rost. A mea merge in carutz ca mergem de obicei pe distante lungi, iar pe jos.....Abia in ultima vreme a parcurs distante ceva mai lungi si mai mult in parc. Transmite-i Andei sanatate pt Mark.
Uite ca acusica vine ala mic al meu si Ana e in criza varstei si a devenit cam posesiva. In parc a inceput cu "Du-te" la oricine se apropie de lucrurile ei. SI pana acum era de o generozitate....Sper sa treaca. Nu mai spun ca aseara s-au intors bunicii ei din Germania cu diverse si pentru ea si pt bebe. NU mai spun ce scandal a facut cand a vazut "Dedu" (suzeta) primit de bebe! Nu conta ca era miiica si total diferita de a ei (alta firma, alta forma, culoare, etc)! Ea a vrut-o pentru ea. Abia i-am abatut atentia in alta parte. Cred ca va fi distractiv.
si o zi buna!
Bee 37+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE ha ha cam greu cu gelozia,si ieri i-am tot zis Dianei ca Alessia va avea un fratior mic ,un bebe si o intrebam daca vrea sa vina si la noi unul,ea nu si nu bobo,in schimb tot voia sa vina Alessia ... cam greu ,ca-i depaaarte in Italia,doar pe web cam ce ne mai vedem
INGRID las ca scapa Diana de virusii aia rai

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BEE las o sa se rasfete ca atunci cand l o vedea pe bebe mic o sa vrea sa i dea jucariile de o s o pazesti ,,,de dragostea ptr el

Mergi la inceput

Si noi in oras mergem cu tramvaiul/autobusul,iar pe acolo pe jos,pe la magazine si prin parcuri.Rar mergem cu taxi,doar daca ploua,avem bagaje sau ne grabim.Daca a fost dusa des cu tramvaiul si autobusul (se inlocuiesc liniile de tramvai pe o portiune,ca altfel deloc nu am merge cu autobusul),nu se poate spune ca a fost un pic macar imunizata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONII eu m am dus cu masina in parc dar a vazut copilul tramvaiul si era o fericire pe el, am lasat masina acolo si ne am plimbat cu tramvaiul vreo 3 statii....era in extaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata si de la noi.
Ingrid, sanatate multa Dianei.

Eu acasa, cu trebi, am luat o pauza de papa.
Razvan e bine, s-a cam foit azi-noapte, nu stiu ce-o fi avut, doar ca era transpirat rau pe spate, l-am si schimbat...
Mai "rage" vreun colilas pe aici? Ca al meu zici ca-i un leu in savana. Obicei de la cresha, banuiesc. Plus ca abia mai reusesc sa-l prind sa-i schimb scutecul, tot cam de cand a inceput cresa... Iar baita... crima si pedeapsa! Nu mai vrea si pace, nici in piscinuta, nici in scaunelul de baie... cand vine seara, deja ma ia durerea de cap.

Bee, pupam pe Anuka si burtica. Ce sa mai spun, chestia asta cu platfusul este destul de delicata. Eu insa continui sa-i cumpar ghetute cu talonet (de la firma "Ortopedia", e turceasca, dar e calitate, din "Unirea" de la capitala). Masaj in ultimile seri n-am mai apucat. Vigantol eu ii dau tot cate 2 picaturi, picurate direct in gurita, i-am dat toata vara. Mai sarim in cate o seara, dar regula este ca primeste.

Hai ca poate mai revin.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

BEE e bine ca merge pe jos mai mult Ana,inseamna ca e din ce in ce mai bine,desi eu chiar nu am sesizat ca nu ar merge bine,nu stiu cum era mai demult,dar in august parea super ok.Stiu cand ai observat ca nu era in regula,cand puseseram noi poze cum stateau strumfii pe burta si isi ridicau capul,atunci ai zis tu ca Ana inca nu putea sa il tina bine si ai fost la control.De aia eu zic ca tare mult ne folosesc "comparatiile intre copii",eu multe am invatat din ele in toate domeniile:alimentatie,sanatate,stil de joaca etc.
Uite de exemplu, una din vanzatoarele lui mami a stat cu baiatul destul de mult si nu si-a dat seama ca nu e ok,nu se sprijinea pe picioare deloc,pana nu a luat-o mami tare intr-o zi,ca ea a observat.Atunci abia s-a dus la medic cu el si au facut si ei multa vreme kinetoterapie,acum e ok baiatul,e mai mare cu un an si ceva decat Diana.Poate daca il compara cu alti copii de aceeasi varsta, observa mai devreme ca nu e in regula ceva si se rezolva mai usor treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, de acord cu "comparatiile intre copii", io le-as spune mai degraba "paralele".
Asta a si fost ideea mea, cand v-am rugat, demult, sa scrieti la semnatura data nasterii copilului vostru. Presimteam eu ceva...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

ASTERY asa invata ei unii de la altii .Cu baia,eu nu-i mai fac in fiecare seara demult,mai ales de cand e mai racoare.Fa o pauza o zi-doua si pe urma poate ii place iar.
COSMI eeee pai si ea abia asteapta sa mearga cu vaiu si buzu.Noi avem mai mult tramvaie din alea nemtesti luuungi si intr-o zi numai ce o aud ca striga incantata vaiu mic! - aparuse un tramvai Tatra cu un singur vagon,e din ce in ce mai rar pe aici.
Am uitat sa va zic ce mi-a povestit Ghitza,ca saptamana trecuta intr-o zi dupa ce si-a definitivat opera, Diana zise unu caca patu caca
Baai .... n-o mai pot opri cu unu patu asta,ma dispera nu alta .Desi zice si tei si chiar unu doi tei ,dar mai mult daca ii atrag atentia ca a gresit.

Mergi la inceput