Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (226)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, kaneis lathos! Alea sunt madlene, clementinele sunt ceva ca niste mandarine, mult mai dulci si fara samburi. Buuuuune rau madlenele, mancam si io de rupeam, o punga/zi. Eram ca Moni, metabolism defect/perfect, 1 gram nu puneam pe mine. Si eram complexata, nah, ca eram prea slaba.
Bee, . Intrebare: tu acasa, sau sotul, nu puteti face kineto cu Ana, macar ceva in completarea sedintelor de la clinica? Imi pare atat de rau de problemutele Anukai la picioruse... asta imi aduce aminte de cizmulitele de gips ale lui RAzvan, cand avea doar 14 zile..... doamne, ce-am mai plans.
De-as avea o mare putere, o bagheta fermecata, as face sanatosi pe toti copilasii din lume, pe aceia care au probleme.....
Moni, da, asta este marele risc, racelile dese. Razvan in ziua 2 era deja cu m...i la nas, in gura de-a dreptul, el n-a avut asa ceva never ever. Multumesc Domnului ca reactia otica a fost doar atat. Dar ce repede a facut 39,1!!! Sunt tare curioasa pe cand urmatoarea raceala, sper cat mai tarziu.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Aseara, cind am dus-o afara si-a luat si carutul cu papusica . Asa haioasa era cum impingea la carut , zimbeau si oamenii iesiti la plimbare. In casa nu se joaca cu eal, dar afara vad ca ii place .

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noi avem doua premiere,ca sa zic asa.
Acum seara a inrebat pentru prima oara "ce ata?" aratandu-mi o plasa de cadouri scoasa dintrun sertar . (nu zice chiar ce,un fel de tse ,si S zice in unele cuvinte ,dar mai sasaiat cumva,un fel de ts) Si acum tocmai am pus-o la nani,m-am dus in baie si dupa cateva minute m-a strihgat "mami ce face?"
In rest,continuam cu olitza,ieri nici un rateu,azi a ratat in deplasare Care v-ati documentat,la cat timp dupa reusita cu treaba mare,se rezolva si cu treaba mica?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bianca, ash fi zis ca nu esti ardeleanca, pentru ca esti putin cam prea artzagoasa si uneori prea le stii pe toate. Asta-i stilul sudic de manifestare. Ardelenii se lauda ca ar fi mai molcomi de felul lor. Cat despre picioare........Ana mea a avut belele de mica. Intai ca ar avea probleme neurologice si fac kineto cu ea de la 3 luni. Cand a mers au vazut ca are piciorusele curbate si calca bine de tot in interior. Acum s-a mai corectat problema. A ramas cu stangul sa se mai rezolve. Doctorita de recuperare mi-a spus sa-i dau ghetele invers in casa (stangul in dreptul). Si in plus eu una nu pot s-o incaltz decat in ghete peste glezna si cu siret, care sa-i tina bine piciorul.
Intre timp, eu am fost la 2 ture de cumparaturi de papa si scutece. Am gasit si niste CD-uri cu muzica clasica la promotie in Auchan. Si am luat 11 bucati (38 mii bucata). Am zis sa-mi culturalizez copiii. Ana danseaza ca o lebada gratioasa. (cand aude muzica populara sau clasica).
Hai mai bagati viteza la scris ca eu dorm prost noaptea si ash avea ce citi! Ca ziua........trece prea repede si nu prea am timp si chef de PC.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Astery, stiu ca tu ai fost necajita cu Razvan cu ghetutele, dar n-ai detaliat tu problema atunci. Pentru Tal valg? Tibii curbate? Eu stiu ca metoda asta cu ghipsul e discutabila. Tu ai observat ceva cu ochii tai? Si daca da, s-a rezolvat problema la modul acela "barbar"? CA pe mine ba X, ba Y, ma acuza ca n-am legat fata fedelesh sa aiba picioare frumoase! Cat despre kineto acasa......eu am un principiu: nu degeaba e ala meseriash in ceea ce face. EU niciodata nu ash putea face la fel de bine ce face el, decat daca ash face si eu facultatea respectiva (si ma batea un gand) si dupa ani de practica. Nici macar toti kinetoterapeutii nu sunt tocmai priceputi. Eu am incredere perfecta in cel cu care lucram si am vazut rezultatele. De unde nu credeam ca va merge puiutza, acum plang ca n-are picioarele tocmai drepte sau ca mai calca stramb. Asa ti-e si cu omul vesnic nemultumit.
Irinutza, stiu cum e cu vomatul. Dar cum pe Ana o apuca de multe ori crizele si mai pe nemancate (plus ca le face raaar), nu-mi vomita de la asta.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bee si mie medicul mi-a spus ca eventual sa ii intorc ghetele intre ele...le-am intors atunci o perioada si apoi pauza. Acum il tin in casa in niste sosete mai groase cu talpa de piele...un fel de cipici.
Sandra mea s-a nascut cu ambele labe ale piciorului spre interior. Una si-a revenit in cateva zile, cealalta cu masaj facut zilnic am scapat de problema la 3 luni. Dar zilnic faceam exercitii cu ea transpiram toata masandu-i picioarele si facand exercitii. Am umblat la neuro (pe atunci se numea LSM) si nu era problema de LSM totusi stiu ca i-a dat complex de vitamina B.
Pe Dani l-am tratat superficial, numaieu vad ca are o problema, retul imi spun ca ii trece.
Maraki...era ciocolata aia galbena de banane..cu glazura de cioco si jelu de banane. Nu mi-a placut niciodata De vreo 3 luni am cumparat sa mai vad cum e (nu mai mancasem din copilarie) dar nu mi-a placut. Ce mi-a placut in schimb sunt niste bomboane cu glazura de cioco. se numesc "Rum Cocos" sunt cu lichior si sunt excelente. Dar si scumpe

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

La mine s-a pus problema de spatiu...eu am 1.60 mxim iar copii mei au avut: Sandra 55 cm, Dani 57. Piciorusele au ramas strambe neavand loc unde sa creasca, s-au incolacit pe acolo...sau habar nu am
Sunt ardeleanca din parinti, bunici, etc....
Bee i-ai dat vreodata complex de vitamina B? Ajuta sistemul nervos central.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bee, am fost necajita rau atunci, ma gandeam cat sufera... dar se pare ca n-a fost chiar asa. Imi scapa acum diagnosticul la ce a avut Razvanu . Da, s-a corectat, cu masaj (inca mai facem), insa pe el il chinuie si platfusul...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ce chestie cu vomitatul de la plans ,Diana la cat zbiara n-a patzit niciodata.Ea doar cat o alaptam cand era mititica regurgita,dar dupa plans niciodata.
BEE tu mostenisi gene numai de la ardeleni de esti asa de caaalma? Asa-i cum zisesi. Ardelenii inceeeti si calmi majoritatea ,da' io fac cu nervii cu unii,ca se misca asa tango (fizic si psihic).Pe de alta parte,nu-mi place deloc nici genul ala artzagos si atoatestiutor majoritar in sud. Evident ca limeitele-s laaargi in ambele tabere.
IRINA ar trebui sa o scot si eu pe Diana cu caruciorul papusii,sa vedem ce face.Eu n-am scos-o asa ,ca sa nu tot culeg papusile de pe jos,ca ea a rupt hamul de la carucior cu care trebuie legata papusa din prima zi ... Sa ii mai faci poze!
Apropo si eu pusai azi ceva filme si poze.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Bee, tie nu ti-a spus nimeni pana la 3 luni ca ar avea probleme cu piciorele? La control medicul de familie nu a observat? Pe Dani bebe mic de cateva zile l-a pus sa calce, l-a sustinut ea si a vazut cum calca.
Sora-mea mi-a spus de cand ea mic ca nu ii place piciorul stang si sa ii fac masaj dar nici medicul meu de familie nu mi-a confirmat problema nici ortopedul

Mergi la inceput